Stabilitate logan
![]() ![]() ![]() |
Stabilitate logan
vi_escu |
![]()
|
||
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
||
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|||
TIulian |
![]()
|
Metode de seducție cu cărămida.. Group: Members Posts: 197 Joined: 27 March 07 ![]() |
me too..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1816 SLR Cum să îți recucerești prietena, după ce i-ai pronunțat din greșeală numele pe râgâitură..
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Alt pilot ad-hoc...
Multumim ca ne-ai demonstrat cat de stabil e Loganul pe la 170 km/h(desi nu cred ca ai avut viteza aia).Cred ca o sa-mi iau si eu unul. ![]() Cateva concluzii/sfaturi poate iti vor fi utile: -la viteza mare mai bine lovesti un animal de dimensiuni mici decat sa-l eviti;Daca e mare si il lovesti esti mort -ai avut cel mai mare noroc ca ai scapat nevatamat ,nu te crede pilot -nu mai circula cu viteza mare noaptea,nu poti avea vizibilitate ca ziua -Multumeste-i lui Dumnezeu ca ai scapat ,nu te mai lauda cu ispravile tale si nu te mai lua in gura cu alti membrii care iti explica ce trebuie sa culegi dupa o astfel de intamplare. -citeste postul "Logan zdrobit de stalpul de iluminat" PS:Acum poate se vor mai gasi si alti "piloti" care sa verifice calitatile Loganului. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
history |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 30 April 06 From: Craiova ![]() |
Orice masina este un compromis, Loganul cu atat mai mult. Are arcuri moi, suspensia este setata pentru confort, dar isi face treaba bine. La 160 km/h, in linie dreapta, se comporta bine.(al meu
![]() |
--------------------
Citroen
C4
2009
- DJ-26-DIN
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(TIulian @ 28 Jun 2008, 14:14) Nu era vorba de piese, nici de masina, era vorba de faptul ca daca in loc de caine este un om, si reflexul nu este de a evita impactul, trimiti pe cineva in rai pe gratis.. Rahat pansat !!! Ti-am pus o intrebare simpla ! Ai dat tu peste un caine si ai avut stricaciunile despre care spui aici ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
rapture |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
Si marmota ce zicea?!
Banuiesc ca Loganul tau este ticsit cu electronica ESP + ABS iar cauciucurile sunt P-zero ![]() Un moderator sa-l inchida. This post has been edited by rapture: 30 Jun 2008, 01:11 |
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
Povesti de Petre Ispirescu sau vitezometru dereglat.
La 170 nu mai controlezi tu un logan (si nu numai) NEAM VEAC ! Dupa o restabilire a masinii de la 170, dupa sperietura, ai mai rezistat si sa o duci "un pic peste 120" pana la un refugiu unde sa rasufli. Dupa un soc ca asta nu cred ca mai vezi nici daca mai ai ac de acceleratie, darmite 122 sau 127. "Incident petrecut in urma cu maxim 1 ora pe A2" si dupa MAXIM o ora esti chiar relaxat sa ne povestesti pe forum "Michael Shumi - Experiente Logy" "Lovesc o pisica si imi crapa intercoolerul" - nu mai zi la nimeni de astea, las-o asa "concluzie : loganu' nu se rastoarna nici macar la 150-160km/h" - se mai uita si alti zmei la fraze de astea si chiar cred si isi rup gatu "ca asa o zis unu pe forum" Doamne fereste ! Pentru cultura ta: peste 120 deja simti la stabilitate si o pala de vant (masina neincarcata) sau suflul altei masini care trece pe langa tine sau pe langa care treci. Daca nu am avea si noi Logane...... sau oare nu suntem soferi? |
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite cum arata roata mea, stanga fata dupa o pana pe banda a 2-a la 160 la ora pe A2.. ieri, pe la 17:00. Ca o paranteza
![]() Cat despre tras de volan la 170, eu la viteza aia as frana, in nici un caz nu as trage de volan. Oricum, tin sa cred ca nu aveai 170, no offence, nu am mers cu loganul decat ocazional, si niciodata la asemenea viteza, dar nu vad nicicum masina aia stant pe sosea la asemenea acrobatii... Attached thumbnail(s) Imag026.jpg ( Size: 372.98k ) Number of downloads: 214 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 29 Jun 2008, 22:52) Rahat pansat !!! Ti-am pus o intrebare simpla ! Ai dat tu peste un caine si ai avut stricaciunile despre care spui aici ? am dat eu, caine marime medie, nu trece de genunchi, lovit in plin la 130 km/h, bara, grila, far, proiector, radiator(indoit si putin deplasat, nu spart), bara metalica de sub bara de plastic(nu stiu cum ii zice). In rest am mai vazut cazuri cu masini diferite si cam tot aia e, poti intreba in intr-un service pentru confirmare. Problema este ca unii dupa ce vad obstacolul, normal, pun frana, si nu se mai uita la vitezometru, e normal psihologic la majoritatea, ochii stau la obiect, si nu realizeaza ca de la 100 ajung la 50 in momentul impactului, si asa impart vorba mai departe, 'aveam 100 domle'... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
E de preferat totusi sa moara animalu' (chiar daca prin asta se intelege un inconstient care s-ar pune sa traverseze noaptea autostrada
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
corect. Nu neaparat ca te rastorni, dar iei un sant..un pom, un stalp de pe margine, o alta masina de pe drum....
Cand vezi din timp animalul nehotarat pe margine, un claxon scurt face minuni..si piciorul pregatit pe frana...daca iti sare brusc de dupa ceva nu mai ai ce-i face, cel mai sigur e sa il iei in plin. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Barem asa esti sigur ca moare si nu-l ranesti, sa se mai si chinuie.
Intre viata soferului si pasagerilor, si cea a unui caine sau oi, zic ca cea a oamenilor conteza mai mult. This post has been edited by einstein1984: 30 Jun 2008, 09:28 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
Mie mi se pare plauzibil sa poti ocoli un obstacol la vinteza peste 140km/h.
Poate nu cum a zis TIulian ca masina sa se duca chiar 45 de grade,dar o poti controla,depinde ce cauciucuri avea,ce presiune,ce indemanare,etc. Nu mi se pare science fiction... |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by bion: 30 Jun 2008, 16:01 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sau poate a exagerat cu trasul violent de volan.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Intr-adevar, e foarte important cine cui i-a tras-o.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Io cred ca il fugarea turcu ala al lui Sony
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Are cineva iemailul turcului sa-i scriem ca sony nu mai are lgn ci opiel ca poate il tot cauta sa puna de-o...impacare
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nea bion, vad ca ai pofta de coliva proprie!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
Pan` sa treci mataluta Carpatii trece turcul Bosforul si poate scap . Aferim efendi sony
![]() ![]() This post has been edited by bion: 30 Jun 2008, 18:17 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Sony |
![]()
|
Cine spune ca trebe sa trec Carpatii?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Trecusi bre Carpatii?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Sony |
![]()
|
Doar fo doua pachete.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Sony |
![]()
|
Vad io ca esti invidios ca nu se infige nimeni in curu' lu' matale.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
TIulian |
![]()
|
Metode de seducție cu cărămida.. Group: Members Posts: 197 Joined: 27 March 07 ![]() |
Sa nu credeti ca v-am parasit, inca urmaresc cu drag topicul
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1816 SLR Cum să îți recucerești prietena, după ce i-ai pronunțat din greșeală numele pe râgâitură..
|
|
OAP |
![]()
|
Cred si io...dupa ce ai evitat animalu si ai facut acrobatii cu super loganu pe a2 acuma urmaresti cu drag orice tine de viata..
![]() |
--------------------
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pana la urama ce-i facem? Il punem la zid sau ii laudam calitatile si steaua norocoasa?
This post has been edited by IRONICK: 2 Jul 2008, 12:28 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io zic sa-l punem la zid si sa-l laudam, si el in schimb tre sa ne dea cate o bere
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
OAP |
![]()
|
Fara suparare dar nu e vorba de nici o calitate. Poate doar faptul ca nu s-a pierdut cu firea, dar poate fi explicat ca spirit de conservare...In rest la zid cu el si sa dea cate o bere la fiecare..
![]() |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:51 |