DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> legatoria de la cocor-ASA NU!, nesimtirea nesimtirilor

horsewhisperer27
post 30 Jun 2008, 18:04
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

in primul rand ca la coada la paine nu zice nimeni la cine vinde si la cine nu.
eu nu am zis sa se lege cate o singura lucrare, sa ajunga la toti, asa ca nu vad legatura.se pare ca am dreptate cand zic ca nu intelegi mare lucru.iti propun sa aprofundezi.am senzatia ca, din contra, ideile tale se potrivesc doctrinei comuniste, despre a carei aplicabilitate practica sunt convins ca nu ai apucat sa simti pe pielea ta prea multe, asa ca...shhhsht!

ce vreau sa va povestesc: legatoria strikes back!

BRD, sucursala intr un hypermarket.

dau sa intru, la usa un bodyguard, tine usa inchisa pe dinauntru cu mana.dau sa trag de usa: el zice-asteptati afara!ton extrem de ursuz!

-de ce?
-asa!
-DE CE?
-ca e lume multa?
(2 ghisee, cate 2 pers la fiecare, ar fi incaput inauntru inca 15 lejereanu)
-cine zice ca e multa?
-Eu!
-deschide sa intru sa fac reclamatie!
-hai, intra!
un tip de la un birou dintr-o parte, care nu servea clienti:

-care e problema?
eu:-de ce nu au voie ca e clientii inauntru?(eram deja vaccinat de la cocor:P:P)
-ca e lume multa!
-cine apreciaza ca e multa?si in ce fel?dvs stiti, ca baodyguardul nu stie, cati clienti au loc pe 1 metru patrat?

se ridica o tanti de la un birou de dupa colt:

-Bogdane(catre individu de la birou), stai la locul tau!la mine: poftiti domnule, va rog, ce doriti?la bodyguard: lasa odata usa aia deschisa!!!!

am plecat, le-am zis ca ma duc sa cumpar gramada de valuta de la bcr.

usa a ramas deschisa pana am terminat cumparaturile, m-am uitat sa vad la plecare!

e calr ca ii atinge caldura la cap si ca astea sunt niste abuzuri.e clar ca inauntru intrau clienti garla, dar ca se nesimtesc si o fac pe nebunii.

einstein, stai afara daca iti place, nu sta daca nu iti place.
eu consider ca avem niste drepturi, si ca un jeg de bodyguard cu 2 clase plin de tupeu, care nu stiu de ce are impresia ca dusmanii lui nr 1 sunt clientii, nu trebuie decat sa pastreze ordinea si sa te apere, nu sa iti dea cu flit.
si in cazul asta nu mai era vba de nici un patron, si de nici o aglomeratie!

--------------------
fan VAG!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alexu7
post 30 Jun 2008, 18:16
Post #32

zân

From: Europa

QUOTE(horsewhisperer27 @ 29 Jun 2008, 22:37)
"taceti din gura ca nu ne putem concentra, etc etc"?

*

parca faceau experimente cu hidrogen radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
logan1.5dci
post 30 Jun 2008, 18:18
Post #33

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Batengardul sarmanul, atat il duce, ca de aia s-a facut paznic, da el este cainele pe care l-a invatat cineva sa faca asa. Acel cineva era in interior si sigur nu mai putea de aere.

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
Sony
post 30 Jun 2008, 19:15
Post #34

Membru autentic

From: Ban Land

Bre, azi am vazut si io o faza cu niste dobitoci d-astia, dar nu la banca, ci in ratb. Un porc gras de gontrolor cu doua baragladine au prins-o pe una fara bilet. Nimic anormal. Aia cica nu avea nici actele la ea si hai sa o duca la politie. Iarasi nimic anormal. Numai ca imbecilii ii vorbeau asteia tot timpul la per-tu, ceea ce nu mi s-a parut normal. La un moment dat porcul ii spune aleia ca este obraznica si nesimtita, desi tipa nu ii jignise in niciun fel. Atunci m-am luat de el si l-am intrebat de ce o jigneste. El surpsins riposteaza la per-tu ca de ce ma bag. Apoi una din baragladine sare repede ca daca aia i-a jignit ei ce sa faca. Si i-am propus sa vorbeasca frumos pentru ca nu ii platesc din banii mei ca sa jigneasca oamenii. Imediat intervine porcul ca tipa n-are bilet. Si i-am zis ca daca nu are bilet sa o duca la politie si sa ii dea amenda, nicidecum sa o jigneasca el ca un badaran. Pana la urma au coborat vociferand.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
horsewhisperer27
post 1 Jul 2008, 00:31
Post #35

Membru autentic

QUOTE(logan1.5dci @ 30 Jun 2008, 20:18)
Batengardul sarmanul, atat il duce, ca de aia s-a facut paznic, da el este cainele pe care l-a invatat cineva sa faca asa. Acel cineva era in interior si sigur nu mai putea de aere.
*

oare?si vorba lu sony, la per tu cine ii invata sa vorbeasca?

pe vremuri am vazut in magzinul Eva faza urmatoare:

intra o mama cu o fica!aia "mica" in fustita scurta , pantofi pe toace, etc etc.
2 bodyguarzi la uas: primul: -ete ba ce bunaciune!

aude mamica lu donsoare, se intoarce brusc, superagresiva: -poftim?cum iti permiti?nu iti e rusine?nesimtitule!

-ce vrei doamna, ce am zis?

intra madama inauntru, face scandal, ajunge la unu din directori/patroni.
ala chema badygardu, si il trimite de unde a venit, la firma care il da afara si il inlocuieste rapid!

marlanii astia ar trebui sa invete sa se poarte!ala da patron!toata stima!

--------------------
fan VAG!
+
zamolxes
post 1 Jul 2008, 05:56
Post #36

Membru incepator

eu am patit altceva la MegaImage, in Berceni: m-am dus sa fac niste cumparaturi. cum eram cu ghiozdanul in spate am vrut sa-l las la "cutie". trag de una, se deschide si vad ca era o sacosa. nu m-a intrebat nimeni de sanatate ca de ce umblu acolo, puteam sa plec cu sacosa aia linistit. si atunci am decis sa nu-l las. evident, un badigard s-a simtit obligat sa-mi spuna sa las ghizdanul la cutie. cand i-am zis ca n-are cheie si ca n-o sa-l las, ca nu ma despagubeste nimeni daca mi-l fura mi-a spus ca s-au furat cheile. replica mea a fost ca nu e problema mea. evident, am intrat cu tasca in spate si mi-am facut cumparaturile si la fel de evident, la iesire ma asteptau doi care voiau sa le arat ce am in spate, ca poate am furat ceva din magazin. evident, mi-a sarit mustarul si le-am spus ca nu le arat nimic, ca n-au nici un drept sa ma caute in ghiozdat. unul din ei m-a luat la fraiereala cu legea nu-stiu-care, ca daca o stiu. cand l-am intrebat daca el o stie a cam dat-o in barci. (evident ca n-o stiam, dar eram la fel de sigur ca merge la cacealma). oricum, pe scurt, am stat fix in usa cu scandal aproape 20 de minute spre jumatate de ora si intr-un final am plecat cu cumparaturile facute si fara sa se uite careva in ghiozdan.

--------------------
Ford Mondeo Ghia 2L 2003 Full Options - B-77-BLD
Si uite asa se duc noptile..albe
+
klaus
post 1 Jul 2008, 10:08
Post #37

步步

Group: Moderatori

QUOTE(einstein1984 @ 29 Jun 2008, 15:51)
Imediat ce gasesti un text de lege in vigoare care interzice asta, eu iti dau dreptate si ma duc sa arunc cu Molotoave in legatoria de la Cocor, mama lor de jnapani!
*

Pregateste niste molotoave, cu niste foi de hartie pe care sa fie scrise urmatoarele texte de lege:
- art. 1 lit. k din Lege nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite:
Art. 1. - Constituie activități comerciale ilicite și atrag răspunderea contravențională sau penală, după caz, față de cei care le-au săvârșit, următoarele fapte:
:
k) neexpunerea la vânzare a mărfurilor existente, vânzarea preferențială, refuzul nejustificat al vânzării acestora sau al prestării de servicii cuprinse în obiectul de activitate al agentului economic;

- Art. 56 din Ordonanță nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață:
   Art. 56. - Se interzice a se refuza consumatorului fără un motiv justificat, conform prevederilor legale în vigoare, vânzarea unui produs sau prestarea unui serviciu.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
koldun
post 1 Jul 2008, 17:20
Post #38

un om

From: CT

Nu stiu daca are vreo legatura cu cazul stimabilului horsewhisperer27
caci duda respectiva zice:
QUOTE(horsewhisperer27 @ 28 Jun 2008, 14:14)
...
"ce e domne galagia asta?""ia iesiti afara si intrati cate unul!"
...
*

Poate doar sa il faca pe onorabilul einstein1984 sa imprastie molotoavele de rigoare si sa-l vedem la Stirili de la ora 5!

Succese! wink.gif

--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
+
logan1.5dci
post 1 Jul 2008, 17:35
Post #39

Nu Există Informații

From: Dobrogea

QUOTE(horsewhisperer27 @ 1 Jul 2008, 01:31)
oare?si vorba lu sony, la per tu cine ii invata sa vorbeasca?

marlanii astia ar trebui sa invete sa se poarte!ala da patron!toata stima!
*

Pai sunt de acord cu tine, crezi ca-i apar? Atit ii duce capul, cine ii invata sa vorbeasca asa ?
Incultura din ei, ca daca ii ducea capul cred ca nu se faceau paznici, crezi ca iau prea multi bani?

Da sunt doua lucruri diferite, in primul caz era badaran ca te-a dat afara, da executa un ordin , in al doilea caz era asa cum e el, da a gresit ca s-a exteriorizat .

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
Cornel001
post 1 Jul 2008, 20:19
Post #40

membru belit

Intr-o societate normala nu trebuia sa-ti bati capu cu ei, ca se duceau ei repede la faliment daca toti procedau ca tine.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
horsewhisperer27
post 1 Jul 2008, 20:26
Post #41

Membru autentic

logan dci:

buuun!asa sa fie!

trebuie taxat pentru amandoua!brusc si arzator!

prima:executa un ordin?foarte bine: -domnule/doamna, ne cerem scuze, pentru moment nu putem lucra cu mai mult de 3 clienti!va rugam sa asteptati, daca doriti cateva minute....etc, etc...

a doua: s-a exteriorizat!eteteee!sa sa isi tina exteriorismele pentru el!ce-ar fi daca la fiecare al X-lea client comerciantii isi pierd cumpatul si imcep cu faza "reati ai naiba de clienti, ca mi-ai mancat sufletul si timpu toata ziua!"???

cornel:intr-o societate normala sper sa si ajungem candva!da pentru asta trebuie sa deschidem ochii.
numa ca dupa aia vine einstein si zice ca astea-s comunisme!nu e jalea lumii?
apropo maestre, ia uite ce zice maistrul nostru legislativ, aka nenea klaus mai sus!
cred ca la ora asta molotoavele e gata si mai ai numa sa faci rost de bricheta, nu?

--------------------
fan VAG!
+
einstein1984
post 2 Jul 2008, 06:51
Post #42

fan Dacia

Nu ti-a fost refuzata vanzarea, ca nu ti-a zis "nu servim unguri" sau ceva de genul asta. Ti-a fost amanata doar, te-a rugat doar sa astepti afara. Asa ca articolul ala nu se aplica. Nu sunt obligati sa lase toti clientii sa astepte in magazinul lor, indiferent ca e canicula, uragan sau foamete. klaus, te credeam mai atent la nuante ca astea.
Si ideile raman comuniste, caci tu ceri o interventie a statului sa legifereze un domeniu absolut stupid, exact cum era si pe vremeaia "cealalta".

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
horsewhisperer27
post 2 Jul 2008, 07:38
Post #43

Membru autentic

a, da, de ce e stupid, ca zici tu?

pai adaca atata ai inteles, ca "m-a rugat sa astept afara", reiau ideea ca nu ai inteles mare lucru.
apropo, ti se pare ca tot ce tine de necesitatea intreventiei statului si consideri tu stupid este comunist, nu?

de ce nu recunosti odata ca nu ai trait, nu ai simtit, si nu stii prea bine ce inseamna comunist?

ti_am zis si mai devreme:INTAI AI SCRIS "DUBIOASE"apoi ai inlocuit cu "comuniste"!nu ai o idee clara si cu asta basta1cum au mai scris si altii, folosesti termenul absolut dupa ureche.

si vezi ca sunt altii pe aici care lauda vremea aceea!

--------------------
fan VAG!
+
einstein1984
post 2 Jul 2008, 07:52
Post #44

fan Dacia

Interventia statului in a legifera asa ceva constituie o imixtiune in modul de a face afaceri a unuei societati. Si e o practica totalitara, dictatoriala si larg folosita pe vremea comunismului.
Comunism pe care eu l-am vazut stand cu ai mei cate 3-4 ore la o coada pentru lapte sau mezeluri sau cartofi sau la catatstiful de ratii pentru zahar si ulei (CA ATUNCI DECIDEA STATUL CAT ULEI SI ZAHAR AI NEVOIE, CA SA NU FACI TU RISIPA). Poate de aia sunt eu mai liberal in parerile politice, considerand statul un prestator de servicii ca oricare altul. Ideile erau dubioase, si dupa putin timp de gandire le-am identificat originile.
Ai fost rugat sa astepti afara. Ca asta s-a facut in mod politicos sau nu, e alta problema. Nu ti-a fost refuzat un serviciu. Punct. Daca consideri altfel, poti inainte o plangere la ANPC si nu sa te vaicaresti ca o femeie vadana pe forum ca te-a dat afara o vanzatoare de 40 de ani si nu ti-ai putut impune punctul de vedere.

--------------------
+
ady77
post 2 Jul 2008, 08:04
Post #45

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(einstein1984 @ 2 Jul 2008, 08:52)
  Comunism pe care eu l-am vazut stand cu ai mei cate 3-4 ore la o coada pentru lapte sau mezeluri sau cartofi sau la catatstiful de ratii pentru zahar si ulei (CA ATUNCI DECIDEA STATUL CAT ULEI SI ZAHAR AI NEVOIE, CA SA NU FACI TU RISIPA).
*

Ce memorie, ce hard disk dom'le, avea omul 5 ani si isi aminteste ca atunci decidea statul cat ulei si zahar aveai nevoie. Sa nu-mi spui ca ai fost si disident ca nu te cred radmasa.gif radmasa.gif Ai fost urmarit si de securitate? ph34r.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
horsewhisperer27
post 2 Jul 2008, 14:44
Post #46

Membru autentic

si unde mai pui ca pe vremea comunismului statul se amesteca in felul in care societatile faceau afaceri!

care societati stimabile, care afaceri?
alo, domnu, afacerile alea care vindeau ulei si zahar erau tot ale statului.hotara pt el insusi, pt ca partidul era in toate.
comparatiile tale sunt irelevante si se incadreaza la categoria "la comparaison na pas raison"!

de asemenea te rog sa iti masori cuvintele gen "femeie vadana " et comp, pt ca nu ai nici o cadere sa emiti asemenea calificative.pe forum se ataca idei nu pesoane, asa ca las-o moale si pufoasa!

si nu am fost rugat sa astept afara.de altfel as fi avut, din cate inteleg, dreptul sa refuz asta.am fost impins afara.
si se pare ca nu intelegi ca ce ma deranja foarte tare era si faptul ca madamele au hotarat un nr de 3 clineti inside.
de ce 3?pe ce logica?ca vorba lu klaus dincolo, daca nu e lege si nu scrie?se fac reguli din mers?

DAR TE POFTESC PE TINE< STUDENTEL CUMINTE SI cu idei liberale sa te duci acolo si sa dea al de sus sa te dea afara de 10 ori(dopa aia sa vii sa zici ca te -au rugat) si conform ideilor tale liberale sa inghiti, sa iesi, sa se amestece coada, sa stai afara si sa astepti cat mai mult, in soare si ploaie si tot ce o mai putea fi, si dupa aia sa o iei de la capat, pt ca doamnele vor fi hotarat sa serveasca cate 1 PERSOANA INAUNTRU!

dupa aia o sa fii mandru de tine si de cat de liberal esti.
cunosti ceva despre doctrina liberala?hai, fii sincer, nici despre comunism nu ai decat asa, o vaga idee!

succes in cele ce am scris mai sus.practica te asteapta!

--------------------
fan VAG!
+
einstein1984
post 2 Jul 2008, 15:18
Post #47

fan Dacia

Doctrina liberala zicea ca eram liber sa plec daca eram tratat asa, platind in alta parte pentru acest serviciu, nu sa fac posturi pe daciaclub pe tema asta. Si nu ma da nimeni de 10 ori afara, ca nu sunt prost sa ma intorc sau sa insist sau sa fac topicuri pe tema asta. Momentan am terminat treaba cu legatoriile, asa ca nu am ce sa caut pe acolo.
Si daca hotarau 4 era mai bine? E magazinul lor, ei hotarasc cati pot primi acolo asa cum pe vremea lui Ceasca, in societatile statului tot acesta hotara cum fac afaceri societatile sale . Acum insa, daca nu mai e statul patron, tu ai vrea insa sa faca tot el regulile nu? QED
Vorba lui klaus, daca nu e lege si nu e interzis sa tina DOAR 3 clienti acolo, e permis sa faca asta. Te mai plangi mult? Ca vad ca aici nu-ti plange nimeni de mila, poate pe piua.ro ai mai multe sanse.

This post has been edited by einstein1984: 2 Jul 2008, 15:21

--------------------
+
cristi.r
post 2 Jul 2008, 17:05
Post #48

Membru ... din cand in cand

QUOTE(horsewhisperer27 @ 1 Jul 2008, 21:26)
a doua: s-a exteriorizat!eteteee!sa sa  isi tina exteriorismele pentru el!
*

Ei, na ! Uite de-aia tuta aia doarme bine noaptea, iar tu acumulezi frustrari si ti le expui aici pe forum in loc sa reactionezi (cumva) la fata locului. Sau sa cauti o alta cale de rezolvare.
Nu te vad bine ! Persoanele ca tine ajung sa reactioneze exact cand nu trebuie si cum nu trebuie !

This post has been edited by cristi.r: 2 Jul 2008, 17:09

--------------------
megane diesel 2006
+
horsewhisperer27
post 2 Jul 2008, 22:21
Post #49

Membru autentic

daca asta este parerea vostra, ca eu acumulez frustrari pe care le expun aici, si doresc compatimirea unor domnisoare ca einstein, atunci nu imi ramane decat sa va doresc toate cele bune si sa constat inca odata ca fiecare aglomeratie isi are conducatorii si mai ales reprezentantii pe care ii merita!
cristi, nu ai citit si nu ai inteles, mai incearca!
einstein, observ ca inca odata incerci sa ma lezezi si sa ma ataci, dar dupa modul de gandire (si nu numai) esti un pusti, si presupun ca ai auzit de vorba cainele latra , caravana trece....

sa legati bine va poftesc la toti! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

p.s. poate ca unii ar trebui sa invete, asa, de niciunde, sa faca diferenta intre frustrare si nemultumire, revolta...mai ales aia de se pricep la "revolutie"!

nu stiu de ce vi se tot pare(ti se tot pare) ca am venit aici sa imi plang de mila.crezi ca am nevoie de compasiune cuiva, sau in mod special a ta?a unuia care imi explica mie despre societatile comerciale de pe vremea comunismuli, si care are numai aici gramada de indvertente si contradictii?

domnilor!am venit sa va spun ca , dupa parerea mea , s-a petrecut un lucru nelalocul lui.poate ca in ochii unora dintre voi pare ok, poate in ai altora nu!

pe mine m-a deranjat, da nu am venit sa cer ajutor in privinta asta, poate maxim un sfat, o informatie legata de legislatie si de drepturile mele ca si consumator!

de aici pana dincolo e cale lunga, chiar si cu 10 sau 1000 de posturi!

de asta la cei care incearca sa insinueze altceva acuz o gandire lipsita de maturitate!

This post has been edited by horsewhisperer27: 2 Jul 2008, 22:34

--------------------
fan VAG!
+
cristi.r
post 2 Jul 2008, 22:27
Post #50

QUOTE(horsewhisperer27 @ 2 Jul 2008, 23:21)
cristi, nu ai citit si nu ai inteles, mai incearca!
*

Ba daaaa ! Ba daaaa ! Si nu-i prima oara cand expui subiecte de genul asta.

QUOTE(horsewhisperer27 @ 2 Jul 2008, 23:21)
s-a petrecut un lucru nelalocul lui
*

Asa, si ? Esti liber sa faci ce vrei. Poti sa-i dai o stachie din fundul curtii intre felinare (nu cred ca avea timp sa cheme politia la cat de aglomerata zici ca era) sau poti sa te retragi si sa-i faci reclama negativa and shit. De ce trebuie sa reglementeze o autoritate mofturile unei nef.tute pe o caldura de 40 de grade ?

This post has been edited by cristi.r: 2 Jul 2008, 22:39

--------------------
megane diesel 2006
+
horsewhisperer27
post 2 Jul 2008, 22:35
Post #51

Membru autentic

sa inteleg ca nu ai alta grija!reiau, cainele moare de drum lung,,,,,

3 Jul 2008, 00:38:
QUOTE(cristi.r @ 3 Jul 2008, 00:27)
Ba daaaa ! Ba daaaa ! Si nu-i prima oara cand expui subiecte de genul asta.
*

pentru ca stii de ce?pentru ca imi place sa NU ma complac in mizerie!in abrutizare!
sa ma las prostit!

dar tu poti sa strangi din dinti singur, si einstein la fel, nu sa veniti sa va vaitati aici ca o baba ca mine!

This post has been edited by horsewhisperer27: 2 Jul 2008, 22:38

--------------------
fan VAG!
+
klaus
post 2 Jul 2008, 22:40
Post #52

步步

QUOTE(horsewhisperer27 @ 2 Jul 2008, 23:35)
sa inteleg ca nu ai alta grija!reiau, cainele moare de drum lung,,,,,
*

horsewhisperer27, nu mai muri de grija lui cristi.r ca-si poate purta si singur de grija. Parerea mea.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
horsewhisperer27
post 2 Jul 2008, 22:41
Post #53

Membru autentic

si de ce sa nu ii fac reclama negativa?lumea are dreptul sa stie, cine a citit aici si alege o face macar in cunostinta de cauza!

tu, acuma , zii sincer, te ai duce acolo?
sau cauti un loc unde sa fii tratat decent, prompt, si de ce nu, sa fie mai ieftin?

au fost gata lucrarile in seara asta, la termenul fixat.arata excelent.
zii, tu ai merge tot la cocor, nu?

--------------------
fan VAG!
+
cristi.r
post 2 Jul 2008, 22:41
Post #54

klaus, n-ai citit nimic, n-ai inteles nimic biggrin.gif

--------------------
megane diesel 2006
+
horsewhisperer27
post 2 Jul 2008, 22:42
Post #55

Membru autentic

QUOTE(klaus @ 3 Jul 2008, 00:40)
horsewhisperer27, nu mai muri de grija lui cristi.r  ca-si poate purta si singur de grija. Parerea mea.
*

zii, eu aveam de grija lui, ai?ca doar eu m-am dus sa ii dau lui sfaturi si alea alea.,,,,,

inchei, n-am cu cine!

--------------------
fan VAG!
+
cristi.r
post 2 Jul 2008, 22:46
Post #56

Imblanzitorule, de felul meu, nu sunt beligerant, dar nici nu strang din dinti. Fac ceva ce se pare ca tu nu ai face. Incerc sa judec problema si din punctul celuilalt de vedere. Atat cat ma duce capul. Dupa aia, vad eu ce decizie iau. De obicei la mine mai merge si cu vorba buna. Am spus "de obicei". Nimeni nu-i perfect.

--------------------
megane diesel 2006
+
klaus
post 2 Jul 2008, 22:49
Post #57

步步

pentru ca stii de ce?pentru ca imi place sa NU ma complac in mizerie!in abrutizare!
sa ma las prostit!
*

Ma intreb, stand eu drept si judecand stramb, cum s-o numi faptul ca o tanti, bine mersi, te-a luat de manuta si te-a dat afara dintr-un magazin, lasandu-te cu ochii in soare, iar tu nu ai fost in stare sa iei atitudine?
Evident, nu prostire, asta e clar, ca doar asa zici chiar tu.
Si acum, cine e de vina ca nu ai fost in stare sa i-o dai prin bucale atunci cand trebuia, dar te vaicaresti pe aici si, evident, nu te lasi prostit de nici o tanti "cu initiativa"?
Si cine e de vina ca ai numai idei coercitive in cap?

--------------------
+
cristi.r
post 2 Jul 2008, 22:52
Post #58

pentru ca imi place sa NU ma complac in mizerie!in abrutizare!
sa ma las prostit!
*

Cine reuseste sa se-nteleaga cu nebunul, nu este automat nebun, ci are doar mai multe sanse sa razbata biggrin.gif

Si, ca sa-ti raspund la intrebare, cred ca m-as duce la cocor. Sunt sigur ca n-o sa dau peste tanti aia, sau n-o s-o gasesc in starea in care ai gasit-o tu tongue.gif

This post has been edited by cristi.r: 2 Jul 2008, 22:54

--------------------
megane diesel 2006
+
einstein1984
post 3 Jul 2008, 07:07
Post #59

fan Dacia

Eu cred ca tanti aia era nervoasa exact din cauza lui horsewhisperer al nostru, ca tot avea el ceva de comentat pe acolo, si din cauza lui i-a dat afara pe toti.

--------------------
+
ady77
post 3 Jul 2008, 08:27
Post #60

راحتزیل یو

From: near Bacau

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 11:05
Forum Renault