Functii telefon mobil, Ascunse, cica ...
![]() ![]() ![]() |
Functii telefon mobil, Ascunse, cica ...
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
la mine merge sa sun la 112 si fara telefon.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 30 Jun 2008, 18:27) si daca pui pe inregistrare, cand tipu' cu mertanu inchide usile din telecomanda, iar dupa ce pleaca dai play, se deschid usile si poti sa pleci cu el. sa va uitati bine cine e in jurul masinii cand folositi inchiderea centralizata. care va riscati sa o mai folositi... nu merge ca are cod saritor ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa ca si ai mei vroiau sa incerce, noroc ca la subterana nu au semnal.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa nu va mai dati zmei si sa incercati sa intelegeti ca e normal sa se intample asa. Tine de psihologie si de arta manipularii. Asa ca unu pregatit in asta poate face mii de oameni sa se comporte ciudat
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
koldun |
![]()
|
Eu ma incapatanez si nu incerc sa inteleg ca e normal sa se intample asa ceva.
Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mai fratilor. Din zece in zece minute mi se activeaza ecranul tel. mobil si-mi apare scris "modificare servicii completa". Asa o tine de ieri. Care-i faza? Aveti idee?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
OAP |
![]()
|
Ai incercat sa deschizi masina cu el?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Eu am folosit mobilul si am chemat-o pe aia cu mingea de tenis sa-mi deschida masina
![]() |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Nu mai rideti degeaba.
Si la mine a mers, in felul urmator - suni acasa si zici: "Mi-am uitat cheia si mi-e lene sa urc. nu vrei tu sa mi-o arunci pe fereastra?". Am rezolvat asa de curind - la bicicleta. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate ai noroc si vine amantul sotiei cu cheia atarnata-n... deget...
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
Misto faza...trebuia filmat cand ti-a aruncat bicicleta pe fereastra
![]() |
--------------------
.
.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@OAP: He he - nu bicicleta, cheia (dar ai dreptate - m-am exprimat imprecis).
@Sony: ce amant e ala, daca-i incape degetul in gaurica aia de la cheie? Subliniez: cheia de la "ala" de legat bicicleta, nu vreo cheie de cetate (daca era de cetate, m-as fi ingrijorat). -------- Aaa am uitat sa precizez: la telefonul meu, functia asta nu era de loc ascunsa. Am ajuns la ea asa: "verde"->"in jos"->"verde". |
--------------------
.
.
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, cheia lu' matale n-are inel? Si sa stii ca ar putea sa o tina in echilibru.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
Amu o dati pe functiile ascunse ale cheii sau ale degetului. stricati bunatate de topic al omului....
|
--------------------
.
.
|
|
os |
![]()
|
Hmmm: il stricam? il reparam?
|
--------------------
.
.
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(os @ 3 Jul 2008, 15:56) Nu mai rideti degeaba. Si la mine a mers, in felul urmator - suni acasa si zici: "Mi-am uitat cheia si mi-e lene sa urc. nu vrei tu sa mi-o arunci pe fereastra?". Am rezolvat asa de curind - la bicicleta. Si a demontat-o si ti-a aruncat-o ? ![]() OOOPS! Rog stergeti postarea . Acu` m-am prins ca era vorba de cheie ![]() This post has been edited by bion: 3 Jul 2008, 16:34 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 21:31 |