Aventura de vara 2008, din Bucuresti pana la Saint-Tropez via Italia
![]() ![]() ![]() |
Aventura de vara 2008, din Bucuresti pana la Saint-Tropez via Italia
alecsz99 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.193 Joined: 29 May 06 ![]() |
2. viamichelin.com Aici o sa gasesti informatii cu privire la taxele de autostrada.
3. In Italia, pe drumurile nationale se merge destul de greu, datorita restrictiilor de viteza pe care le respecta toata lumea si numarului mare de localitati tranzitate. Adasar, daca nu ai timp de pierdut, clar mergi pe autostrada, chiar daca este mai scump. Drum bun. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
ophaeliu |
![]()
|
j Group: Members Posts: 34 Joined: 2 December 03 From: Timisoara ![]() |
Hello, la Paprika hotel am stat si noi si a fost excelent, conditii super si mic dejun cu de toate. Il recomand. Have fun!
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
Manager 2008
- TM-
|
|
Gorbaciov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 28 July 07 ![]() |
Niste detalii despre Saint Tropez:
1. nu rata croazierele pe care le poti face in golf. nu sunt scumpe (in jur de 10 EUR/persoana), dar merita toti banii; 2. seara, o plimbare si o cina pe terasele din portul vechi vor fi momente de ne-uitat; 3. drumul spre Genoa, este senzational. Cred ca mai putin de 25% este "pe pamant", restul fiind ori tunel, ori pod. |
--------------------
Citroen
C5
2007/Elegance
- B-01-DRC
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Daca iti plac parcurile de distractii, gasesti intre Milano si Venetia: http://www.gardaland.it/en/home.php
Foarte dragut parcul, am inteles ca e cel mai mare din Italia. Eu am stat in Jesolo e o statiune langa mare la ~35-40 km de Venezia, intr-un hotel de 3* cu TV si AC, cu preturi destul de mici : http://www.hotelbettina.it/prezzie.htm Tot in Jesolo este un parc acvatic dragut la care n-am apucat sa merg, am inteles ca are cel mai inalt topogan acvatic de vreo 40 metri inaltime pe care prinzi viteza de 120 km/h, sper sa mai apuc sa merg o data sa il incerc ![]() Trebuie neaparat, dupa ce am vazut filmuletul de pe pagina principala : http://www.aqualandia.it/index.php?lang=eng |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
In primul rand multumesc pentru raspunsuri!
@gibonu Multumesc pentru sfatul referitor la viamichelin.com. Sper ca estimarile lor referitoare la taxe sa fie macar aproape de adevar. Foarte probabil nu voi avea timp de pierdut (si asa va fi un tur de forta) asa ca mai mult ca sigur nu voi ocoli nici macar un km de autostrada. @ophaeliu Multumesc pentru detaliile referitoare la Paprika. Intr-adevar conditiile par foarte ok si pe siteul lor, meniul la fel! ![]() @Gorbaciov Ai idee daca merita o vizita si pana la Cap Camarat? @testike O vizita intr-un parc de distractii/aquapark este programata pentru una din zile. Ramane de ales intre cele doua variante aratate de tine, Mirabilandia si un aquapark din Milano. O cazare pentru Roma (sau in apropiere) si pentru zona Ravenna/Rimini imi poate recomanda cineva? Preturile la mancare (in restaurante si terase) cum sunt? La ce sa ma astept din punctul asta de vedere? |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
2003 / 2008 / 2010
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
>Preturile la mancare (in restaurante si terase) cum sunt? La ce sa ma astept din punctul asta de vedere?
Mie mi s-au parut OK preturile, in Jesolo care e statiune la mare erau fix ca la noi la mare, poate chiar un pic mai mici - 6-7 euro o pizza , 1 euro un suc, 1 euro o prajitura, 2-3 globuri inghetatata.. In schimb erau mult mai bune. Nici in restul locurilor nu mi s-au parut mari preturile, insa nu am intrat in localuri selecte, doar pizzerii, terase.. |
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Cum data plecarii se apropie (mai sunt doar 2 saptamani), poate ma ajutati sa gasec cazare in Vienna si Roma. M-ar interesa locuri in care voi ati fost sau care v-au fost recomandate ca fiind ok.
Am tot cautat pe site-uri de specialitate insa sunt sigur ca voi aveti o parere mai avizata! ![]() This post has been edited by alecsz99: 11 Jul 2008, 11:04 |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
2003 / 2008 / 2010
|
|
testike |
![]()
|
Eu am stat in Viena la pensiunea Hargita http://www.hargita.at/de/home/index.php cu tv, camera in baie, parcare la 300 metri cu 12 euro/zi , camere cam mici in schimb locatia merita toti banii in centru langa Mariahilfer-Straße si statie de metrou la cateva zeci de metri. Am mai stat si la http://www.pension-anzengruber.at/ , parcare gratis, camera 2 ori mai mare si mai frumoasa, apartament de fapt avea si bucatarie, dar pierdeam mult timp cu drumul dus-intors, si am dat o gramada de bani pe parcare, ( 18 euro la schonbrunn pentru 4-5 ore, cam tot atat langa ring strasse , etc), am facut si destul de multi km. Am inteles ca este autobuz prin zona si se poate merge la metrou, dar n-am prea inteles explicatiile unde.
|
--------------------
Mazda 3 2018
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Cazarea la plecare e in mare parte rezolvata. Ramane de vazut Roma...sa caut sa fac rezervare de acum, sa vad ce gasesc la fata locului...?
![]() |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
2003 / 2008 / 2010
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
e riscant sa cauti doar la fata locului.. risti sa umbli cateva ore sa gasesti loc de cazare. mai bine incearca sa cauti de pe acum ceva
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Aventura a inceput si poate fi urmarita pas cu pas in jurnalul meu de bord.
|
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
2003 / 2008 / 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:16 |