Cum se procedeaza in caz de accident?, In cazul unui accident usor.
![]() ![]() ![]() |
Cum se procedeaza in caz de accident?, In cazul unui accident usor.
marafetu_80 |
![]()
|
||
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
|
||
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|||
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Mergi la asigurator pt. constatare!
Vezi ca multi asiguratori au reprezentanti (am un lapsus) in anumite service-uri. Da si tu un telefon la asigurator si intreaba in ce service-uri au reprezentanti si ce program au acestia! Bineinteles pe tine te intereseaza un service Dacia. De exemplu la Dacoserv sunt cei de la Asirom si Omniasig (parca mai sunt unii). Bafta! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Mersi mult ,pt indicatie .
La dacoserv ,ca de acolo am cumparat masina , stiu ca au omniasig si asirom da nu stiu daca au si constatator , eu as vrea sa ma duc cu ea la meridian vest. mersi mult de sfat. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(marafetu_80) La dacoserv ..... stiu ca au omniasig si asirom da nu stiu daca au si constatator Au, da' intereseaza-te cu un telefon sa nu mergi degeaba! Daca vrei la Meridian vest da un telefon la ei si vezi pe cine au si care le e programu'. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
marafetu_80 |
![]()
|
Mersi mult ,am aflat ce era de aflat ,rog moderatorii sa se inchida aici
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:09 |