Povesti SF cu Logan, ... oare le crede cineva?
![]() ![]() ![]() |
Povesti SF cu Logan, ... oare le crede cineva?
maxx |
![]() ![]()
|
||
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|||
celestinno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 November 04 ![]() |
Buna, am Logan din septembrie si pana acum am facut 5000 de km. Testul cel mai interesant l-am facut in Germania pe autostrada. Acolo am atins viteza maxima - 205 km/h (indicatia maxima a vitezometrului), e drept ca autostrada era intr-o usoara coborare si asta probabil a ajutat un pic. Masina s-a comportat foarte bine, la fel ca la 140 km/h; fara vibratii, stabilitatea a fost buna. Intr-un cuvant am fost multumit de cum s-a comportat la drum lung.
Drum bun tuturor! |
--------------------
Logan
Preferance 1.6
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(celestinno @ 8 Nov 2004, 10:47) Buna, am Logan din septembrie si pana acum am facut 5000 de km. Testul cel mai interesant l-am facut in Germania pe autostrada. Acolo am atins viteza maxima - 205 km/h (indicatia maxima a vitezometrului), e drept ca autostrada era intr-o usoara coborare si asta probabil a ajutat un pic. Masina s-a comportat foarte bine, la fel ca la 140 km/h; fara vibratii, stabilitatea a fost buna. Intr-un cuvant am fost multumit de cum s-a comportat la drum lung. Drum bun tuturor! ...si marmota invelea ciocolata in staniol........ |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ii mai tineti minte pe aia care se laudau ca au mers cu SRN-ul cu 180? Dar pe aia care mergeau cu SLZ-ul cu 195?
E...au aparut si aia care merg cu LGN-ul cu 205! Hai baieti...nu va limitati la atat! Cine da mai mult? Aud 206 sau 207 sau 210? 215 se lauda cineva? Hai...nu fiti sfiosi... Aluia care zice ca a mers cu 210 cu LGN-ul, in urcare, cu vant din fata si 5 insi + bagaje, remorcand o rulota de 2 camere de 1,4 tone ºi avand pe acoperis un portbagaj unde cara un butoi de 800 litri cu gura deschisa spre inainte si dupa toate astea mai si consuma 4,3% la viteza aia, eu propun sa-i dam un premiu! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
hai nu fiti rautaciosi real pentru om nu e ceea ce este ci ceea ce crede el ca este .Daca el a vrut sa vada 205 ,205 a vazut P.S. nu cumva era motorul de 1.4 ca atunci se explica
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
1.4 TURBO cu filtru de boeing
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Important e ca a aparut ceea ce dorea toata lumea .... Loganul cu 205 km/h. Oare cine o sa poata mai mult ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pai nu auzi , 1.4 TURBO cu filtru de boeing
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu eu!! Sa va povestesc ce-am patit ieri:
Tocmai mi-am luat loganu' (1.6 Ambition), si m-am hotarat sa fac o vizita pana la parinti (~400 km de Bucuresti). Azi trebuia sa vin la servici bineinteles, asa ca am bagat mare. Pe valea oltului, acolo prin curbele alea, le stiti voi - drumul era bun , panta usoara s.a.m.d - am atins 210 km/h!! Ati ghicit, ma duceam la ei sa aduc niste vin la Bucuresti, aveam pe acoperis un portbagaj unde era un butoi de 800 litri cu gura deschisa spre inainte!! Da' nu stiu daca am ajuns cu bine la destinatie, ca m-a trezit fica-mea, trecusem de gradinita. ![]() (p.s. Andrei astept premiul) This post has been edited by vv: 8 Nov 2004, 13:16 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
U made my day, guys! Faza cu butoiul cu gura spre inainte m-a spart!!!!
![]() ![]() This post has been edited by Wolf: 8 Nov 2004, 10:42 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
QUOTE(asarban @ 8 Nov 2004, 11:34) Aluia care zice ca a mers cu 210 cu LGN-ul, in urcare, cu vant din fata si 5 insi + bagaje, remorcand o rulota de 2 camere de 1,4 tone ºi avand pe acoperis un portbagaj unde cara un butoi de 800 litri cu gura deschisa spre inainte si dupa toate astea mai si consuma 4,3% la viteza aia, eu propun sa-i dam un premiu! Prim-ministru! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Eu propun sa-i dea premiul individul ala de la zero TV care spunea ca Loganul e mai prost ca berlina lui din '70 si consuma 16l/100km.
|
-------------------- |
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
QUOTE(celestinno @ 8 Nov 2004, 09:47) Buna, am Logan.... am atins viteza maxima - 205 km/h (indicatia maxima a vitezometrului), e drept ca autostrada era intr-o usoara coborare si asta probabil a ajutat un pic. si cand te gandesti ca exista un topic in care cineva se plange ca nu reuseste sa prinda nici macar 120 cu berlina: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry16838071 |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
asarban, da-ti mai aduci aminte de DJ Teava care se batea cu caramida-n piept ca stie el pe cineva care s-a dat cu DSN in paralel cu o Vectra de nu stiu care si ca ala cu Vectra a zis ca avea 220 km/h ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daaaaaa cu 50 Hz la PRIZA.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Accept Logan cedat de catre proprietar nemultumit.Asigur deplasarea,cheltuielile legate de radiere si inmatriculare iar ca extrabonus ofer fostului proprietar(si bineinteles familiei lui) o masa la Sofitel.
Astept provincia! |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(celestinno @ 8 Nov 2004, 08:47) Acolo am atins viteza maxima - 205 km/h (indicatia maxima a vitezometrului), e drept ca autostrada era intr-o usoara coborare si asta probabil a ajutat un pic. Ce'nseamna tara straina... asfalt ca-n palma, aer curat, nu tu limita de viteza. Sa tot fugi cu 205/h. Va dati seama ca un chip tunning si un filtru sport dau acele peste cap ! ? This post has been edited by costi: 8 Nov 2004, 13:47 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
s3bi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 28 October 03 From: Pucioasa ![]() |
vreau sa va interb pana la cat merge vitezometrul golanului
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vv @ 8 Nov 2004, 12:26) Eu eu!! Sa va povestesc ce-am patit ieri: Tocmai mi-am luat loganu' (1.6 Ambition), si m-am hotarat sa fac o vizita pana la parinti (~400 km de Bucuresti). Azi trebuia sa vin la servici bineinteles, asa ca am bagat mare. Pe valea oltului, acolo prin curbele alea, le stiti voi - drumul era bun , panta usoara s.a.m.d - am atins 210 km/h!! Ati ghicit, ma duceam la ei sa aduc niste vin la Bucuresti, aveam pe acoperis un portbagaj unde era un butoi de 800 litri cu gura deschisa spre inainte!! Da' nu stiu daca am ajuns cu bine la destinatie, ca m-a trezit fica-mea, trecusem de gradinita. ![]() (p.s. Andrei astept premiul) Deci tu erai ala cu bretelele prinse in Mercedesul din fata! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
mil |
![]()
|
...butoiul era pe post de panza ca batea vantul din spate cu 2000 km/h
This post has been edited by mil: 8 Nov 2004, 14:40 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
QUOTE(s3bi @ 8 Nov 2004, 13:54) Nu conteaza pana la cat merge vitezometrul, printr-un (usor) tuning se poate inlocui grila cu gradatii originala cu una gradata pana la 350 km/h astfel incat sa poata indica cu precizie si viteza atinsa de golan cu taifunul din spate si motorul in relanti (consum instantaneu 2%)... Spatele de autobuz al golanului favorizeaza copios atingerea de viteze mari cu vantul din spate... |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
Da. este o operatiune des intalnita, inventata in cadrul F1.
mai cunoscuta si sub numele de Tuning by CorelDraw. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Am ras de m-am stricat citind topicul asta
![]() ![]() P.S. Am mers si eu ieri ceva mai "tare" adica cu 150 pe o portiune inafara Brasovului (inspre Cristian). Pana la 140 s-a dus usor (motor de 1.4, singur in masina). Dupa 140 i s-a mai taiat din elan dar mai mergea nu zic ca nu ... dar pe mine m-a mirat cat de bine a urcat pana la 140 si sincer ... eu nici nu o sa am nevoie de mai mult in viata mea asa ca ... ma declar multumit. Si chiar merge foarte frumos la 150 ... sunt multumit, nu se mai aude nici un bazait, nici un zgomot, iti da senzatia aceea de siguranta, nu tremura, nu simti ca "o sa cazi din ea" ... doar motorul se cam aude - dar nu mi se pare ca intr-un mod "anormal" pentru turatia respectiva. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Chiar, la 205 km/h cite rot/min arata turometrul? banuiesc 3500 -4000. parere mea.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
asha mult? noooo, peste 2200 nu pot sa fie...
si daca iti faci si upgrade la cutia cu 9 viteze... |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Sclaud |
![]()
|
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
mil |
![]()
|
nimic, e ca in Triunghiul Bermudelor!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
da nu arata nimic , este doar un martor de bord aprins care palpaie " Da-i a 3-a ! ".
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Sclaud |
![]()
|
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
mai era un banc cu un tigan care tot strica niste cutii de Ferrari.. Pe la 300 la ora schimba si el ultima treapta: R ... Adica a1- 100, a2 150, a3 -200, etc... Ultima R credea ca e Racheta...
![]() ![]() ![]() O fi dat omu la Logan a6a(R=Racheta) si nu stim noi... ![]() ![]() ![]() Eu as crede max 190 pt motoru de 1.6, dar asta pe vitezometru... PS- Ca sa va demonstrez ca si Solenza poa sa mearga cu peste 220 atasez ceva, de la un amic ![]() Attached thumbnail(s) Image_111_.jpg ( Size: 45.7k ) Number of downloads: 441 |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:27 |