am decoperit o comoara, mi se pare doar mie, sau chiar e o comoara ?
![]() ![]() ![]() |
am decoperit o comoara, mi se pare doar mie, sau chiar e o comoara ?
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
ala in galben din dreapta imaginii e foarte marcat de melodia asta. priveste-n jos si se gandeste...
This post has been edited by dani_nistor: 7 Jul 2008, 16:22 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca nu s-a dus la megastar, pentru ca nu a auzit de el. De ce presupun asta? Ca vorbeste in engleza cu "auditoriul". Mai mult ca sigur studiaza undeva pe afara.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
De fapt sunt intr-un fel de tabara.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Parca s-ar forma un soi de spirala, intradevar...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Cel mai probabil este studenta si a facut vreun stagiu de pregatire, curs, practica sau schimb de studenti, etc ... in Polonia. Daca urmariti scurtele descrieri ale clipurilor, suna cam asa:
"vara promisa pe holul caminului din varsovia, iulie 2007" si respectiv: "tu, daca vrei what's up varsovia" Asa se explica unele afirmatii in engleza pe acolo, cel mai probabil audienta nu era (numai) romaneasca. P.S. Multumesc pentru celalalt clip... diferenta e atat de mare .... ![]() This post has been edited by JORJ: 7 Jul 2008, 21:18 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(JORJ @ 6 Jul 2008, 19:53) Mult dat cu presupusul despre de fel de om e ea ... sta prin praf pe coridoare ... prefera sa invete sau sa cante ... de ce canta pe holuri. Raspunsul este foarte clar si logic: d'aia as(h)ea. Eu spuneam ca o admir ca e asa, ca nu merge sa cante cu fusta pana la limita fundului, deci nu trebuie sa te ataci, ca nu am spus nimic cu vreo intentie rea. In fine.. ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
JORJ |
![]()
|
Nu m-am atacat eu. Stai linisit. Numai ca studentie = statul pe coridor prin praf, asta mi se pare ca nu descrie starea aceea.
Eu am stat in camin. Nu ma dadeau banii afara din camera de camin. Insa atmosfera aia de colegialitate de acolo nu poate fi egalata nici de cel mai de fite club sau orice vreti voi. Pe de alta parte, eu sunt mai harsait, insa pentru un copil de 23 de ani (pentru ca eu asa o consider) comparatiile cu strigatorii de fiare vechi nu pot fi tocmai placute, dar ma rog. Idei de genul stat pe hol, de ce nu se duce la megastar etc, mi se par (e drept: pareri, liber a fi exprimate) insa cam nerelevante. Ce sa caute fata asta la Megastar sa o evalueze meseriasi ca Despot si nu mai stiu ce cocalar dansator care fac pe doctii pe acolo? Dupa parerea mea ea are nevoie de cineva care sa ii faciliteze accesul la un studio cat sa poata arata ce poate pentru inceput. Nu stiu cat ma credeti ca nu o cunosc si nu am nici un alt interes legat de ea decat acela de a incerca sa o ajut. Oricum: de ce face asa, de ce nu face altfel, de ce nu se duce nu stiu unde, astea sunt pure comentarii fara relevanta. Eu tot sper ca cineva sa trimita linkul cuiva care sa poata aprecia adevarata valoare a fetei ![]() Deci no offense... pentru mine cel putin. Cat despre stat prin praf pe coridoare ... Crede-ma ca am facut facultate deadevaratelea si stiu ce inseamna sa inveti pe rupte in sesiune. Dar de atmosfera aia de stat pe holuri sau printre camine pe iarba cu colegii, cu prietenii... chiar mi-e dor, deh. This post has been edited by JORJ: 7 Jul 2008, 23:36 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
eXtenSion |
![]()
|
Pai asta au zis si colegii de forum, ca bine ca nu s-a dus la Megastar. Nu era nimeni ironic..
Nu stiu in ce camine ai stat tu, dar eu am dat doar peste pierde vara care nu invata nimic, dar vor sa ia examenele, preferabil cu 5, ca altfel nu mai sunt cool in ochii tovarasilor, de fete pe care le combini din 2 miscari samd. Daca asta e colegialitatea din camine, as fi vrut sa pot spune "pas". Nu, nu stau intr-un camin naspa, ca am medie destul de mare sa fiu intr-un camin de "elite". Si cu asa elite, Doamne Fereste-ne de ce "va sa fie"! |
--------------------
facebook
groups
|
|
JORJ |
![]()
|
Nu stiu peste ce ai dat tu, si ce elite ai prin preajma, dar erau vremuri cand admiterea in facultate chiar era extrem de selectiva si cand lumea studentilor chiar era o lume de elita, saracacioasa poate, dar poate cu atat mai frumoasa.
Lucrurile se mai schimba probabil, si nu intotdeuna in bine ![]() Inteleg ca esti inca student. Multa bafta atunci! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
eXtenSion |
![]()
|
Multumesc!
Lumea studentilor din camine e lumea celor care au scapat, in sfarsit, de parinti si pot sa se "rupa" in toate modurile posibile, preferabil pe banii statului. Din nefericire, mentalitatea romaneasca asupra acestui proces educational FACULTATiv e ca trebuie ca toata lumea sa termine o facultate si sa o faca cat mai prost posibil. Din acest motiv ne tin ca pe niste sobolani in conserve, cate 5-6 in camere mici, unde nici daca te-ar lasa ceilalti colegi -presupunand ca nu ar fi ocupati "rupandu-se"- nu ai putea sa inveti, din cauza aglomerarii. Totusi, mai ai o sansa, daca mergi in sala de lectura. Oricum, din punctul meu de vedere cel putin, e un adevarat chin sa stai intr-o camera de 3/5m pe care sa o mai imparti cu 5-6 colegi. Sa nu vorbim de burse care, in loc sa fie mai putine si mai substantiale, se dau pentru multi si au o valoare mica. Norocul meu e ca vin des acasa, iar daca ascult muzica pot sa invat oricata galagie ar face cei din jur, ca nu ii aud. In fine, nu vreau sa scriu frumusetile vietii de student aici, doar voiam sa te pun la curent. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 7 Jul 2008, 23:54 |
--------------------
facebook
groups
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:06 |