Numere patrate, cum trebuie procedat la schimbare
![]() ![]() ![]() |
Numere patrate, cum trebuie procedat la schimbare
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate te ajuta..am vazut la unii taiat numarul normal si puse bucatile una peste alta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
exclus
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Nu stiu cum mai e acum insa acum 2 ani te duceai frumos la politie si mai plateai una bucata placuta patrata pe care o primeai in cateva zile.
Era de dimensiuni normale (destul de mare insa ok pt 1100), cele de dimensiuni mici se pot comanda doar pentru motorete/motociclete/scutere. |
-------------------- |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(Stefan.A @ 21 Mar 2006, 14:47) Nu stiu cum mai e acum insa acum 2 ani te duceai frumos la politie si mai plateai una bucata placuta patrata pe care o primeai in cateva zile. Era de dimensiuni normale (destul de mare insa ok pt 1100), cele de dimensiuni mici se pot comanda doar pentru motorete/motociclete/scutere. Asa a ramas si acum... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(Stefan.A @ 21 Mar 2006, 13:47) Era de dimensiuni normale (destul de mare insa ok pt 1100), cele de dimensiuni mici se pot comanda doar pentru motorete/motociclete/scutere. Cum frate cum? Eu cand am inmatriculat masina de noua, in 2003 am cerut sa mi se faca una bucata numar normal si una bucata nr mic(mai mic) cum am vazut la altii si mi-au zis ca nu se mai fac, si in urma, la multe masini care le cunosteam cu numere normale am vazut nr de ala mic-mic. de ce se fac diferente? Unde pot afla STAS-urile de numere? Multumesc |
--------------------
.
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai nu se mai pot face:) unchiule tu vrei nr mic fara stema?sau cu stema?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
De ce vrem numere standard.
Doamnelor si Domnilor: de fapt *vrem* sa avem placute de inmatriculare care sa corespunda standardelor (care standarde in Romania contin dupa cite stiu si prevederi pentru forme deosebite). Si anume: vrem asta ca sa poata fi identificate mai usor in trafic masinile "dubioase" (poate furate? poate in curs de a fugi de la locul accidentului?). Din aceste motive eu cred ca folosirea de placute cu numere de inmatriculare "facute altfel" nu-i constructiva. Doamnelor si Domnilor: valoarea unei persoane (sau a unei masini) nu se cunoaste dupa aceea ca placutele de inmatriculare arata mai altfel... |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
un vecin la inmatriculare a ales numar normal+numar patrat pe spate.. si are jeep.. si asa are numaru e patrat pe spate.. cu stema.. nu mic, cu ro, litere de aceeasi dimensiune.. uitati-va la marea majoritate a jeepurilor si a 4x4-urilor in general.. pe spate e patrat!
tu vrei altfel de numar? |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
upp la topicul asta ca ma intereseaza si pe mine..
a mai aflat cineva ceva? daca ati aflat cum se procedeaza spuneti aici pe forum atasez si 1 poza......obs ca are conturul literelor cu ROSU ![]() Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 286.2k ) Number of downloads: 1994 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De ce te intereseaza ? vad ca ai logan si numarul incape destul de bine...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sa fie mai "jmeker" ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
WNS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 1 May 08 ![]() |
Placuta aceea de inmatriculare este model "C" =pt motociclete
Sunt trei modele la noi in tara. Si anume: - modelul "A" - cel dreptunghiular pt autoturisme (cel mai raspandit) - modelul "B" - cel patrat pt masinile de teren si cele ce au locul pt placuta de inmatriculare patrat. - modelul "C" - de dimensiuni reduse si forma patrata pt motociclete. La masina mea in partea spate locul de pe hayon este de forma patrata ( pt piata americana ), dar placuta pt masinile tot teren nu avea loc acolo, iesind in afara cu catva centrimetri. Motiv pt care am cerut celui de la ghiseul de inmatriculari sa-mi faca una de motociclete. Nu s-a putut, chiar a iesit afara si a mers cu o placuta "B" si s-a convins ca nu are loc acolo. Placutele de inmatriculare americane sunt mai mici fata de modelul "B' de la noi. Cu toate astea, chiar daca mi-a dat dreptate, nu a vrut in ruptul capului sa-mi faca una pt motociclete pe motiv ca programul informatic in care implementeaza datele masinii si lanseaza comanda nu-i permite bifarea modelului de placuta "C" in cazul unui autovehicul. Am fost nevoit sa ciumpavesc placuta, am taiat marginea (conturul) de culoare neagra pt a pune placuta pe masina. Puteti vedea aici cum arata placuta din spate la masina mea: DSCF9220.jpg ( Size: 40.67k ) Number of downloads: 2130 PS: Daca este cineva care ma poate ajuta in obtinerea (contracost bineinteles) unei astfel de placute i-as fi recunoscator. Astept un PM. Multumesc. |
--------------------
Audi
A4 B7
2.0 TDI-2007-Multitronic Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 21 Mar 2006, 11:56) Cand am inmatriculat-o am facut prostia sa-mi iau numere normale si pt fata si pt spate. Masina este prevazuta pt numere patrate in spate si as vrea sa-mi fac unul. Are cineva idee ce trebuie facut pe la politie (acte, plata, etc...) stiu pe cineva care face numere despartite... poate o dace si patrate.... p.s. nu mai tine XIG-ul in santier ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
ce e ala XIG?
![]() da-mi pe PM nr tau sau al baiatului care face numere distantate...ms ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 1 Jul 2008, 22:45) atasez si 1 poza......obs ca are conturul literelor cu ROSU Ce poza de "Poza zilei" ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:34 |