joja sandero
![]() ![]() ![]() |
joja sandero
lella.ify |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia sandero
1.5 dci
2008
|
|||
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deschide manualul masinii, deschide capota, si verifica nivelul. Daca e intre cele 2 limite e ok.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
La ce naiba sa ii trebuiasca manual? Are linia de demarcatie pentru minim si linia de demarcatie pentru maxim. Daca este intre ele este ok.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
poi daca omul a ajuns sa intrebe pe forum, ma gandeam ca nu gaseste joja...
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, lasa ca si matale la viata tot asa ai fost, sursa de comedie. Nu ca ti-a trecut de tot in ultimul timp, doar ca esti mai rarut...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:02 |