DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Imbunatatiri DNS preturi, mai pentru romani

melomanuu
post 12 Sep 2010, 21:10
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

Nu-i asa mare filozofie cu servo directia. Iti trebe o caseta de servo de solenza si sa nu te mai complici cu pompe mecanice, pui o pompa electrica. Costurile sunt putin cam mari intradevar.
Eu am primit saptamana trecuta o caseta de solenza, am desfacut-o toata bucati, am spalat-o, trebe sa ma duc sa cumpar un rulment si 2 semeringi si sa ma pun sa caut o pompa electrica de servo. Gasisem pe net si cu 100 Eu. Momentan mai am rabdare
Iar de omologat, posibil sa se poata omologa, avand in vedere faptul ca solenza este tot o super nova face lift si poate ai noroc

12 Sep 2010, 22:14:
Nu-i asa mare filozofie cu servo directia. Iti trebe o caseta de servo de solenza si sa nu te mai complici cu pompe mecanice, pui o pompa electrica. Costurile sunt putin cam mari intradevar.
Eu am primit saptamana trecuta o caseta de solenza, am desfacut-o toata bucati, am spalat-o, trebe sa ma duc sa cumpar un rulment si 2 semeringi si sa ma pun sa caut o pompa electrica de servo. Gasisem pe net si cu 100 Eu. Momentan mai am rabdare
Iar de omologat, posibil sa se poata omologa, avand in vedere faptul ca solenza este tot o super nova face lift si poate ai noroc

This post has been edited by melomanuu: 12 Sep 2010, 21:14

--------------------
dacia super nova 2001 clima - TM86SRG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
puiu82
post 13 Sep 2010, 00:03
Post #32

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

Hmm....minunat,spor la treaba,Melomane!
Bafta!

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
melomanuu
post 13 Sep 2010, 20:44
Post #33

Membru autentic

From: Timisoara

Merci!! Momentan nu prea am bani pentru directie ca as vrea sa fac si franele, stau cu discurile in casa de 2 saptamani ca trebe sa-mi cumpar placute, flexibilele de la etrieri, sigurantele etc... dar toate la timpul lor

--------------------
dacia super nova 2001 clima - TM86SRG
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th June 2025 - 23:38
Forum Renault