[CUMPAR] Steel Wool, STEEL WOOL
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Steel Wool, STEEL WOOL
R1der |
![]()
|
||
![]() Ride For a Life Time Group: Members Posts: 184 Joined: 13 March 07 From: In spatele tau ![]() |
|
||
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
de mers la plimbare
- B Riesling
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da' la ce-ti trebuie stii?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
ceva de genu
This post has been edited by hyena: 21 Mar 2009, 21:05 |
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
1986/1989
- B986ZBY Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
vaseall23 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 December 07 From: Galati ![]() |
Steel wool gasesti pe site-uri cu piese de schimb pentru motoare navale!
Este un element filtrant ce imbraca aspiratia turbinei motorului naval! |
--------------------
xxxxxxx
xxxxxx
xxxx
- xx xx xxx I can offer advice on any of your ship propulsion or powering problems!
|
|
R1der |
![]()
|
![]() Ride For a Life Time Group: Members Posts: 184 Joined: 13 March 07 From: In spatele tau ![]() |
QUOTE(argon @ 21 Mar 2009, 21:47) DA.Stiu.Imi trebuie pentru finisarea unor zgarieturi pe telescopul motocicletei.Cum nu am nimic de pierdut avand in vedere ca daca nu merge imi iau alta furca o sa incerc cu Steel Wool.Am auzit ca ar slefui foarte bine. Multumesc pt restul de informatii |
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
de mers la plimbare
- B Riesling
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
gasesti la orice magazin ce are de toate, se foloseste la spalatul vaselor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Are si mama unu prin ghiuveta pe acolo ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
burete de sarma, il gasesti la piata si sunt 3 la 1 leu
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu stiu ca buretele ala de sarma ZGARIE , nu slefuieste .... da' poate ma insel eu
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
R1der |
![]()
|
daca va e greu sa va abtineti va bagati in seama ca un musca la stiti voi ce
in fine atat va duce capul Steel Wool e mai degraba un fel de vata minerala la aspect cu care chiar se finiseaza suprafete This post has been edited by R1der: 22 Mar 2009, 11:53 |
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
de mers la plimbare
- B Riesling
|
|
argon |
![]()
|
pai ieri nu stiai nici ce e nici cum arata, vad ca azi stii mai bine. E exact ala de spalat vase, eventual mai fin. Oalele nu le zgarie, poate nu zgarie nici furca.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
R1der |
![]()
|
Ieri nu stiam azi mai stiu nu sunt pe deplin lamurit.Steel Wool ala de metal da e o dracie dar nu despre el e vorba
|
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
de mers la plimbare
- B Riesling
|
|
argon |
![]()
|
e acelasi lucru cu ala de bucatarie, presupun tu vrei mai fin, nu aveam glume in program, ti-am zis dupa ce sa te orientezi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
R1der |
![]()
|
Nu.Uite de asta vorbesc eu.Buretii aia ii stiu precum ii stiu si pe cei care finiseaza tevile de cupru inainte de sudare
This post has been edited by R1der: 22 Mar 2009, 12:16 Attached thumbnail(s) 800px_Steel_wool.jpg ( Size: 62.22k ) Number of downloads: 319 |
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
de mers la plimbare
- B Riesling
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Pai si de ce nu folosesti acea pasla pt cupru ?
![]() Sau nu-si face "datoria" pe furca ta ? ( adica o zgarie ) |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
R1der |
![]()
|
o sa o incerc dar dupa cum bine stii cuprul este un metal care e mult mai moale decat fierul.Telescopul furcii e dur si nu cred ca merge
|
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
de mers la plimbare
- B Riesling
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Din ce material e facuta furca ? Poti incerca sa mergi la un magazin de piese auto/moto sau la un magazin de materiale de constructii (
![]() Cat de adanca e zgarietura ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 18:45 |