o solutie eficienta pt rugina.
![]() ![]() ![]() |
o solutie eficienta pt rugina.
uscatu83 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|||
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Am vazut si eu aceeasi emisiune si chiar am cautat asa ceva, insa nu am gasit
![]() Pare-se ca tot smirghelul e mai bun pt roman... |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
ideeart |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 December 07 From: Constanta ![]() |
Eu am cumparat de la magazin o solutie putin mai vascoasa decat apa de culoare cafenie, pe ea scrie ca transformaa rugina in nu stiu ce, peste solutie se aplica grund, dar nu stiu daca este ce ai vazut tu. Si am gasit si linckul asta...poate iti foloseste la cevahttp://www.alibaba.com/showroom/Anti_Rust_Lubricant.html
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
|
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Pai de solutie din asta de care zici tu am eu nevoie. Poti sa imi zici de unde ai luat si cum se numeste? Merci
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
luk67 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 25 January 07 ![]() |
exista la loctite o asemenea solutie. SUPER ROST KILLER.
![]() |
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- vl 67 luk
|
|
uscatu83 |
![]()
|
luk67, am cautat si am gasit la LOCTITE solutia de care ai zis tu. am probat pe o bucata de fier ruginit si sa format ca un fel de lac, zic eu ca o sa mearga. L-am luat de la ASPAD la pretul de 22,49 Ron si este la flacon de 90 ml. Mersi mult.
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
cata_28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 27 October 06 From: bucuresti ![]() |
ruginol sau parca deruginol este o solutie pe piata care macina si curata rugina ,si e destul de ieftina !!
|
--------------------
dacia
supernova
2001
|
|
ideeart |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 December 07 From: Constanta ![]() |
Uite solutia despre care vorbeam eu, nu stiu daca este ceea ce trebuie sau cat de eficienta este, eu am luat-o de la un magazin de constructii cu 7 ron, mi-a trebuit pentru o bormasina, era blocata si am dat cu asta sa se deblockeze, atunci a mers, dar nu stiu ce efect are in timp.
![]() Attached thumbnail(s) 212112.jpg ( Size: 180.82k ) Number of downloads: 3234 2112221.jpg ( Size: 163.42k ) Number of downloads: 3274 |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
|
|
uscatu83 |
![]()
|
Probabil ca are efect mai indelungat daca are pretul diferit, sau poate face acelasi lucru si este o diferenta de pret doar pt faptul ca ce am luat eu este fabricat in Germania si cealalta solutie este Romaneasca.
This post has been edited by uscatu83: 29 Feb 2008, 21:52 |
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
LIVIU26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 4 October 06 ![]() |
RUST AWAY (rust converter)de la BENJAMIN MOORE,benjamin romania@ines.ro 0213178857.
|
--------------------
DACIA
SN
2002 CONFORT
- b32agh
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
QUOTE(ideeart @ 25 Feb 2008, 06:53) Eu am cumparat de la magazin o solutie putin mai vascoasa decat apa de culoare cafenie, pe ea scrie ca transformaa rugina in nu stiu ce, peste solutie se aplica grund, dar nu stiu daca este ce ai vazut tu. Si am gasit si linckul asta...poate iti foloseste la cevahttp://www.alibaba.com/showroom/Anti_Rust_Lubricant.html In link-ul ala care l-ai dat e o solutie care zice ca e aproximativ ca WD 40. Deci, WD 40 e asa de bun contra ruginii?? |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
WD 40 nu e rust converter.Eu am gasit cel mai usor Kelfos,care e comercializat de Maer Group.E produs in Italia si chiar isi face treaba.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
http://65.213.72.112/tds5/pdf.asp?tid=1&pi...nverterEmulsion din ce am mai gasit prin discutii. Intreabrea este daca pana acum ati pus solutia pe masina si cum se comporta? Ati apucat sa o si vopsiti peste?
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Ce nu mi-e prea clar: dau cu LOCTITE, las o ora, se innegreste lacul si apoi trebuie curatat iar sau dau direct peste cu vopsea ?
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
uscatu83 |
![]()
|
Dai direct peste lac cu vopsea. Eu am dat de vreo trei luni si nu a iesit deocamdata rugina la loc
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Salut.A folosit careva asa ceva?Se curata de rugina apoi se aplica cu o pensula,se lasa sa se usuce si apoi se da cu vopsea.E fabricata in Germania,luata din vitan cu 25 ron.
Attached thumbnail(s) Imag005.jpg ( Size: 466.79k ) Number of downloads: 3356 |
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:21 |