Cum sa alergi o limuzina
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cum sa alergi o limuzina
Highwayman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
S-a dus destul de bine cu spatele ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
UAU...halal motor daca aia nu reuseau sa se tina de ea...Felicitari si soferului...a manevrat frumos.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am pus clipul fara muzica in primul post, pentru ca e mai elocvent, zic eu.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Are talen soferul limuzinei.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Le-a dat clasa.....cati ar putea sa mearga cu spatele cu ditamai limuzina asa cum a mers ala.......nu e de laudat fapta lui ci abilitatile lui de a conduce!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sunt cateva urmariri de prin state cu soferi talentati, dintre care unul chiar era de 12 ani parca sau ceva de genul, si ii dadea cu 200 si facea manevre incredibile...
Sunt curios la noi cat ar dura asa o urmarire ? Autostrazi n-avem, strazi libere n-avem... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Am gasit si motivul pentru care nu se descongestioneaza traficul, pentru care nu se fac autostrazi, pasaje etc
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Am mers bine cu spatele pina la un anumit punct sau mai bine zis pom
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
a intrat cam aiurea in pom, stupid, dupa cat de bine a mers in prealabil.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Observ multa admiratie unde nu e cazul.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cred ca ai inteles gresit...nu admira nimeni faptele "criminale" ci doar talentul soferului. Cate persoane capabile sa conduca asa cunosti? Eu recunosc ca nu stiu pe nimeni (personal).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
V-ati gandit ca exista pentru astfel de masini (care se parcheaza o leaca mai greu) ca exista camere de filmat in spate, chiar in bara spate, sau sub, astfel la parcari sa ai o eficienta maxima. Astfel soferul nu trebui decat sa se uite pe monitor (dvd) la el si sa conduca limuzina.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca l-a apucat ameteala de la atata mers cu spatele!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:39 |