Stopul pe frana., nu se sting becurile :(
![]() ![]() ![]() |
Stopul pe frana., nu se sting becurile :(
Adrian_Boy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|||
petrysorr2006 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 7 May 08 ![]() |
vezi ca sub pedala ai un intrerupator. scoti papucii aia si il desurubezi...parca asa tin eu minte ca se mai lungeste cursa lui.
|
--------------------
daewoo
espero
1998
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Am un intrerupator nou, am sa-l montez pe acela, poate nu mai face.
Mentionez ca nu am avut niciodata vre-un arc pe la pedala de frana, numai sa fi sarit el pe acolo prin masina si sa nu-mi dau seama. Acuma ma mai gandesc ca ia ajuns si la acel contact de la pedala ![]() Dar arcul, arcul ... cum e ? This post has been edited by Adrian_Boy: 20 Jul 2008, 21:53 |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
problema asta o are si un prieten,am to incercat sa il reparam dar nimic,problema este din pedala(pt ca nu revine ) sau din intrerupator?
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
petrysorr2006 |
![]()
|
daca nu revine pedala aici incepe alta problema... la tine ti-am zis...baga-te cu capu jos sub pedala si o sa vezi un intrerupator cu 2 papuci. acuma stiu ca sunt 2 feluri de intrerupatoare...la mine a trebuit sa-i scot papucii. mai sunt unele care trebuie slabita o contra piulita(nu mai tin minte exact) oricum si la mine mai ramane cate odata daca ii dau drumu incet la pedala. daca ai unul nou il poti schimba dar oricum cel vechi daca zici ca se aprinde e ok...e dereglat. bafta
|
--------------------
daewoo
espero
1998
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Am sa-i improvizez un fel de arc pe acolo ca sa revina, pentru ca unii dau claxoane si avarii la adresa mea
![]() Se poate sa se deregleze asa pe nepusa masa acel contact ? |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
petrysorr2006 |
![]()
|
Se poate sa se deregleze asa pe nepusa masa acel contact ?
ce ai vrut sa spui? nu prea te-am inteles. mai intai te uiti sa vezi cum poti regla intrerupatorul ala si dupa aceea te mai gandesti daca pui un arc. parerea mea |
--------------------
daewoo
espero
1998
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Ma refeream ca se strica asa din senin
![]() ![]() Am sa-l schimb, si va tin la curet ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
contactul de frina este un buton MORMAL INCHIS , ca la frigider cind este apasat nu aprind becurile adica pedala neapasata , cind se apasa prdala se face contactul si aprind becurile
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai TREBUIE sa ai arc la pedala.daca cumperi intrerupator ia de electroaparataj e 6lei si arcu e 2lei.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Adrian_Boy |
![]()
|
O schema cam cum se prinde acel arc, sau o poza, se poate ?
Sa-mi dau seama cum vine ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
contact normal inchis inseamna ca in pozitia libera circuitul este inchis, deci becurile stau aprinse, nu e logic.......
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Ba e foarte logic: pozitia lui de repaus este aia din magazin (butonul eliberat). Cind pedala e neapasata, tija comutatorului e APASATA, deci contact intrerupt.
Initiator: Scoti papucii, slabesti contrapiulita si INFILETEZI comutatotul o tura, pui papucii, verifici, iar scoti, etc. La tine e numai cursa dereglata. Dar, la tine, se pare ca pedala revine cit sa deschida contactul doar uneori. Arcul se monteaza undeva pe "mitraliera" (e o gaurica) cu un capat, celalalt capat fiind introdus in BOLTUL dintre pedala si furca de frinare (da, ochetul de arc joaca SI rol de siguranta bolt). This post has been edited by diaconuliviu: 21 Jul 2008, 07:36 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Tot Liviu ma salveaza
![]() Am vazut acea gaurica mai sus pe un fel de suport oval, dar nu stiam unde vine prins capatul celalat de la arc, pentru ca la pedala are pusa o siguranta pe acel bolt si m-a derutat. Gata m-am lamurit acuma ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca are deja siguranta, mai poti face un artificiu (daca ti-e lene): sa agati arcul de bolt intre pedalier si siguranta, direct pe ax, dar pt asta trebuie apoi sa stringi ochetul de capat de arc. Dupa mine, e mai mare chin sa viri ochetul de arc in gaura de pe bolt, dar e mai sanatos.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Adrian_Boy |
![]()
|
O sa fac ce-i mai sanatos, daca lu ala care a avut masina i-a fost lene
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:59 |