Intretinere auto-INFRUMUSETARE :blush:
![]() ![]() ![]() |
Intretinere auto-INFRUMUSETARE :blush:
gogota_69 |
![]()
|
||
![]() JUST ME Group: Members Posts: 441 Joined: 5 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
O duc la spalatorie ... Si dupa aia o dau cu ceara. Si ii mai sterg inca o data geamurile cu solutie de geamuri. Cam atat.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
La o spălătorie logan, desigur.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
cand am bani o duc la spalatorie ca imi place ca spala pasajele rotilor si sasiul ... inca nu am optat pt spalare cu ceara dar cred ca de acum am sa o fac. Prin interior dau cu aspiratorul personal ca imi place sa fac curat pe indelete. Mi-am confectionat niste presuri imbunatatie pentru pasagrii spate dar trebuiesc imbunatatite ca se tot deranjeaza din cauza celor care nu stiu cum se coboara dintr-o masina. Motorul si capotele le spal cu apa curata si le sterg cu lavete, mai spal fetele de usi ca se murdaresc cam repede (apa calda + axion gel + clatire), geamurile le mai sterg din cand in cand ... si ... cam atat.
satisfacut? ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
gogota_69 |
![]()
|
Ce parere aveti de spalatorile OMV??
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu imi prea plac ca sunt cu perii.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nus cu perii tu ai pus mana pe asa zisele perii de la spalatoriile automate?
Sunt niste buretei asa foarte fini,e chiar misto o spalatorile auto ptr 16 ron cu tot cu ceara in braila ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Intr-adevar buretii aia fini asa frumos iti spala masina de toata ii plina numai de zgarieturi fine fine.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
gogota_69 |
![]()
|
Si chiar nimeni nu si-a polisat masina sau un detailing la o firma spacializata?? De expertauto ce se mai aude??
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CuTzU @ 25 Feb 2008, 10:40) Intr-adevar buretii aia fini asa frumos iti spala masina de toata ii plina numai de zgarieturi fine fine. Exact. Efectul de panza de paianjen apare imediat. Spalatoriile agreate de reteaua Dacia Renault sunt indicate in cazul unui autoturism Dacia Logan. Alternativ, o data la cativa ani puteti apela la serviciile unei firme sepcializate, cum ar fi Mania Detailig, ca tot are anunt pe forum. Dupa parerea mea, cateva milioane investite la cativa ani in capitolul asta, nu sunt o investitie majora daca tii la masina ta. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
ionut.C |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
am masina din decembrie si o duc la spalatorie, unde intotdeauna cer sa ii dea si cu ceara...pt 20 de lei interior+exterior+ceara+5-10 lei spaga=> destul de multumit
si am si eu o problema...cateva zgarieturi ... ce as putea sa le fac sa le acopar? am gasit pasta "scrach out" de la "formula 1" se gaseste in mai toate benzinariile si e vreo 15-16 lei a incercat-o cineva ?? e buna de ceva ?? This post has been edited by ionut.C: 29 Feb 2008, 10:22 |
--------------------
dacia
logan kiss fm 1.4
22.12.2007 - rouge de feu
- B 76 HXJ fara semnatura!
|
|
danutzu_nid |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 February 07 From: bucuresti ![]() |
e buna ,eu am luat din carrefour una scratch cu 10 ron,si e chiar buna
|
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Am câteva locuri unde au lovit pietricelele, a sărit vopseaua până la tablă și a apărut rugina. Punctulețe de sub 1 mm. Evident, am dat cu vaselină. E vreun topic despre modul de reparare a unor astfel de chestii? Sau măcar idei?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
spalat cu spuma activa, niciodata la perie. o data la cateva luni dat cu ceara carnauba in garaj. din cand in cand mai improspatez negrul plasticelor cu putin ulei siliconic.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
Poza !! era sa uit
![]() Poate e off-topic dar merita vazuta ![]() This post has been edited by green_wall_13: 11 Apr 2008, 00:26 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Aveti idee cum sa curat cel mai eficient luneta pe interior ca am avut niste copii in masina ca mi-au lasat urme de maini.
![]() |
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
green_wall_13 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ar fi bun asa ceva ??
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Pana la spalatorie?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CriSTI68 @ 23 Apr 2008, 19:11) Mah dar ce plastic e ala cu care dai de perete cand parchezi masina si nu se rupe? Orice zgaraietura care nu se simte la mana, deci e practic vopseaua altuia pe a ta, iese la polish. Ce se simte, adica intra in stratul de grund si uneori pana la tabla sigur nu se rezolva cu o folie de plastic. |
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
ar fi buna si folia mai ales in combaterea sportului national de zgariat masina cu cheia,surubelnita si alte accesorii de acest gen.ma interesasem si eu la un momentdat la www.expertdetailing.ro dar cand am aflat preturile....m-am lasat pagubas.La ce suma cereau ei,era mai convenabil sa-ti revopsesti toata masina....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
off-topic.multumesc pt atentia de -15 pct de la reputatie luate pt ce am scris mai sus.de fapt nu conteaza ce scriu,ca e un mascul viril pe-aici care zice el ca ma "pedepseste"astfel.Pe unde ma prinde,hars la reputatie...am eu o banuiala,dar nu conteaza.Oricum e multa mizerie in aer..."Barbate",macar semneaza-te,numai te comporta ca o hiena....mi-e sila.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cristi39 @ 24 Apr 2008, 09:29) ar fi buna si folia mai ales in combaterea sportului national de zgariat masina cu cheia,surubelnita si alte accesorii de acest gen.ma interesasem si eu la un momentdat la www.expertdetailing.ro dar cand am aflat preturile....m-am lasat pagubas.La ce suma cereau ei,era mai convenabil sa-ti revopsesti toata masina.... nu numai la combaterea sportului national de zgariat, dar si la cate pietre sunt pe sosele din romania de la permanentul santier national ar fi bun ca nu ciobeste piatra vopseaua, eu chiar ma gandesc sa ma duc sa iau pentur capota |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
filter: solutie de geamuri (ajax mi s-a parut cea mai eficienta) cu lavete de hartie.
ursamajor: markere cu vopsea cat e "rana" proaspata. aprope ca nu se cunoaste |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 May 08 ![]() |
Salutare, am si eu o problema cu interiorul masinii, se pune foarte mult praf.Exista vre-o solutie, ceva servete antistatice care sa curete cat de cat?
|
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aici un "mic" topic despre cum sa iti montezi filtru de praf/polen la gura de admisie in aeroterma de sub stergatoare sau in aeroterma, pe cel de Renault Clio3 sau Modus.
http://www.daciaclub.ro/Filtru-praf-polen-...-t11210-s0.html This post has been edited by Bulldog: 9 May 2008, 15:32 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 May 08 ![]() |
Da, dar oricum se umple masina de praf.As fi curios daca exista servetele ceva de sters bordul si cadranele.
|
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
am cumparat ceara turtle wax-hard shell shine car wax. e intr-o cutie verde si e sub aspect de pasta. a mai folosit careva? pan acum n-am testat-o pe masina ci pe niste tavi vopsite. nu mi se pare prea grozava...
LE. am testat-o si pe masina, intr-un loc ascuns. nu mi se pare ceva iesit din comun. se aplica f usor, iar din am mai citit despre ceruit, ar tb sa fie de frecat nu gluma. nici luciu nu e deosebit... This post has been edited by tkx: 14 Jul 2008, 16:12 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:18 |