conexiune audio-in pentru carkit
![]() ![]() ![]() |
conexiune audio-in pentru carkit
cristinha |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 17 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza scala
|
|||
HED |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 17 August 04 ![]() |
si eu sunt interesat de aceasta problema
|
-------------------- |
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Si eu vreau sa imi conectez un mp3 player la RCD standard de pe Logan. So , care este Line In ? Stie cineva ?
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Eu il vreau pe acesta dar nu stiu daca se conecteaza usor la CD-ul original Logan.
ck3100_3.jpg ( Size: 22.53k ) Number of downloads: 469 ck3100_6.jpg ( Size: 10.9k ) Number of downloads: 491 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Tot rascolind prin forum am gasit poza de mai jos. Eu cred ca daca e asa si e cablat conectorul tocmai am gasit un Line-in valabil. E drept ca trebuie adaptata un jack stereo mama dar nu e asa complicat.
Attached thumbnail(s) Blaupunkt___schema_conectare_RCS_RCD.jpg ( Size: 92.59k ) Number of downloads: 621 |
--------------------
Dacia
/ 2012, Laureate
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
schema aceea pt ce cd-player e? cumva si cd-playeru stock de pe megane e la fel?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
cristinha, cd-player-ul stock de pe logan/clio nu are intrare aux.
doar cd-urile montate pe megane 2 au intrare aux, sau cel putin o parte din ele. uite aici discutia despre asta, poate te ajuta cu ceva si merge si la tine: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41315 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(vsebas @ 21 Aug 2006, 21:46) E drept ca trebuie adaptata un jack stereo mama dar nu e asa complicat. N-aș prea crede, dacă e vorba de rcs/rcd stock philips pentru DSN/SLZ/LGN. Lucrurile stau puțin altfel. (tx Stefan_B) |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vsebas |
![]()
|
AlexV si DragosP, multumesc, am sperat si eu cateva ore
![]() |
--------------------
Dacia
/ 2012, Laureate
|
|
vsebas |
![]()
|
Am gasit o solutie aproximativa pentru Line In. Nu e nevoie decat de radio pe FM si ceva bani.
http://www.spot.ro/produs.php?idprod=3421 http://www.xdata.ro/index.php?product_name...=&login_module= Nu stiu daca merge si pentru car kit ( cred ca nu ). ![]() Pt. mp3 player merge, e testata. |
--------------------
Dacia
/ 2012, Laureate
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vsebas, eu la casetofonul de Logan m-am legat la iesirea preamplificatorului de cass si folosesc o caseta goala pentru comutare pe cass. Se aude mult mai bine decat cu modulator fm.
Pentru hands-free am ales o versiune mai ieftina ... cumparat un hands-free (casca si microfon), dat casca jos, pus un mic amplificator si difuzor (pe care o sa le montez sub bord). Microfonul o sa il montez undeva in dreptul oglinzii retrovizoare (pentru reducerea microfoniei). Inca nu l-am montat pe masina, dar din testele facute pana acum se aude foarte bine. This post has been edited by IRONICK: 24 Sep 2006, 00:39 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
are cineva idee daca mp3 player-ul de pe megane 2.2 are mufa mute... sau cum ii zice?... ideea este ca am un car kit montat... ii face mute prin modulul lui... dar am auzit de masini pe care in timpul unui apel apare pe afisajul de la player... "phone" sau alte chestii similare... pe megane 2.2 s-o putea asa ceva?
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
aceasi intrebare pentru laguna II.2... stie cineva unde e pin-ul de phone mute pe cabasse-ul auditorium din dotare?
<span class='edit'>3 Jun 2008, 19:38:</span> LE: gata am gasit... din poza asta (http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&type=post&id=33117) este pin-ul 3 (nu 2)... testat pe un parrot ck3100... la cd chiar pune pauza ![]() This post has been edited by ccezar2004: 3 Jun 2008, 19:38 |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:50 |