extaordinar barbat, sau femeie?
![]() ![]() ![]() |
extaordinar barbat, sau femeie?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 31 Aug 2010, 20:20) Eu i-as pune la zid pe toti ..travestiti...homo...dastia....si i-as impusca..sincer...adica copii aia ce viatza or sa aibe..la scoala..cand o sa cheme profesorii pe taicasu la scoala..defapt o cheama pe masa si tot asa...oameni nebuni ![]() Va fi ca in bancul ala cu homosexualii care au adoptat in copil. Intr-o zi mama-homosexual in intreaba pe copil: - Ce ai baiatul mamei de esti asa de trist? - Nu am nimic! - Ei, nu ai nimic. Eu sunt mama si simt. Zi-mi ce ai patit! - Pai tot rad copiii de mine. Vin cu intrebari d-alea: "Bah, ce mai face ma-ta?", "A intrebat ma-ta de mine?" - Lasa ca te invata mama ce sa le spui! A doua zi la scoala un copil striga dupa ăsta: - Bah, ii mai e dor lui ma-ta de mine? Ce ti-a zis? - A zis mama sa-i sugi poola! |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mai misto e asta:
Bula se duce la doctor si i se plange: - Doctore, sunt homosexual! - Vai de mine... Si eu nici macar nu m-am pieptanat! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ba mai misto e ala cu fiul ciobanului care vine la ta-su si ii zice:
- Tata, sunt ghei! - Copile, ai Porsche? - Nu. - Ai costum Armani? - Nu. - Ai parfum Bvlgari? - Nu. - Atunci nu esti ghei, ci un poponar prapadit. |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
nu de la proteve, ci de la o emisiune de pe la ei.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aia-i deja altceva.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu am spus ca ar fi fost ceva oficial. In orice caz TIPA a primit multi bani pentru show-urile televizate la care a participat.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 31 Aug 2010, 22:12) asa...si de ce ai deschis fix canalu' ala ? stiai ca va fi asa ceva ? doar isi facuse publicitate... QUOTE(tribunul @ 1 Sep 2010, 09:06) protv mai bine si-ar plati datoriile la bugete...dupa care sa plinga de soarta romanilor... |
--------------------
...
...
...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vezi ca iti dau report ca nu ai niciun link in postarea asta.
. |
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(george_scala_2004 @ 1 Sep 2010, 11:17) asa...si de ce ai deschis fix canalu' ala ? stiai ca va fi asa ceva ? doar isi facuse publicitate... Nenea Link, l-am vazut la stiri cand ii faceau reclama la emisiunea lui Mermeruta, tot atunci au zis ca unii il suspecteaza ca a facut bani de pe urma copiilor si a primit milionul ala de dolari de la o emisiune tv. Nu m-am uitat le emisiunea lui Mermeruta. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
george_scala_2004 |
![]()
|
nenea tribunule
![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Io cred ca si-a tras-o singur(a) si de fapt s-a inmultit prin diviziune. Parerea mea...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Haha, biologie clasa a
![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
da' e amoeba ?
![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:40 |