New song from Fear Itself, Serj Tankian: Lie, Lie, Lie!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
New song from Fear Itself, Serj Tankian: Lie, Lie, Lie!!
Gill_ro |
![]() ![]()
|
||
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Obositor clipul!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Off: Tipu nu e de la System of a Down?
On: Melodia e frumoasa, clipul e obositor, vorba lui Solon. LE: Ba e de la SoaD.. si si-a scos album ![]() This post has been edited by Vlad B: 1 Jul 2008, 19:27 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
- PH 86 BAD Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu l-am vazut pe om live. Mi se pare penibil din doua motive...
1. Omul e imigrant in America, in schimb are tupeul s-o comenteze. E ca si cum m-ar tine cineva la el acasa, si eu i-as reprosa ca nu spala mai des covoarele. 2. Orice ar fi, inteleg sa ai mesaje politice daca asta e placerea ta, dar nu chiar asa de disperat incat intre fiecare melodii, la un concert, sa spui ceva anti-Bush. Imi placeau SOAD acum muuulti ani... Si tipul are o voce foarte distincta si ok, dar muzica lui de acum nu-mi place deloc, si propaganda lui ma plictiseste. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt marele fan de soad, dar melodia asta chiar imi place. (adica imi place tot de la soad, tot ce nu este galagios in mod excesiv.. adica astea cateva care sunt mai slow)
Iar videoclipu e chiar ok, stop-motion |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:42 |