Intercooler
![]() ![]() ![]() |
Intercooler
caphonne |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|||
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
Bun.. sa zicem ca eu am gresit ! dar atunci am o intrebare... motoarele diesel SDI STOCK INTERCOOLER DIESEL nu are turbo dar are intercoler ce rost are atunci?
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
mai frate toate motoarele diesel astea mai noi au o turbina pana si amaratul de logan asta dci (rosu) de 85 cp are si un asa zis intercooler doar ca nu are aceleasi dimensiuni si putere ca la motoarele puternice are acolo o turbina mititica .
deci din cate stiu eu nu exista motor diesel de la 2000 inccoace care sa nu aiba turbo.pana si amaratul de tractor are un compresor dar nu te gandi ca e la fel ca la mercedesul slk ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si amaratul de 70Cp are InterCooler ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
poi si daca ai gresit, inseaman k ne-ai mintit legat de intercoolerul tau?? k te-au fraierit aia??
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Trebuie sa recunosc sectiunea "cafenea" de pe daciaclub nu o intrece nici un forum!
Urmatorul stage (evident bineinteles) este montajul unui BOV( adica blow of valve). Nu concep intercooler fara bov ![]() ![]() This post has been edited by BAD_MF: 28 Jul 2008, 22:46 |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
deci... mama are un golf 4... din 2002 SDI ! nu are turbo.. da atunci ce rol are intercoleru daca voi ziceti ca daca nu ai turbo intercoleru nu are nici un rost sor trezit aia de la W sa puna intercoler asa de smecheri ?
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Si pozele cu intercoolerul montat pe SRN unde sunt?! La developat?
![]() worthless_without_pics.gif ( Size: 41.63k ) Number of downloads: 127 Esti sigur ca SDI-ul are intercooler? Uite aici, e acelasi motor ca pe Golf-ul Mk4 si zice ca n-are intercooler. Ca si versiunea anterioara de pe Mk3 si Fabia. This post has been edited by raqzvan: 29 Jul 2008, 01:45 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Intrebarea este: ce mama ciorilor (vorba lui Klaus
![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ps: aia e vorba lui marty, nu a mea
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Deci... Aberații și offtopice la greu.
Până se lămurește inițiatorul topicului despre beneficiile sistemului inventat de el, se dă stingerea pentru a preîntâmpina apariția "felicitărilor" regulamentare! În caz de informații suplimentare, rog PM sau Report pentru redeschidere! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 08:28 |