Delectare si amuzament, Inspiratie
![]() ![]() ![]() |
Delectare si amuzament, Inspiratie
Mika |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 30 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia - Matiz
1410 E/AC FITI DESTEPTI!
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
been there done that . ceva mai nou aveti domnul ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
raspunsu e cumva germanul ? ca io n-am avut unde sa verific
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Testul asta se face cand participi la cursuri la marile companii, unele specializate in vanzari... vorba lui G... done it, something new?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Cristip |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 July 04 From: Bucuresti ![]() |
e italian
![]() |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mi-e lene de ma doare, mai concis: Sunt prost!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce pesti, ma ??? Eu ti-am zis ca-i pastiluta verde dupa aia roz, nu invers!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Funny |
![]()
|
|
--------------------
Dividae
et
|
|
Marty |
![]()
|
Da' pin' la urma, despre ce pesti este vorba ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Funny |
![]()
|
|
--------------------
Dividae
et
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Bey, astia e combinatori, nu pesti. Iar pestele e in fata casei cu felinaru' rosu. Marty, inca o bulina te rog!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Etiopianul nu e ala negru de respira greu?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pe voi v-au tampit sarmalele ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Aaaaaaa Nu stu .fac parte din majoritate 98 % e de bine nu-mi place sa fac parte din minoritate... ![]() Pot sa ma inscriu si eu in club ???: QUOTE Funny Ceva inscrieri de noi membrii in club?Ofer recompensa consistenta.... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
Funny |
![]()
|
|
--------------------
Dividae
et
|
|
Marty |
![]()
|
Hmmmm... deci asta era, stiam eu c-am uitat ceva!!!! Ma, eu n-am mincat sarmale decit pe 24....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu tocmai am mai adus de le Moldova. Se mai inscrie cineva pentru buna dispozitie? E mai bune (asa se vorbeste la mine in cartier). Decat sa trageti pe nas sau sa va injectati in vena... mai luati o sarma.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Mache |
![]()
|
Tocmai isi fac efectul. Postez la dublu. O sarmaluta se legana... langa casa cu acvariu...
![]() This post has been edited by Mache: 3 Jan 2005, 16:19 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Funny |
![]()
|
|
--------------------
Dividae
et
|
|
GeorgeB |
![]()
|
ca sa adaug o ciorbica de burtica si niste piftie inainte
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
e clar, de la mancare e! n-a mancat nimeni peste de revelion?
sa spuna in ce limba vorbea pestele ala! This post has been edited by johnsws: 3 Jan 2005, 17:19 |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
VREAU CONCEDIU!!!!
ce caut eu la serviciu in ziua asta nashpeta de luni??? |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Cristip |
![]()
|
Mey , dar omu' vrea sa vada daca e vreun destept pe acest forum(in afara de el), e un simplu test. Sper ca nu pateste la fel ca tipu care zicea ca face 40 mil pe luna din reparat tel mobile si care se lauda ca are Peugeout 206.
![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
deci, daca nevasta-mea zice ca e neamt, atunci german sa fie
![]() |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
marescosmin |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 4 Joined: 14 December 04 ![]() |
QUOTE(Cristip @ 3 Jan 2005, 17:47) Sper ca nu pateste la fel ca tipu care zicea ca face 40 mil pe luna din reparat tel mobile si care se lauda ca are Peugeout 206. ![]() ![]() ![]() Ce inseamna sa intelegi "in gura ca cucu"! "Personaju' " care castiga peste 40 milioane pe luna NU DIN DECODAREA TELEFOANELOR,asa a spus-o insa citita aiurea duce la interpretari,nu a avut ce sa pateasca! Ce,faptul ca in curand va avea contul sters inseamna ca a patit ceva? HA,HA,HA! ![]() ![]() ![]() ![]() Acel personaj chiar a depus o cerere de delogare definitiva! Oricum,este singurul din istoria forum-ului care poate fi incoronat cu titlul "Cel mai agasant personaj" Va reveni sub o alta identitate si va rade de voi (deh,l-ati provocat) cu gura pana la urechi si nici o data nu veti stii cand va fi el cel care va va da diverse replici in diferite sectiuni ale acestui forum sub cele mai diverse identitati si modalitati de exprimare! Acest personaj va saluta! |
--------------------
PEUGEOT
206 X-Design
- Numar provizoriu
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Bai, si cind credeam ca am scapat ca poate l-a luat vro petarda si l-a dus unde-antarcat dracu iapa, iaca-l, plesnit da tot la fel....
si peste e de fapt o cobra in wisky (Georgeeeeeeee, tot Revelionu m-am gindit la sticla aia ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Cristip |
![]()
|
Italian am spus din prima , astept raspunsul te rog.
![]() Dar poate sa fie si vreun pisoi ala care are pestele din acvariu ![]() |
-------------------- |
|
Cristip |
![]()
|
marescosmin io ma refeream la mistocareala, versurile pe care i le-ati compus etc...fiecare intelege ce vrea, imi cer scuze oricum
![]() |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(marescosmin @ 3 Jan 2005, 19:47) Oricum,este singurul din istoria forum-ului care poate fi incoronat cu titlul "Cel mai agasant personaj" Nu te pupa singur, nu esti tu ala! Poti participa la titlul de "cel mai luat la misto de pe forum", aici sunt de acord! QUOTE Va reveni sub o alta identitate si va rade de voi (deh,l-ati provocat) Nu, pe bune, de unde ai sifonierul ala, ti l-au dat ca breloc la P 206 ? QUOTE si nici o data nu veti stii cand va fi el cel care va va da diverse replici in diferite sectiuni ale acestui forum sub cele mai diverse identitati si modalitati de exprimare! Exact, ca noi suntem veniti cu pluta si dusi cu sorcova, noroc cu tine, Minitehnicus, ca ne mai aduci cu picioarele pe pamint! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 22:43 |