husa schimbator, vinilinul ce imbraca schimbatorul
![]() ![]() ![]() |
husa schimbator, vinilinul ce imbraca schimbatorul
Cib |
![]()
|
||
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|||
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu e un subiect de piese de schimb ci mai mult de tunning
Daca vrei sa ramai cu husa respectiva .. slabe sanse sa gasesti de fabrica. Vezi pe la magazinele de tunning |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Sau Momo de la Marty
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
150mii din joarta d-aia (gama larga de culori)
450mii din (cica piele) - o joarta mai mica ![]() Io mi-am luat argintiu.Am postat poza in topicu' "rama schimbator solenza". La C&C mi-a cerut 40 - 50E. p.s. mai mult ca sigur va trebui sa iei si nuca... (preferabil sa le iei din acelasi magazin pe amandoua sa fii sigur ca se potriveste sistemu' de prindere). This post has been edited by free_fiber: 22 Feb 2005, 11:57 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
la raioanele de accesorii auto din metro/carfur/selgros/you name it
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
dar ceva de Dacia nu e bre pe undeva?
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica de Dacia? sint universale (cel putin astea din magazine, ca acu' n-o sa ai pretentia sa-ti iei una de Ferarri)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Cib |
![]()
|
au alta prindere. Mi-ar trebui un catalog de repere de piese de schimb, dar...
De fapt ma intereseaza culoarea ca sa fie la fel, prinderea o fac eu... |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
|
costi |
![]()
|
Maaaama, m-ai omorit.
Scoate naibii vinilinul si cu el in minuta te duci la unul din supermarket-urile din zona sau un magazin de piese auto. Ce atita catalog! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
bei ... cu repere da ...
cib ... recomand mers la firma de tuning , cumparat cap schimbator + husa piele (DA PIELE) scapat de durearea de cap ![]() dai un ban da' stai in fata ![]() in plus arata mistoc , in plus il simti mai bine in mana , in minus iti goleste portofelul . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
se poate comanda la orice service dacia ca piesa de origine, dar .... spre surprinderea mea nu se regaseste pe lista de repere de la maneta schimbator :-(
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma pricep la asa ceva, daca va mai intereseaza dati un PM
This post has been edited by Daedalus: 25 May 2006, 21:13 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
cum se desprinde aceasta husa de schimbator din partea de jos?La logan am vazut ca iese daca tragi in sus are chiar si o mic rama cu care iese in sus...la solenza cum iese?
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
la solenza iese foooaaarte usor
are o mica rama....si tragi in lateral si in sus:P floare la ureche :-j |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
merci.
![]() |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
Slick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 February 05 From: Bucuresti ![]() |
A pus cineva husa de schimbator de la logan ? La mine s-a rupt rau husa si vreau sa pun una de logan si maciulia aferenta, arata mai bine si cred ca husa de solenza se gaseste mai greu. Sper sa ma descurc sa scot husa, dar ma gandesc ca o sa bag o surubelnita subtzire sub ea si... poate iese . Ar fi bun un tutorial cu poze.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4
2004
- xxx
|
|
IcsPe0001 |
![]()
|
![]() Doar interesat... nu si pasionat:D Pasionat de informatica...:x Group: Members Posts: 144 Joined: 23 January 09 ![]() |
nu e nevoie.... de poze de tutorial, am descut-o eu si e foarte ushor... e prinsa in niste urechi. tragi de baza husei in exterior si apoi ridici din fiecare colt... si gata ai scos-o
husa are un elastic la baza ei care se strange sub urechile de la panoul ala.... This post has been edited by IcsPe0001: 20 Apr 2009, 19:46 |
--------------------
Dacia Solenza
Avantage 1.9D 2004 / Renault Symbol 1.2 16v
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:19 |