DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Parcare ADP, care-i treaba

imasmartman
post 23 May 2005, 13:36
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Doresc sa ma ajutati cu o informatie!
Am inchiriat un apartament (vis-a-vis de Casa Armatei - Cercul Militar) si as dori sa stiu cum putem beneficia de 1-2 locuri de parcare.
Apartamentul este inchiriat pentru a sediul firmei, este declarat la administratie si avem nevoie de locuri de parcare... de la administratie, ne-au sfatuit sa cautam la ADP.
Am fi recunoscatori daca ne oferiti un sfat despre: ..."cum sa" si ..."unde sa" ca sa avem parcare.
Multumim anticipat!

--------------------
vw Pasat - Nr de Austria
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 23 May 2005, 16:14
Post #32

aroist

From: Bucuresti

QUOTE(imasmartman @ 23 May 2005, 15:36)
Doresc sa ma ajutati cu o informatie!
Am inchiriat un apartament (vis-a-vis de Casa Armatei - Cercul Militar) si as dori sa stiu cum putem beneficia de 1-2 locuri de parcare.
Apartamentul este inchiriat pentru a sediul firmei, este declarat la administratie si avem nevoie de locuri de parcare... de la administratie, ne-au sfatuit sa cautam la ADP.
Am fi recunoscatori daca ne oferiti un sfat despre:  ..."cum sa" si ..."unde sa" ca sa avem parcare.
Multumim anticipat!
*

pai asa cum s-a mai spus pe aici
Mers la Primaria de sector - de anul trecut nu mai e in competenta ADP-ului, serviciul (biroul) Parcari, verificat daca exista loc liber, facut contract, platit si scandal cu bastinasul. daca nu-s locuri libere nu aveti alte sanse decat la dalli (pasaj la Intercontinental sau in spatele universitatii) din cate stiu eu in pasaj e cam 3.000.000 luna fata de 600.000/an la Primarie.

This post has been edited by tarzy: 24 May 2005, 11:27

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
imasmartman
post 24 May 2005, 09:06
Post #33

Membru incepator

MULTUMIM!!! blush.gif

--------------------
vw Pasat - Nr de Austria
+
b64chr
post 24 May 2005, 15:16
Post #34

Moderator incepator

Group: Moderatori
From: Buzias, Timis

Daca o firma vrea locuri de parcare sa-si gaseasca un sediu potrivit, nu apartament de bloc.

--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
+
tarzy
post 24 May 2005, 17:26
Post #35

aroist

QUOTE(b64chr @ 24 May 2005, 17:16)
Daca o firma vrea locuri de parcare sa-si gaseasca un sediu potrivit, nu apartament de bloc.
*

ha, ha, ha

ce dashteptzi e uniii

--------------------
Aha
+
imasmartman
post 25 May 2005, 09:09
Post #36

Membru incepator

Nu conteaza numele firmei noastre si nici domeniul de activitate. Totusi apreciem raspunsurile pe care le-am primit.
Va multumim! (iara laugh.gif )

In atantia D-lui: "b64chr", sunt corporatii internationale care au sedii in Glina si un mic birou pt. relatii in Bucuresti ...si tot asa. Nu vrem sa dam dovada de lipsa de respect, dar acesta este un forum in care normal ar trebui sa ne ajutam unii pe ceilalti; haideti sa nu schimbam "principile de baza" pe care acest forum functioneaza.

...cred ca a venit vremea sa ne mandrim ca suntem Romani! ...voi nu credeti asta?

Numai bine!

--------------------
vw Pasat - Nr de Austria
+
WUB
post 25 May 2005, 16:20
Post #37

Membru incepator

Pt cei din sectorul 6. Am contract cu ADP-ul pe un loc de parcare. Doresc sa imi schim masina si i-am intrebat ce sa fac cu contractul pe care il am cu ei, il schimbam sau facem un contract nou ? Raspuns: Contractul se anuleaza si locul de parcare se va acorda altui locatar care are depusa o cerere de loc de parcare.

Ati mai auzit de asa ceva ??? Cum ati procedat cand ati schimbat masina ??

--------------------
ARR NXT 2002
+
costi
post 25 May 2005, 16:22
Post #38

Membru autentic

NU.
Vrea spaga !

--------------------
DSN/SLZ
+
tarzy
post 25 May 2005, 16:45
Post #39

aroist

QUOTE(WUB @ 25 May 2005, 18:20)
Pt cei din sectorul 6. Am contract cu ADP-ul pe un loc de parcare. Doresc sa imi schim masina si i-am intrebat ce sa fac cu contractul pe care il am cu ei, il schimbam sau facem un contract nou ? Raspuns: Contractul se anuleaza si locul de parcare se va acorda altui locatar care are depusa o cerere de loc de parcare.

*

eu inca nu am schimbat contractul, pur si simplu parchez masina noua in locul platit ptr cea veche, dar camd am facut eu contractul (februarie) la Primaria (nu ADP) sect 4 am pus aceeasi intrebare ca tine si mi-auy spus ca nu-i nici o pba, doar se va scrie pe adeverinta numarul de inmatriculare a noii masini.

--------------------
Aha
+
driverx
post 25 May 2005, 17:45
Post #40

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(WUB @ 25 May 2005, 17:20)

*

O palma si un proces nu i-ai dat la gunoiul ala?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
free_fiber
post 29 Jan 2006, 19:15
Post #41

Membru autentic

Cu ce ma avantajeaza locul de parcare platit la ADP?
Il pot amenda pe ala de-mi ia locul? smile.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci 85CP 2008 - B xx XXX
+
Codrin
post 29 Jan 2006, 19:23
Post #42

Membru autentic

Pe scurt, da. S-a mai discutat in cateva topic-uri de parcare pe aici.

--------------------
Mazda . .
+
Harry_Potter
post 29 Jan 2006, 23:50
Post #43

Membru incepator

QUOTE(Sergiulica @ 14 Mar 2005, 18:50)
[SIZE=7]DECLAR RAZBOI HARBURILOR! JOS CU PARBRIZELE LOR!!!

Bai fratilor, nu este posibil! Eu stau pe cea mai aglomerata strada, o strada din Bucuresti, dar de fapt parca e din povesti. Nicaieri in Capitala nu are sa vedeti atatea masini ca aici. Parca am putea sa tragem o linie prin istoricul acestei strazi. Comunistii ne-au lasat cu 16 locuri de parcare un bloc cu 8 etaje cu 48 de apartamente. Sunt familii care au si cate trei masini. Imaginati-va ce este pe trotuare. dar cel mai grav este ca sunt rablele, candva perlele epocii de aur, aduna-te ca masini second-hand de pe nu stiu unde. Ai masina esti om! Ce conteaza daca poti calcula varsta pamantului dupa praful depus pe ea. Ce conteaza ca pe un trotuar se ingramadesc Dacii noi, Seat-uri, Renault-uri si in parcari troneaza harburile. NEMISCATE, NEMUTATE de luni de zile... Suntem o tara a gunoaielor si parcul auto arata cu varf si indesat asta.
Dar ce putem face?
Ce pot eu face ca Vanghelie sa curete strazile de cazane? Chiar acum, ce vorbesc, un dobitoc mi-a luat trotuarul. El are o masina noua, o Dacie mai veche si taranoiul si-a pastrat o dacie si mai veche. Are dou locuri de parcare si cu a treia ne face amarata existenta....
Cel mai trist este ca pensionarii lacrimogeni traiesc din pensia sustinuta de oamenii aia care se duc la servici si produc, care vin la 8-9 seara cu speranta ca mai e un colt de trotuar si pentru ei, si uitandu-se cu amaraciunele la harburile oachese care ne intuneca soferimea...
Scuza-ti-ma ca v-am plictisit dar si mie imi vine sa vomit de problema parcarilor in Bucuresti...
Numai bine! smile.gif
*

Bine am venit,

Cata dreptate ai Sergiulica, comunistii astia au primit si case de la stat pentru o munca de rahat, diverse joburi de frecat menta 8 ore pe zi si acum iti mai stau si in cale cand tu trebuie sa faci ceva pentru tine sau pentru tara. Venind vorba de strada foarte aglomerata cred ca suntem vecini. Eu stau pe Dumbrava Noua. Oamenii mai au putin pana sa se ia la bataie pentru locurile de parcare, in timp ce unele harburi zac a nesimtire. Cand cineva ocupa locul "proprietarului", pe aici se procedeaza la claxon lung pana la descarcarea bateriei dupa care se purcede la blocarea masinii. Cand se intoarce "marsavul" la masina, incepe si el sa claxoneze sa vina "proprietarul" sa-si dea masina la o parte. Este un exemplu de rezolvare amiabila. In cele din urma ei isi strang mainile......la usa evident!

--------------------
renault megan - b38roa
+
catap
post 7 Jun 2006, 08:24
Post #44

Membru incepator

Am si eu o problema cu parcarea din fata blocului si vreau ceva idei.
Un vecin a vandut masina am vorbit cu el si am intrat in locul lui. Problema este ca nu am intrat in ziua in care a vandut-o deoarece s-a bagat altu eu fiind la servici. Asta a mai plecat cu masina dupa 2 saptamani dupa care am intrat eu si surprinzator de cateva zile am masina blocata in parcare ca cica i-am ocupat eu locul.
Pe acele locuri s-au depus acte la ADP sa le platim, ceea ce tipu nu vrea dar eu nu am acte si nu am cu ce sa-i demonstrez ca o sa platesc in timp si sa ma lase in pace.

Ce as putea sa-i fac? Astazi am gasit usita la rezervor deschisa si ma intreb dc a fost la intimidare sau chiar a umblat cineva. Se poate scoate benzina din rezervor cu furtunul la Logan?

Astept idei

Mersi

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 - TR 31 XXX
+
andraeny
post 27 Jun 2006, 14:16
Post #45

Membru incepator

QUOTE(Harry_Potter @ 30 Jan 2006, 00:50)
Bine am venit,

Cata dreptate ai Sergiulica, comunistii astia au primit si case de la stat pentru o munca de rahat, diverse joburi de frecat menta 8 ore pe zi si acum iti mai stau si in cale cand tu trebuie sa faci ceva pentru tine sau pentru tara. Venind vorba de strada foarte aglomerata cred ca suntem vecini. Eu stau pe Dumbrava Noua. Oamenii mai au putin pana sa se ia la bataie pentru locurile de parcare, in timp ce unele harburi zac a nesimtire. Cand cineva ocupa locul "proprietarului", pe aici se procedeaza la claxon lung pana la descarcarea bateriei dupa care se purcede la blocarea masinii. Cand se intoarce "marsavul" la masina, incepe si el sa claxoneze sa vina "proprietarul" sa-si dea masina la o parte. Este un exemplu de rezolvare amiabila. In cele din urma ei isi strang mainile......la usa evident!
*

si la mine pe strada e la fel, numai ca aici sunt doar 2 masini nemiscare de ani de zile, in schimb seara parcheaza unul cu un tir, care blocheaza vreo 3 locuri de parcare si doua dube mari de la nus ce firma. daca am treaba cu masina mai pe seara,e clar ca nu mai gasesc loc cand vin acasa. chiar azi am fost la primarie sa fac cerere pt un loc de parcare, cred ca o sa ma cert cu toata scara in curand....ca sunt numai scandalagii aici. deja masina mea e zgariata pe toata partea stanga, au desenat floricele,numere si valuri pe ea. masina noua de 2 luni mad.gif

--------------------
ford fiesta 2006 - b14wtf
+
gibonu
post 28 Jun 2006, 12:21
Post #46

Membru autentic

Pentru loc inchiriat de la ADP:
1. la bloc trebuie sa existe o parcare, aferenta blocului, care este administrata de ADP (aici nu se includ trotuarele sau marginea strazii);
2. se identifica in parcare un loc liber, adica un loc pe care nu il plateste nimeni la ADP
3. se face o cerere catre directorul ADP, prin care se solicita atribuirea respecticvului loc de parcare, cerere care va fi semanta de solicitant si contrasemnata de catre presedintele asociatie de proprietari si de administrator, care o si stampileaza cu stampila asociatiei
4. se merge la ADP cu aceasta cerere si cu talonu masinii, se ia in evidenta de catre ADP, se plateste taxa (in sectorul 2 este de 1600 lei vechi pe zi) si se emite autorizatia de parcare pe locul respectiv, care este un carton, formatul de legitiamatie; din cate stiu eu, adresele din talon si din cerere trebuie sa fie identice; in caz ca nu sunt identice, trebuie intrebat acolo cum se procedeaza.
Observatii:
1. in parcarea blocului au voie sa parcheze doar cei care stau in blocul respectiv; daca parcheaza cineva de la alt bloc, o poate face doar cu acordul asociatiei de proprietari de la blocul unde parcheaza iar asociatia de proprietari isi da acordul doar daca locul este liber si nu exista nici o cerere pentru el de la cineva din bloc.
2. daca cinvea din bloc vrea sa parcheze pe locul care este ocupat de cineva strain de bloc, cel stain de bloc trebuie sa elibereze locul iar cel care preia locul, eventual sa-i restituie suma platita la ADP celui care ocupa locul inainte.
3. regula este un apartament=un loc de parcare, indiferent de cate masini detin cai care stau in apartamentul respectiv (si in acest caz, cu acordul asociatiei, numai daca sunt locuri libere si nu exista cereri pentru ele, se pot atribui mai multe locuri de apartament) daca apare o cerere se intampla ca la pct. 2
4. locul de parcare admisistrat de ADP este domeniu public si nu aveti voie sa va montati teuri, lanturi si alte minuni; reprezentantii ADP-ului au tot dreptul sa vi le taie.

Tot ceea ce am enumarat eu mai sus este partea teoretica, care se aplica cand nu se gaseste cate unul care sa te incurce.
In situatia in care credeti ca ar aparea probleme:
1. va duceti la ADP si va interesati acolo ce locuri sunt libere. daca spun ca nici unul insistati sa va arate evidentele lor (in autorizatie scrie clar, ca daca locul nu este platit pana la sfarsitul trimestrului 1 atunci se redistribuie)
2. daca gasiti la ADP un loc liber mai intai vorbiti frumos si civilizat cu cel care ocupa locul (adica cu dinozaurul retardat care iti va da replica standard "stau de 30 de ani in bloc, deci am dreptul sa am loc pe gratis), spunandu-i ca ala e un loc pentru care se plateste si daca el nu il plateste, va duceti voi si il luati pe numele vostru (daca nu sta in bloc nu mai mentionati nimic de intentia de plata ci ii aratati autorizatia de parcare si il rugati sa-si ia masina de acolo ).
3. daca asociatia nu vrea sa va aprobe cerere (in cazul in care ati gasit un loc liber) amenintati cu sesizare la ADP, Primarie, Politie
4. dupa ce v-ati luat locul de la ADP, la fel, il rugati frumos si politicos pe dinozarul sa-si mute masina de acolo. daca nu vrea, chemati Politia (am inteles ca acum vin, nu sunt probleme).

La fel, trebuie sa fiti constienti ca masina voastra poate fi zgariata sau mai rau, sa-ti iei vreun borcan pe masina, deci toata treaba cu locul de parcare se face pe riscul vostru.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
gibonu
post 28 Jun 2006, 12:24
Post #47

Membru autentic

[quote=catap,7 Jun 2006, 10:24]
Am si eu o problema cu parcarea din fata blocului si vreau ceva idei.
Un vecin a vandut masina am vorbit cu el si am intrat in locul lui. Problema este ca nu am intrat in ziua in care a vandut-o deoarece s-a bagat altu eu fiind la servici. Asta a mai plecat cu masina dupa 2 saptamani dupa care am intrat eu si surprinzator de cateva zile am masina blocata in parcare ca cica i-am ocupat eu locul.
Pe acele locuri s-au depus acte la ADP sa le platim, ceea ce tipu nu vrea dar eu nu am acte si nu am cu ce sa-i demonstrez ca o sa platesc in timp si sa ma lase in pace.

N-am inteles exact: locul pe care ti l-a dat vecinul este administrat de ADP?

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th June 2025 - 21:49
Forum Renault