Temperatura Apa - Imbunatatiri?, Ce imbunatatiri s pot face s nu am pb cu temp. apa
![]() ![]() ![]() |
Temperatura Apa - Imbunatatiri?, Ce imbunatatiri s pot face s nu am pb cu temp. apa
kindeeru56 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 27 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|||
MIRKEA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 25 March 08 ![]() |
bun gasit
vreau sa va cer o parere in legatura cu indicatorul de apa am o dacie berlina din 2002 injectie, acum 2 zile am schimbat garnitura de chiuloasa. dupa acest pas reusit, am constatat ca acul indicatorului de temperatura a apei, sta undeva la jumatatea distantei dintre primele doua linii (undeva la 30-35 grade, zic eu) iar caldura in masina este ca sa nu inghet . mentionez ca inainte de problema cu garnitura de chiuloasa, statea acul undeva la o latime de indicator sub linia de la mijloc a indicatorului, iar caldura aveam in 2 minute de trebuia sa deschid geamul ce este oameni buni de facut, de la ce poate fi? |
--------------------
dacia
berlina
2001 injectie
- PH12RNT
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Poate cineva a scos termostatul sau e blocat pe deschis.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
MIRKEA |
![]()
|
multumesc mult
am sa ma uit azi acasa este posibil sa ai dreptate, la aceeasi concluzie am ajuns si eudupa indelungi gandiri |
--------------------
dacia
berlina
2001 injectie
- PH12RNT
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Fiind vorba de temperaturi intreb si eu aici
Ar avea ceva daca as pune un carton in faza radiatorului (pe jumatatea din dreapta ) ,chiar daca am ELV , ceva de genu sa se incalzeasca mai repede motorul ,intreb si eu ..... ![]() Mai are cine montat carton in fata radiatorului , la cei care au ELV intreb ??? ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
NU are nici un rost sa pui....ce termostat ai?
daca nu ai vernet-monteaza;) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 24 Nov 2008, 17:18) Ce-mi place , daca nu am Vernet sa imi cumpar ![]() ![]() Habar nu am ce termostat ii ![]() ![]() Ideea era cand circul in afara , apa imi sta undeva sub 80 grade , datorita fluxului de aer rece care loveste radiatorul si motorul Ma gandeam sa pun un carton cum am scris mai sus , pe jumatatea din dreapta a radiatorului tocmai pt a mai "apara" radiatorul si motorul de aerul rece si a ajunge mai repede motorul la temperatura de functionare optima !!! This post has been edited by Minel: 24 Nov 2008, 19:06 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Nu ar avea ce, eu zic sa ii faci o prob. Daca se incinge mai mult decat trebuie il dai jos. Sa nu acoperi tot radiatorul
![]() |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu te mai complica cu cartoane.ai elv=nu mai trebuie alti ''aditivi''.
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
MIRKEA |
![]()
|
eeeeeee..revin
ieri am schimbat radiator(nou), termostat(nou),aerisit (iar) am acul la indicatorul de temperatura a apei in aceasi pozitie: la 30-40 grade caldura in masina intra ceva, dar tot ca pana acum, adica sa nu inghet ma dispera nu mai stiu ce sa mai fac This post has been edited by MIRKEA: 26 Nov 2008, 07:44 |
--------------------
dacia
berlina
2001 injectie
- PH12RNT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 01:17 |