Probleme Alarma
![]() ![]() ![]() |
Probleme Alarma
apollo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am doua telecomenzi maro, cu led rosu de control
![]() Attached thumbnail(s) IMG_3499.jpg ( Size: 66.73k ) Number of downloads: 715 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
nu, nu sunt la fel.
dar are cineva idee care e problema? am desfacut azi senzorul si cand puneam mana pe spatele lui, pe lipiturile pieselor, avea momente cand isi revenea.nu stiu ce sa mai cred |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
alarma este in modul valet
trebuie dezactivat.ar trebui sa scrie in manual de utilizare treaba asta |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
apollo |
![]()
|
eu nu am vazut in manual modul VALET.
bun, sa zicem ca are. dar de ce cand am desfacut senzorul si am vazut circuitele, cand am pus mana pe spatele lui, incepuse sa se aprinda ledul la vibratii. ideea e ca nu am lovit senzorul, nu a ajuns apa pe la el, pur si simplu nu mai vrea. am sa ma uit in carte sau incerc combinatii de butoane si poate isi revine. dar eu tin sa cred ca a "crapat" vreo piesa pe el si is asa de mici ... ![]() 24 Sep 2007, 13:16: Am atasat si poze cu telecomanda...de fapt poza ![]() Mai are cineva telecomanda la fel? This post has been edited by apollo: 24 Sep 2007, 13:16 Attached thumbnail(s) P09_24_07_12.54.jpg ( Size: 32.06k ) Number of downloads: 755 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
apollo |
![]()
|
am aflat cum se numeste alarma.
FIGHTER GT 325.Mai are cineva asa? |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
nt98adu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 October 07 ![]() |
Ai modelul de senzor cel cu 2 leduri (rosu si verde) sau doar cel cu un led rosu?
Daca spui ca in momentul in care atingi montajul functioneaza, cu un pistol de lipit, refa circuitele prin incalzire. O piesa din montaj, nu mai face contact. Ai putea sa postezi, dupa schema electrica a alarmei tale, culorile firelor si ce reprezinta? Multumesc! ![]() |
--------------------
BMW
E 46
2000
- B929CRG BMW 328i
|
|
GARFIELD 87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 May 07 From: ploiesti ![]() |
mie nu imi mai functioneaza una din telecomenzi din cauza ca a stat degeaba ea fiind cea de rezerva , culmea inainte functiona sunt praf rau alarmele astea
![]() |
--------------------
dacia
1410 8 valve
1998
- ph 00 aby
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am si eu o alarma pe fiat cu doua becuri pe senzor rosu si verde? Si cu doua rotite pe el,nustu la ce folosesc ,imi explica si mie cineva ce face fiecare,ca nu am manual la ea,si in plus de asta e si legata prost,nu cliparesc semnalizarile nimic cand o inchid deschid,pe telecomnada scrie premier. :| help
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
pisicutzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 30 April 08 From: BRASOV ![]() |
apollo mai ai cumva schema de instalare de la alarma? m-ar interesa si pe mine..mersi
|
--------------------
Megane 2
2006
1.6 - 16v - GPL
- BV-13-Z(A)NU As cumpara da' n-am de unde :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:14 |