bord 1300, ceasuri renault 12 gordini
![]() ![]() ![]() |
bord 1300, ceasuri renault 12 gordini
micu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 24 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
- tm 06 pmz
|
|||
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
micu sa nu te superi pe mine
si eu acuma am bord din ala stil o-o-o dar vreau din ala cum ii in ceva poza cu turometru la mijloc in stanga viteza si in dreapta restul pe ala mi s-o pus pata daca gesesc bine daca nu dumnezo-mi ajute |
-------------------- |
|
Dr_Oopy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 25 January 04 ![]() |
Care nichelata si care langa frana? ca io tot nu o vad - no offence
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- GL-06-PUE Dacia!!! Eppur si muove!!
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
da ma...aia nichelata ii acceleratia...cam off topic chestia asta
bord de gordini...slabe sanse sa se gaseasca...numai cu noroc chior dar am vazut turometru pana la 9000 se un avion de pontiac din usa...masina era in paragina...si ii tot asa rotund...cred ca ar intra acolo...problema ramane totusi naspa |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
poi prima care se vede ii ambreiajul
a doua ii frana si aia mare ii acceleratia ar fi culmea sa mearga cum am venit eu o data cu ata ![]() |
-------------------- |
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Vad ca sunt doritori de un tablou bord Jaeger , am unul pe balcon cu turometrul central pana la 8000 de ture si vitezometrul pana la 180 (190 ultima liniuta), e de pe un renault 12 TS.
Am vrut sa-l pun pe d1300 a lui tata si nu m-a lasat , a zis sa ma joc cu masina mea .... si asa am facut. Daca primesc o oferta demna de luat in seama, pot sa ma despart de el, daca nu , poate sa mai stea pe balcon. Scuze , pozele au calitate slaba. This post has been edited by cei7pitici: 17 Jan 2005, 14:28 |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hihihiih
iupiiiiiiiiii zi rapid ce intelegi tu oferta demna cum facem sa pot intra in posesia lui? astept msg pe mail dnkrozalex@yahoo.com protopopitoricescovici2001@yahoo.com pe mess dnkrozalex sau mp aci intrebarea mea urmatoare este...pe 1300 se potriveste? ![]() sau trebuie modificari majore? multumesc si astept raspuns |
-------------------- |
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Nu te bucura prea repede, eu am dat pe el acum 2 ani 100$ (si inca am de gand sa "renovez" o berlina 1300).
De potrivit ar trebui sa se potriveasca, mufele sunt la fel , dar s-ar putea firele sa dea alte comenzi. De intrat in posesia lui (fara suparare) , nu intra primul venit , intra acela care da mai mult, din cauza asta vreau sa tratez "la vedere". Oricum te vad hotarat..... |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
poi daca tot m`am bucurat acuma...zi un pret
iti trimit bani prin posta? vin dupa el? zi o varianta care`ti convine zi un pret exact pe el |
-------------------- |
|
cei7pitici |
![]()
|
Stiu ca e mult , dar asta e: 4 mil..
Daca pretul e acceptabil pt. tine si vrei sa-l iei, prin posta nu vreu sa-l trimit, asa ca e mai bine sa vii sa-l iei. Poate n-o sa-ti placa ce vezi (in pachet nu poti sa-l vezi) si renunti. Nu ma grabesc sa-l dau, astept si alte oferte (deocamdata n-am nici una, nici de la tine), daca nici una nu mi se pare satisfacatoare, nu-l dau. |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
da-mi un nr de tel, o adresa, un mail, ceva
ai webcam? ma gasesti pe mess cu dnkrozalex daca esti acuma is cam 15-17 ore on-line pe zii |
-------------------- |
|
cei7pitici |
![]()
|
Tabloul de bord este pus si la 'Bursa".
Am revenit cu poze mai clare: |
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
mdea azi am tratat cu batruna sa-mi dea bani....acuma tre sa vad de unde sa fac rost de bani de gazolina sa vin sa batem palma
sper sa nu-l dai inca cateva zile bune...ca tare l-as vrea sincer |
-------------------- |
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
cei7pitici |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
si eu am de vanzare un bord de 1300,dar:este MADE IN ROMANIA si este cel care se gaseste pe toate daciile 1300 din RO,pretul se discuta daca este cineva interesat,btw,bordul este bun,si cred ca merge cum trebuie,eu l-am luat de pe o masina pe care a dezmembrat-o unu sa o dea la REMAT ....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
cei7pitici |
![]()
|
Pt. cei interesati de bordul Jaeger , am vorbit cu un electrician si a spus ca le monteaza fara nici o problema pt. 500 mii lei.
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
|
|
vyorel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 February 06 ![]() |
am stat si am citit linistit tot ce ati scris voi toti pana acum dar nu am vazut pe nimeni care ar vrea sa faca un bord complet nou pentru vechea dacie. Oare chiar nu se pricepe nimeni?
|
--------------------
dacia
logan
- GL-06-HIB
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vyorel @ 4 Feb 2006, 21:10) am stat si am citit linistit tot ce ati scris voi toti pana acum dar nu am vazut pe nimeni care ar vrea sa faca un bord complet nou pentru vechea dacie. Oare chiar nu se pricepe nimeni? Ba da. Dar nu se vrea (ca in bancul ala) ![]() Ceasuri R25 |
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
dacione |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 November 08 ![]() |
bord de renault 12 ts
|
--------------------
dacia
1310L
1998
- ag 09 fbx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 10:06 |