polishare versus vopsire
![]() ![]() ![]() |
polishare versus vopsire
cristi_21us |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Manuel, ce ai patit tu se cheama gazare. Nu stiu daca asta e termenul cel mai potrivit, dar e vorba de stropii foarte fini de vopsea. Poate si-o fi reparat careva masina in parcare si a dat cu un spray cu vopsea prin anumite locuri si daca era in apropiere de masina ta asta e rezultatul.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Pe loganelul meu au aparut niste pete de la gainat(cred). Din ce am citit pe forum solutia este polisare. Vrea sa aflu unde se poate face o polisare profesionala, care este "scorul" si daca ataca vopseaua.
PS Chiar sunt profesionisti astia de autoexpert, mai sunt si altii? |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
maxiK |
![]()
|
Apropo vopseaua este metalizata cameleon.
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maxiK @ 11 May 2005, 12:27) Pe loganelul meu au aparut niste pete de la gainat(cred). Din ce am citit pe forum solutia este polisare. Vrea sa aflu unde se poate face o polisare profesionala, care este "scorul" si daca ataca vopseaua. PS Chiar sunt profesionisti astia de autoexpert, mai sunt si altii? Nu iti ataca vopseaua, dar orice operatiune de polishare iti subtiaza stratul de vopsea de pe masina si din ce am citit pe forum Loganul nu pare sa aiba o vopsea prea grozava. |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
maxiK |
![]()
|
ai idee cat ar costa si unde s-ar face cel mai bine
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu, imi pare rau, dar n-am polishat nici o masina pana acum. Am auzit de bine despre Autoexpert, dar nu stiu ce sa zic.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
maxiK |
![]()
|
Multumesc oricum lar
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:42 |