Problema la spargerea masinii..., Se poate deconta cu CASCO ?
![]() ![]() ![]() |
Problema la spargerea masinii..., Se poate deconta cu CASCO ?
nightelf |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI
- B31xxxx Contact: 0752083972
|
|||
delya |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Uite aici un topic despre asigurari! Era parca si un inspector daune, care iti poate raspunde.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7921 |
--------------------
Dacia
Berlina si Logan
- B45... si B25... "Din faptele oamenilor se poate vedea ce gandesc iar din parerile lor se poate spune dinainte ce vor face." Goethe
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Dap!
La greu .. Au hotii astia o dexteritate..si i-as spune si "mila"...de proprietari.. O sa aiba belele la potera si la Casco daca nu are urme de fortare. Daca avea urme de fortare (geam spart sau broasca busita, indoita, zgariata) era evident ca s-a spart masina. Dar asa cel de la Asigurare va spune (si poate ca pe buna dreptate!) "da' daca ti-ai vandut casetofonul si acuma zici ca ti l-a furat?" |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Nu primeste nici un ban,daca nu are urme de fortare.Va spune Stan Patitu'.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Repet pentru a nu stiu cita oara - nu va apucati sa va spargeti singur masinile ca sa pare sparte. Mie mi-au spart masina exact in acelasi mod - fara nici cea mai mica urma de fortare. Cablurile erau taiate cu cutter-ul, e drept. Nu am avut nici o problema nici cu politia nici cu CASCO in ami recupera paguba.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Moi aussi.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Ca sa fii sigur ca ti plateste CASC-O, ia si tu o ranga si da-i! Una la parbriz, vre-o doua in portiera si la geamuri, una pe capota, asa ca sa stii o treaba...
![]() Glumesc, bineinteles... Daca contractul include si furtul total/partial, atunci mergi hotarat la ei! Cum naiba sa nu deconteze casco daca ai asigurare??? In primul rand ca nu io trebuie sa dovedesc ca nu mi-am furat-o singur! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
la mine acelasi MO dar nu am avut nici o problema cu decontarea. Nici macar nu mi-au taiat/rupt mufele, pur si simplu le-au desfacut ... De banii pe care era asigurat mi-am luat un Panasonic rcd cu fata detasabila. Asa ca nu distrugeti masina degeaba ..
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
nightelf |
![]()
|
multumesc.
el nu vroia sa anunte incidentul...dar din ce spuneti probabil cel mai rau lucru care se poate intampla e sa nu primeasca banii. ANT -> suna interesant... nu te-au obligat sa iti iei acelasi radioCD ca cel initial? |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu. Fiecare firma despagubeste RCD la o suma fixa. De suma aia iei ce vrea muschiul tau, de preferat (si ei spera ca ai sa alegi) ceva cu fata detasabila.
BTW, nu te repezi sa cumperi ceva din service-urile auto. Mergi frumos la Carrefour, Cora, consulta niste oferte. Iti iei ceva pe mustatza. This post has been edited by Bihomoldoveanul: 10 May 2005, 10:48 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
nightelf |
![]()
|
QUOTE(Bihomoldoveanul @ 10 May 2005, 10:47) Care e treaba cu fata detasabila? trebuie sa o predai ca sa iti iei banii daca ti l-au furat din nou? (cam incomod sa o cari cu tine mereu...) QUOTE(Bihomoldoveanul @ 10 May 2005, 10:47) Aha..si daca se depaseste suma fixa se poate completa de catre pagubit ? |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Bihomoldoveanul @ 10 May 2005, 11:47) Nu. Fiecare firma despagubeste RCD la o suma fixa. De suma aia iei ce vrea muschiul tau, de preferat (si ei spera ca ai sa alegi) ceva cu fata detasabila. BTW, nu te repezi sa cumperi ceva din service-urile auto. Mergi frumos la Carrefour, Cora, consulta niste oferte. Iti iei ceva pe mustatza. Asa e ! Eu de ex in 1998 imi cumparasem un cass de masina alaturi de alte chestii in rate si m-au obligat sa-l asigur ! La 3 luni mi-au spart masina ( deschis frumos cu cheia fara urme de fortare ) in fata unei sectii de politie din Pitesti!!!!!!! Mi-au decontat suma la care era asigurat cassul fara f multe comentarii ( intr-adevar ca dupa 2-3 luni). Bafta |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(nightelf @ 10 May 2005, 11:57) Care e treaba cu fata detasabila? trebuie sa o predai ca sa iti iei banii daca ti l-au furat din nou? (cam incomod sa o cari cu tine mereu...) Aha..si daca se depaseste suma fixa se poate completa de catre pagubit ? Daca ai fata detasabila si nu e acolo, nu se mai obosesc hotii sa iti fure casetofonul ca nu prea au ce face cu el. Edit: Da, o cari cu tine mereu, e mica. De depasire nu stiu, dar nu cred ca ar protesta, doar ca poate trebuie sa le zici sa iti modifice polita. This post has been edited by stuiberv: 10 May 2005, 12:21 |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
La omniasig de exemplu,suma maxima pe care ti-o dau pe radiocasetofon este de 350€ in caz de furt.Aparatul poate sa fie 1000€,dar degeaba.Am incercat eu sa imi maresc valoarea casetofonului pe polita si nu am reusit.
![]() This post has been edited by adumitrachy: 10 May 2005, 13:41 |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
off-topic : ce dihanie de casetofon de masina e 1000 E ?
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Ma refeream in general la faza cu 1000€.
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
este adevarat ca nu poti asigura muzica la mai mult de 10 % din val masinii?
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
ady624 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 14 May 04 From: București ![]() |
QUOTE(Bihomoldoveanul @ 9 May 2005, 22:46) Repet pentru a nu stiu cita oara - nu va apucati sa va spargeti singur masinile ca sa pare sparte. Mie mi-au spart masina exact in acelasi mod - fara nici cea mai mica urma de fortare. Cablurile erau taiate cu cutter-ul, e drept. Nu am avut nici o problema nici cu politia nici cu CASCO in ami recupera paguba. Bihomoldoveanul, câți bani ai primit înapoi? Știe cineva la ce valoare este asigurat rcd-ul de pe logan ambition? Că mă bate gândul să-mi fie furat ![]() Acum serios, la ce sume sunt asigurate? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-42-TWK Culmea lenei este să te scoli mai devreme ca să ai mai mult timp să stai degeaba...
|
|
nightelf |
![]()
|
Am impresia ca insenarea spargerii masinii se pedepseste penal
![]() Se pare ca pe rcd se deconteaza 150 E si pe cas vreo 120. |
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Daca ai factura pe RCD-ul pus de tine in masina, atunci Omniasigul iti asigura aparatul LA VALOAREA DIN FACTURA! Daca NU ai factura, ti-l evalueaza ei, dar valoarea NU poate sa depaseasca 10 % din valoarea masinii.
|
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:37 |