Am nevoie de niste sfaturi... bune, Dacia
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de niste sfaturi... bune, Dacia
Paul Gabriel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|||
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
mi-a venit o alta idee, daca dau actele de la nova pierdute, sa le refac, dupa aceea nu o pot radia? si cam cat ar costa ca am inteles ca trebuie dat in monitoru si ii ceva bataie de cap
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca nu rezolvi cu motoru', am eu un Rover 220 GTi (modelul anterior), 2.0 16v, 140 CP. L-as cam dezmembra.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
De fiecare data cand vinzi masina, te duci fain frumos cu cumparatorul direct la aia de fac acte de masina si faci contract si fisa de inamtriculare, apoi cu el de mana la circa financiara si o radiezi.
Dupa ce ai radiat-o, scrii pe spatele talonului instrainat catre Cumparatorul Fericit, la data de 34-14-2013 si gata! Ce naiba o fi asa greu? Lasa ca facem actele la Pastele Cailor si Calendele Grecesti. This post has been edited by dizzy: 11 May 2009, 08:52 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Paul Gabriel |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
Revin cu aceeasi problema nerezolvata de anul trecut. Am gasit un site unde iti arata daca masina are asigurare valabila si pana cand. Am vazut ca la nova nu a mai fost facuta de anu trecut de prin iulie parca, in consecinta cred ca e dezmembrata sau pe undeva pe marginea drumului...(daca mai ii). Daca ma duc la politie si o dau furata? De ex: dupa un timp, ei nu o gasesc, se radiaza din oficiu? Daca stie cineva, daca nu raspunsurile deageaba nu isi au rostul. Mersi
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
merge dar e cam mult de lucru, am un prieten care si-o pus. Iti trimit pm cu pagina sa vezi ce o facut
![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Am avut si eu o problema cu inmatricularea masinii, m-am grabit, nu m-am interesat si era sa o patesc, proprietarul era prin Italia. Mai mult, dupa o saptamana am aflat ca cel de care o luasem cu asta se ocupa, samsar. Oricum, asta mai omenos ca s-a zbatut si el sa o inmatriculez.
Morala: CASCATI OCHII MARI, nu aveti incredere in nimemi, INTERESATI-VA, de asta Internetul e mare. CERETI BULETINUL VANZATORULUI, VERIFICATI SA FIE TOT EL IN ACTELE MASINII, SI SEMNATI CONTRACTUL PE LOC. Eu multumesc lui Dumnezeu, am rezolvat-o!!! E tentatia mare sa pleci cu masina imediat, dar cu ce riscuri.... |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
in sfarsit l-am gasit pe proprietar si am radiat dacia, acuma urmeaza Rover-ul la care la sfarsitu anului isi achita impozitele si amenzile. Acuma sa vedem ce-a fi
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:11 |