Am rca, dar masina apare ca neasigurata, si nu am fost f corect cind am incheiat rca ...
![]() ![]() ![]() |
Am rca, dar masina apare ca neasigurata, si nu am fost f corect cind am incheiat rca ...
Deshteptu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|||
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cat stiu eu, daca ai facut RCA la un broker vinerea abia luni o sa trimita hartiile la asigurator.
|
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai facut prelungire,polita RCA este valabila din aceeasi zi. Singura problema este ca ai mintit cand ai fost intrebat de valabilitatea politei,iar daca aveai vreun accident riscai sa te verifice!
De acum stai linistit,iar pe net s-a mai explicat ca nu apare imediat,poate si dupa 2 luni sa apara polita ta... Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
Multumesc de raspunsuri.
Stiu ca am gresit, asta e, mi-am asumat. Imi era cumva teama ca sa nu fie valabila polita datorita "omisiunii" mele. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:57 |