performante cresc dupa perioada de rodaj?
![]() ![]() ![]() |
performante cresc dupa perioada de rodaj?
galeo |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1984
|
|||
dadu2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 16 April 07 From: Ploiesti ![]() |
Si eu am MCV de 1.6. Intr-adevar motorul si-a dat drumul din ce in ce mai bine timp de 1 an de zile. In schimb n-am observat o scadere a consumului, chiar din contra...
|
--------------------
Logan
MCV
Preference 1.6, 2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(galeo @ 31 Jul 2008, 17:19) am luat acum o luna un logan mcv cu motorul de 1.6 simplu.Initial am ramas putin dezamagit de motorul care mi s-a parut ca nu prea trage insa acum ,dupa o luna de cand am masina si am facut 2000 km practic nu mai recunosc masina,parca a prins viata.E reala faza ca dupa perioada de rodaj cresc simtitor performantele motorului?Voi ati remarcat aceasta diferneta la loganurile voastre?Cat despre consum am inteles ca va mai scade si el dupa perioada de rodaj,desi nu mi s-a parut ca pana acum consuma asa mult:10 in oras si 6.5 afara Tu ai citit cartea aia care aia care ai primit-o cand ti-au dat masina ... ? Recomand sa o citesti! |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
Masina isi da drumul bine dupa 10 mii km. Consumul sare un pic si din simplul motiv ca te-ai obisnuit cu ea, nu o mai menajezi ca in primele zile, si mai scapi piciorul. In rest, cum zice si AR-18-MOS, totul este ca la carte.
Si ca o regula: Performanta = Consum ! |
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
galeo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 September 06 ![]() |
Cei de la dealer mi-au spus sa nu ma sperie consumul la inceput desi nu consuma asa mult incat sa ma pot speria,pentru ca dupa rodaj va scadea
|
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
subiectul a mai fost discutat... ar fi prins bine o cautare inainte de a deschide un topic nou...
da, "fenomenul" este real si, da, nu conduce la o scadere a consumului decat in masura in care cresterea performantelor permite relaxarea stilului de exploatare... dar asta e o problema generala care nu tine de modelul Logan sau marca Dacia pentru ca topicul sa neu degenereze in discutii despre consumuri si pentru ca raspunsurile la intrebarea initiala s-au cam dat (plus cele din alte topicuri paralele)... aici se inchide |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:43 |