Produse auto pe care le recomand, am folosit acest produs si am fost multumit
![]() ![]() ![]() |
Produse auto pe care le recomand, am folosit acest produs si am fost multumit
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Despre partea cu anonimitatea ai dreptate, da ciudat te mai exprimi.
"Asa ca e cam nasol cu anonimitatea asta, ar trebui eliminata." Asa ca e cam nasol cu anonimatul asta, ar trebui eliminat. Poate e o chestie de zona, mie imi pare mai naturala a doua. Dar repet, ai dreptate, doar la asta. Dar la warn si ban o cauti...cu lumanarea. Din cate zici, ai mai incasat si in alte parti, nevinovatule, ti-as plange de mila(vreo 40 de zile) daca nu as fi vazut ce ai facut pe acest topic. This post has been edited by logan1.5dci: 12 Aug 2008, 13:11 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum nu zic ca nu am exagerat cu misto-ul.... putin mai mult decat era necesar. Dar era o ocazie prea frumoasa.
Ai mai incercat ceva produse noi? This post has been edited by einstein1984: 12 Aug 2008, 11:31 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Acum probez un acumulator pentru vehicul electric utilitar.
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 12 Aug 2008, 11:44 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 09:58 |