Injectie pe dacie
![]() ![]() ![]() |
Injectie pe dacie
horiabogdan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
1976
- ag09rsa
|
|||
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
destul de scump si nu cred ca se merita investita.... totusi ai putea incerca sa iei o injectie cu toate componentele de la dezmembrari......ca noi nu cred ca face masina cat dai pe ele
|
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
horiabogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 November 07 ![]() |
Nu conteaza asta(adica valoarea masinii), ideea e daca se poate adapta un sistem de injectie de la o masina straina (ma gandesc ca o fi mai de Doamne ajuta).
|
--------------------
dacia
1300
1976
- ag09rsa
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Mai bine o vinzi, si iti cumperi una cu injectie din fabrica.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
AB-05-PIW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 15 June 07 ![]() |
in general daciile pe injectie sunt mai fiabile putem spune ca cele pe carburator, dar daca apar defectiuni sunt foarte costisitoare in rest merg bine dupa parerea mea
![]() |
--------------------
dacia
1310 Li
2000 berlina
- AB 05 PIW
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Sunt proaste parerea mea si a multora au demaraj prost ,lipsa avansului vacumatic
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 27 Jul 2008, 16:20) Sunt proaste parerea mea si a multora au demaraj prost ,lipsa avansului vacumatic ![]() n-are avans vacuumatic dar are altfel. Sa vedem daca stii de care (desi nu cred) ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
n'are nici platina...inadmisibil
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@horiabogdan
Nu e nevoie sa faci asta. Daca vrei sa scapi de aprinderea pacatoasa a carburatiei, poti opta pentru ceva care nu mai este pe baza de platina incepand de la sistem electromagnetic si continuand cu lucruri mult mai elaborate. Nu sunt eu in masura sa vorbesc despre asta. Exista oameni mult mai tehnici decat mine si ei te pot lamuri. Costa si lucrurile alea dar departe de costul implementarii unui sistem de injectie. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
despre trecerea de la carburator la injectie s-a mai discutat. Folositi cu incredere SEARCH! In unul din topicuri este si o lista cu ce trebuie schimbat
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:47 |