La ce facultate va duceti ?, Continuarea topicului : Bafta la Bac
![]() ![]() ![]() |
La ce facultate va duceti ?, Continuarea topicului : Bafta la Bac
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine bre...macar stim si noi cine ne zice ..'na searrra'...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
- CS-01-TMS
1995/1397cmc Mandru posesor de Dacia
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In productie, ca sa zic asa.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
- CS-01-TMS
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Glumeam, da oricum nu cred, deci 1000 euro in mana, si in primul an.
Mira-ma-s, nu e regula generala , asa de bine o duc inginerii in tara asta? 36.ooo.ooo vechi ? |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu pot posta documente, deci ramane cum vreti voi.
Sincer, si pe mine m-a ciupit invidia. LE Sigur ca nu e o regula generala, dar vroiam sa stie si tanarul Bond ca nu numai statul si organele lui cu ochi albastri asigura un trai relativ decent tinerilor absolventi. Cu putina staruinta merge si pe cont propriu. This post has been edited by vijelie: 14 Jul 2008, 14:28 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 14 Jul 2008, 04:17) m-am inscris la Campina pentru politie Vezi ca de la Campina asa ies politistii: politistulcomunitar1js9.jpg |
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
Minel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
- CS-01-TMS
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
da cineva de pe aici la inginerie electronica sau mai bine zis la electronica aplicata sau electronica si telcomunicatii???
sau dati toti la ASE ca si asa tara are destui ingineri =)) avem lipsa la ASE DREPT si MEDICINA astia se cauta in prostie... This post has been edited by sonykel: 14 Jul 2008, 15:11 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
In primul rand nu stiu ce va pasa voua unde dau eu ...........treaba mea ce fac .....in al doilea rand nu se intelege corect topicul asta ......din discutiile care se vad aici reies numai mistouri si chestii de prost gust,chestii care imi scad mandria de a fi roman sa zicem asa .........nu inteleg de ce nu puteti trata cu seriozitate si respect un topic care nici macar nu se adresa multora dintre voi .....toti de aici dezvoltati numai discutii off-topic ......va certati pe niste chestii care nu au legatura cu topicul .........era un topic adresat tinerilor de varsta mea .......tinerilor care au dat bacul anul acesta ....... puteam sa prevad asta si mai vorbiti de respect pe aici .........de faptul ca noi "absolventii ca pe banda " suntem raul tarii .......daca o sa va analizati discutiile o sa vedeti cine e raul tarii .........eu unu cel putin ma retrag din discutia voastra ........si rog operatorii sa inchida topicul pentru ca nu are rost .......va urez bafta la toti......
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mai va2l3y tu nu ai inteles ca in afara de tine nu mai da nimeni de pe forumul asta la facultate? O sa fii cel mai tare (in studii) de pe daciaclub
![]() This post has been edited by ady77: 14 Jul 2008, 15:50 |
--------------------
|
OAP |
![]()
|
Acuma si tu...spui pe un forum auto ca te faci 'garcea' si ai pretentia sa fii laudat?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
adita 77 asa e. Nu mai dau la facultate nici sa fie poleita .Icisea nu conteste cartonu` ci scoala vietii, `rat ai dracu` de telectuali. La munca ba
![]() Referitor la tanaru` coforumist lasa-l dom`le sa se faca politai. Poate are omul aplecare spre asa ceva ( ca am auzit ca plt. Blandu si sergentu` Mielu de la interogatorii trec in rezerva ca li s-a cam muiat pumnu` si obosesc cam repede ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
![]() hai sa vedem macar unde se mai da examen de admitere, ca maine-poimaine o sa intre la facultate cu media de la gradinita |
--------------------
-
-
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
bafta bah, trai-ti-ar familia!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
S-au afisat rezultatele la ASE Bucuresti.
http://admitere.ase.ro/rezultate2/selectie.asp Ati dat careva? Ati intrat? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
S-au afisat si la Drept la Universitatea Buc de ieri, vreun norocos?
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sau nefericit
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
eu am intrat deja (abea ce am terminat cu admiterea), la universitatea politehnica bucuresti, facultatea de transporturi, sectia inginerie mecanica, la fara taxa
![]() |
--------------------
Dacia
1210
- N/A
1986 dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Razi tu C@taline, da' va vad io cum o sa umblati peste ani dupa avocati ca aia de la rosal sau suburban sau cum le zice, ca nu vi s-au deschis airbag-urile la hibride
![]() Avocatii is buni oriunde, oricand, inclusiv pe fundul marii, sau facuti pateu la conserva. Dar cei mai buni is cand ai nevoie de ei ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sssilviu sami zici daca o sa ai mai putin de 12 restantre in prmu an
![]() avocat pot fi si eu fara studii ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
se mai poate da la facultate?
ca ma bate gindu , pentru ca in ultimu timp am pierdut doua slujbe bune , doar pentru ca nu aveam studii superioare , ci numai 12 clase+ posticeal. nici nu ia interesat macar pe aia daca as fi bun sau nu pe postu ala |
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@darisz se poate, dar la sesiunea din iulie nu cred ca se mai fac inscrieri pe undeva.
La sesiunea din toamna se poate sigur. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:36 |