1310 injectie - consum enorm
![]() ![]() ![]() |
1310 injectie - consum enorm
gelu76 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 injectie
2003
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
retur infundat ???
e nasol ca da cu fum negru (benzina ne-arsa) ca probabil deja ai stricat si catalizatorul nou |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
gelu76 |
![]()
|
au verificat si returul. au scos de la motor un furtun pe care au pus o pompa de aer. e totul ok.
PS. scuze pentru eventualele inexactitati sau greseli, dar la mecanica sunt = 0. |
--------------------
dacia
1310 injectie
2003
|
|
nelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Avand amestecul bogat (fum negru, miros de benzina) s-ar putea ca sistemul de injectie sa masoare eronat temperatura motorului din cauza senzorului de temperatura defect (un termistor de fapt) sau a contactelor electrice imperfecte. Variatia rezistentei acestuia este data in documentatia despre injectia monopunct care poate fi accesata prin link-ul de la topicul dedicat special daciilor pe injectie.
S-ar mai putea ca injectorul sa nu inchida bine din cauza depunerilor. |
--------------------
Dacia
Break CLI 2003
|
|
gelu76 |
![]()
|
pai abia a fost schimbat (injectorul). adevarul este ca nu m-am potrivit ca timp cu seful parcului auto si am mers de cateva ori cu 2-3 l/rezervor. Dar de fiecare data cand simteam ca e un gunoi in injectie, mergeam putin cu motorul supraturat si totul revenea in normal (sau cel putin asa detecta urechea mea). Inca o problema care apare cam la 2 zile, in timp ce sunt in mers, cateodata (cam 1 data la 2 zile), simt ca un fel de hop in motor (ca si cum as folosi frana de motor, dar ceva mai "dur"), moment in care se apinde si becul din bord de la bujii.
|
--------------------
dacia
1310 injectie
2003
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Filtru de aer super imbacsit?
Intreb si eu... desi cred ca asta e primul lucru la care s-au uitat in service. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
iti da in nas de la releul care itit tae pompa de benzine.
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:40 |