2005 incepe "bine", scumpire benzina FP
![]() ![]() ![]() |
2005 incepe "bine", scumpire benzina FP
AIX |
![]()
|
||
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
NU le da idei!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pai daca vor s-o faca 1 euro, s-o faca odata, ce p* ma-sii ! 600 de lei, 3 luni nimic, iar 300 de lei (uite ca-i aproape 1000), iar 2 luni, 200 de lei; inca 3 luni, +500 de lei. Nu mai bine asa: +1500 de lei, pauza, +2000 de lei, pauza, +1000 de lei si toooot asa pana la 1 euroi ?
Nu ca m-ar da banii afara din casa, da asteptarea ma omoara. Oricum acolo va ajunge: 1 euro, garantat pana la sfarsitul lui 2005. (cred) This post has been edited by Illusi0n: 8 Jan 2005, 01:39 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
La așteptări d-astea eu am răbdare...
Pe sistemul ăsta îți recomnd cu căldură... ȘTREANGUL, că deee... oricum se v-a întâmpla, nu???? ![]() ![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
dragOn:
Mda, seamana un pic situatia ![]() Mai zic si eu multe la suparare... doar suntem la Cafenea. Concluzia este ca, pana la urma, benzina (si nu numai) va avea pret "de UE", iar nivelul de trai... tot cum il stim. "Hope for the best, prepare for the worst !" |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia va rog sa-mi explicati si mie ceva, ca nu ma prind. Din cate stiu io benzina nu are un pret fix in cadrul UE, ci variaza, si inca bine, de la tara la tara, de la provincie la provincie, etc. Daca nu ma insel pretu incepe de pe la 0.75 euro/litru si merge pana pe la 1.6 euro/litru, daca nu mai mult. La 30.000lei/litru avem deja pret UE, nu? Nu inteleg de ce trebuie musai sa fie 1 euro. Daca stie cineva sa ma lamureasca si pe mine.
Si pana la urma cum justifica astia scumpirea de acum? Ca euro a scazut, dolaru a scazut, pretul barilului a scazut, taxele si accizele nu s-au modificat. Ce pana mea de justificare au mai bagat kktii dracului? |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
asarban |
![]()
|
Au bagat justificarea ca nu se va mai gasi benzina euro 2 ci numai de la euro 3 in sus.
ASta inseamna rafinare mai mare, pret de cost mai mare si deci pret final mai mare! S-a intamplat ce s-a facut si cu motorina in primavara trecuta. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ca au micsorat sulful din ea sa respecte euro3 sau 4....
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Bun, deci benzina euro 3 care se vindea si pana acum a ramas la acelasi pret?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
asarban |
![]()
|
TH da!
|
|
|
ashu |
![]()
|
Pai considerand argumenetele mele de mai sus, n-ar fi trebuit sa se ieftineasca?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
si sa iasa in pierdere ?
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
ashu |
![]()
|
Pai cum mai nene ca nu pricep. Sa zicem ca in ultimele luni ale anului trecut benzina euro 3 a costat X lei. Acest pret a fost stabilit pt. un anumit pret in dolari al barilului si la o anumita valoare a accizelor pentru raportul leu/euro din acel moment. Acuma pretul barilului a scazut, dolarul a scazut, euroiul a scazut. Atunci de ce kilu meu pretul benzinei la pompa n-a scazut?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
De kiki ...
Crezi ca esti singuru' care pune intrebarea asta ... Ii doare-n popic ... vezi tu pe vre-unu' sa ameninte ca arunca benzinaria in aer daca nu ieftinesc .... Nu !... E uite d'aia ! |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
tu te crezi in reclama la gin ?
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Ducu1 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pot sa spun si eu ceva???? : HUAAAAAAAAA!
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:32 |