Petardele, inca le aud....DE CE?
![]() ![]() ![]() |
Petardele, inca le aud....DE CE?
CHE |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Nu ai sa vezi....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Ar cam trebui interzise. Multi nu-si dau seama de ce pot face (ele petardele) si le arunca aiurea. Copii de 5 ani cu rachete, asa ceva este inadmisibil. Ma intreb, ce fel de parinti au. Isi dau seama de inconstienta lor, in momentul in care li se intimpla copiilor ceva rau.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Si eu sunt de acord cu interzicerea lor. Uitati-va ca la stiri au spus ca anul ata au fost cele mai multe internari in spitale cauzate direct sau indirect de petarde, si vre-o 40 de oameni sunt aproape de orbire din cauza asta...
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Am o cunostinta la spitalul oftalmologic.
Cica recordul il detine un copchil de 2 ani si ceva caruia "parintii" iau pus in mana (adica in carucior in mana) o petarda d'aia care arunca nustiuce. Si asta micu a lasat-o din mana si ...no more tears ca nu mai are un ochisor! Cica a fost scandal mare, au chemat doctorii politia sa-i salte pe aia ca "parintii" au zis ca ei nu au avut ce face...ca asa e de anu' nou! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ce sa dormi pe 31. era mai rau dupa amiaza decat de anul nou la 1 noaptea : ( ca la nebuni .
as fi de acord cu interzicerea lor ! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
palme !!! aia sa le dam . dar ce te faci cu parintii care ii aproba ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mie mi-e foarte groaza sa nu-mi bubuie vreo petarda sub masina ca nu stiu cum reactionez.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Anu' asta a fost rau de tot!la mine la curte M-au "petardat" de la inceputul lui noiembrie si pana aseara.stai sa se termine stocul!eu nu am nimic impotriva lor pt ca sunt un piroman inrait!am avut in seara de revelion niste artificii de i-am lasat masca pe toti:unele profesional care se lansau dintr-un tun!!!a fost marfa!bine ca am garaj!!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
GeorgeB |
![]()
|
am avut si eu din alea "de tub" , super marfa !!!
nu am nimic cu lansatul petardelor si a artificiilor DAR acestea trebuie lansate cu cap nu de'a valma . la mine a durat 40 de minute showul de artificii. dar a fost organizat cat se poate de bine !!! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
khhamsin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 November 04 ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Espero 1.5 DOHC
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 3 Jan 2005, 10:46) am avut si eu din alea "de tub" , super marfa !!! nu am nimic cu lansatul petardelor si a artificiilor DAR acestea trebuie lansate cu cap nu de'a valma . la mine a durat 40 de minute showul de artificii. dar a fost organizat cat se poate de bine !!! Ale mele erau:ONLY FOR PROFFESIONAL USE ONLY!nu se gasesc de vanzare pt publicul larg!le-am luat de la o ruda de-a unui prieten care are o firma de pirotehnice!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
GeorgeB |
![]()
|
la mine era o bila sub care era un cilindru, cu un fitil lung .
se punea in tub, se aprindea si facea o super explozie ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pe alea care le-am folosit eu scria "For mental disorders only!"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
auziti bre, cu sorcova sunteti...dusi!!! parca vad deja pe strada pusti cu bazuci d'astea...ca nu mai iese nici armata din cazarmi de frica.
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
Am fost sa iau pe cineva din Sinaia si sa-l transbordez in Azuga. Ei bine, tin sa va anunt ca atit in Sinaia cit si in Busteni se vindea niste petarde mari cit o cutie de vopsea de 5 l. adulta. Mai mult, militia se plimba linistita printre zevzecii aia de le vindeau.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
mie mi-au aruncat niste cretini sub masina cat stateam sa fac stanga intr-o intersectie niste petarde de-alea de fac multe pocnitori si scantei..noroc ca au fost de-alea din care nu sarea nimic semnificativ in sus, ca altfel..
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
vineri dimineata m-am luat de un copilas care se juca periculos de aproape de masina mea cu niste prostii de astea...I-am strigat de la geam (10 m) cum ca nici tasu' nici masa nu o sa imi vopseasca masina si ca pentru a obtine un efect mai bun ar trebui sa si le bage in c.r. Intre timp se apropia un tip la vreo 35-40 de ani... care spre surprinderea mea il ia pe copil de mana si-i spune: '' Hai tata, lasa-l pe nebunul ala sa strige...''
Eu am incercat sa il ''rog'' sa stea putin pe loc sa ii dau eu petarde dar cred ca eram desfigurat de nervi si nu a vrut... Iar faza cu bataia tine la parintii lor sau la astia mai mari, pentru ca nu ma vad sa dau intr-un putoi de 10-12 ani... Cred ca am sa aplic solutia proprie care consta in cumpararea si lansarea in directia lor a rachetelor de di verse marimi...Ma si vad .... stand la geam cu racheta pregatita... ochesc....si dau comanda logodnicei '' FOC"... ![]() ![]() |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
am observat ca oamenii care dau petarde s-au imbogatit sau petardele s-au ieftinit, pt ca dau foarte multe si d-alea "smechere" cu multe focuri si alte alea...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() ![]() Anii trecuti veneau copchilasii si imi bagau petarde in toba de la masina... Anul asta se pare ca am scapat. Oricum, in nici un an nu au fost atatea petarde si artificii, parca innebunise lumea de tot. Mie mi-a placut! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Ma umflat rasul cand am citit aici, noroc ca nu era nimeni in birou ca acum cred ca eram legat de pat!!!
Aveti voi mare dreptate in ceea ce ziceti aici, dar din moment ce petardele se vand la tarabe impovizate de rromi, tarabe care la mine in cartier erau din 10 in 10 m, nu as putea sa zic ce este de facut. Si pe deasupra politistii inchid ochii, nu numai la petarde, la tot ce se petrece in jurul lor, sunt fantastici !... atunci cand nu mai au bani de baruri si c__ve de abia atunci incep sa vada toti ca vulturii. Si eu am la blocul de langa mine un specimen de vreo 9 ani care de bine ce e crescut imi sperie cainii si se ascund de nici nu mai stiu pe unde sa ii caut. In noaptea de revelion avea baiatu niste artifii din alea care sunt in tuburi de carton si sar mai mult de 5 metri, si nu avea unde sa le dea decat in casa la mine pe unde e plin de lemn. Daca doamne fereste lua foc ceva cred ca ii bateam toate familia de nervos ce eram. Daca stiu eu bine artificiile si petardele sunt legale numai in datele de 31 dec si 1 ian, si cred ca la diferite evenimente organizate sub supravegherea profesionistilor(sunt cam varza la acest capitol, dar asa am auzit). Mafia aceasta a minunilor pirotehnice e la fel cum e si coruptia, nu o sa dispara niciodata, din pacate !!! |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
GeorgeB |
![]()
|
lasa ca l-am legat pe unul de pat in noapte de 1
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Cainii socrilor mei trebuie sa plece la sanatoriu, sa-si refaca sanatatea, ca sunt surmentati dupa aceste sarbatori. Indrazneau sa iasa din custi numai dupa 12 nopatea, cand se culcau copiii din cartier. Cred ca socra-mea le cauta acum bilete la tratemant, la pret redus. Iar motanul parintilor mei e stresat si devine agitat la focurile de artificii pe care le da, cu diferite ocazii, baronul de Vrancea. Si asta sta prost cu nervii.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
asarban |
![]()
|
Georgica....ti-ai schimbat gusturile?
Parca iti placea sa legi gagici de pat...ma rog...an nou..oameni noi... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
A fost cavaler. l-a legat pe respectivul de pat ca replica la o "poanta' a respectivului din noaptea de revelion cand tipul acela m-a speriat de era sa fac atac de cord.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
asarban |
![]()
|
Urmatoarea intrebare ar fi:
Doar l-a legat de pat sau ...l-a si speriat ca-l ...ahem....cat sa faca ala atac de cord ? |
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Doar l-a legat. Cu ajutorul fizic sau moral a inca 4 persoane.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
bine... bine da petarda unde ati bagat-o ca asta-i topicul ....
sau sinteti off topic ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Mai oameni buni sunt frumoase si placute da' in mainile cui trebuie ; acum doar nu vreti sa se faca si niste cursuri pt. utilizarea acestora , dc. va intoarceti putin in timp cred ca ca va placea la nebunie sa faceti si voi tot felu' de prostii deci nu stiu cat poti sa-i condamni pe astia mici ...( iar gandirea era : cine ma ? e mosu ala nebun de la 3 nu ne lasa in pace s.a.m.d. )
Si nu sunt interzise ele armele da' petardele ..... asa ca ... tre' sa fiti mai ![]() ![]() Si acum trageti ca nu am fost intru totu' de acord .... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
madalina |
![]()
|
Dincolo de neplacerile provocate altora, cei ce isi lasa copii sa foloseasca astfel de petarde, pocnitori etc nu sunt constienti de ceea ce ar putea pati proprii lor copii.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 12:42 |