o idee pentru a rezolva disputele dintre, moderatori si useri ;)
![]() ![]() ![]() |
o idee pentru a rezolva disputele dintre, moderatori si useri ;)
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pai vii ?
![]() ca la intalniri te'am tot asteptat , si ti-am dat si sms 'eu de craciun ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Auzi, daca tu te bazezi pe faptul ca eu si asarban abia ne miscam hoiturile din cauza burtilor, te anunt ca intr-adevar, ne-am misca mai greu, da-ti dai seama ce s-ontimpla cind punem mina pe tine ? Trimitem "iepurasii" la inaintare (AL, Ov, Klaus) si noi te invaluim cu cite un marker in freza, sa-ti scoatem democratia din cap! OK?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 7 Jan 2005, 17:24) Daca o sa am o arma in mana vin ![]() ![]() ![]() On topic, deci hai sa vedem care ne inscriem si dupa aia sa stabilim unde si cand, ok? PS La intalniri nu am avut efectiv timp sa vin pentru ca de fiecare data am avut niscaiva probleme de rezolvat la site-ul meu, asta e. Sunt gata acuma, asa ca sper sa apar saptamana viitoare. Nu am primit nici un sms, poate nu ai numarul corect?! |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ia mai da-mi-l o data
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
vreau si eu la impuscaturi ....
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Valentine |
![]()
|
Pai acuma incercam sa vedem care venim, pana acuma suntem noi doi de la useri, si (cred) George si Marty de la moderatori
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
too risky, nu ma bag, poate confunda cineva munitia cu cerneala cu cea de razboi
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
IO ma BAG!! Numai sa fie Duminca sau Sambata dupa masa! Ma bag la USERI!! IO dau lu George in freza! Si ma dau si cu Subaru ala care cica e nervos
![]() ![]() ![]() Cat despre Asarban! El o sa stea la deruta si Marty (care nu are burta prea mare ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty tata nu uita ca si eu am burtica asa ca suntem 6 moderatori deja doritori 3 iepurasi si 3 ... ursuleti ( ca sunt pufosi) dar au "greutate"
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
asarban |
![]()
|
SI daca ramanem fara biliute dam cu paru!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Da. eu sunt pentru. am un dictionar numai bune de asa ceva ( sper sa nu fie luat ca atac la persoana... ca inca nu am dat in nimeni)
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Buna ideea cu paintball-ul dar din cauza distantei imi vine cam greu sa iau parte. Dar un server de CS, Tactical Ops, ceva nu se poate?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma bag si io, da' sa fie indoor sau vreme frumoasa !
BTW, terenuri care/pe unde stiti ? E unu' pe keoke, afara, mai e unul prin Baneasa, tot afara, si cica ar mai fi unul prin zona Doamna Ghica, intr-o cladire, pe langa o baza de taxiuri.. |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(MariusI @ 7 Jan 2005, 20:03) Ma bag si io, da' sa fie indoor sau vreme frumoasa ! BTW, terenuri care/pe unde stiti ? E unu' pe keoke, afara, mai e unul prin Baneasa, tot afara, si cica ar mai fi unul prin zona Doamna Ghica, intr-o cladire, pe langa o baza de taxiuri.. Da la unul din alea 3 ma refeream si eu. Sa punem lista De la useri florinc MariusI Adrian_Solenza Valentine De la moderatori Gabi Asarban Marty GeorgeB Inca un user si un moderator sa fim 5-5. Timp frumos e acuma afara, e numai bine pentru paintball, pentru ca e relativ frig (5-8 grade) dar cand esti in costumele alea e nasol rau sa fie cald, si e excelent ca nu ploua sau asa. Eu as merge pentru ala din Baneasa sau Keoke. Haideti sa incercam sa stabilim o data .. |
--------------------
Ford
Focus
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ar trebui sa-i trimiteti o invitatie si domnului marescosmin. Cred ca s-ar bucura
![]() P.S. da cine plateste? ca am inteles ca e cam piperata distractia... |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
GeorgeB |
![]()
|
platesti la bila
![]() cate bile tragi atata platesti capishi ? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Cat e de caciula? Ca eu tre sa dau 7 mil la faculatate pe 24
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
sa moara io de tu nu ti-o iei intre ochi
![]() eu cu 500 000 trageam ca nebunu vreo 4 ore ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Iti dai seama ca nu ai scapare... O sa ceri indurare! .. O sa fiu nemilos! Ma razbun pt toti USERII !! Mwauuuhhhaahhhaa !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
zice tu .... remember i am the king of paintball !!!!
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
check out my sig
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
GeorgeB |
![]()
|
click dreapta view image
![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE(MariusI @ 7 Jan 2005, 19:03) Ma bag si io, da' sa fie indoor sau vreme frumoasa ! BTW, terenuri care/pe unde stiti ? E unu' pe keoke, afara, mai e unul prin Baneasa, tot afara, si cica ar mai fi unul prin zona Doamna Ghica, intr-o cladire, pe langa o baza de taxiuri.. Tu?.... Poate ![]() |
|
|
BogdanBMB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
E tentanta rau de tot ideea.....dar pe urma mergem la bere nu???????
|
--------------------
Dacia logan
preference 1.6
- B- 82 -BMB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 16:33 |