Motoras sprituit apa pe parbriz, Nou sau se poate repara!
![]() ![]() ![]() |
Motoras sprituit apa pe parbriz, Nou sau se poate repara!
tuneam |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Recomand un drum in targ, pret din cate stiu pana in 300 k lei.
Se repara, dare e oleaca capsulat si trebuie apoi sa-l lipesti. Daca nu te pricepi prea bine, iese cam nasol, si se va strica repede |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Motorasele (capsulate sau nu) nu le poti repara. Pompa este facuta dintr-un motoras care are in partea de sus un ax cu o crestatura. Mecanismul partii de absorbtie si avacuare a apei este alcatuit dintr-o rotita dintata din cauciuc moale ce are pe diametrul ei o placuta subtire de tabla. Aceasta lacuta intra in crestatura din axul motorasului. Practic motrasul invarte in plan orizontal aceasta rotita dintata din cauciuc. Dintii rotitei se freaca de peretii corpului pompei, antrenand astfel apa. E principiul pompei rotative. Insa, odata desfacuta, desi o poti usor asambla (daca nu e capsulata, ca atunci e mai greu) dar nu se mai etanseaza corect si trage aer fals, rezultand in cel mai fericit caz un jet anemic de apa. Eu am avut vreo 3 astfel de pompe stricate pe acare am incercat sa le repar. Vreo 2 au mers dar nu mult, ca s-au stricat din nu. Deci nu merita chinul.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
DrFan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
intradevar nu mai ai ce repara din ea...si acum 2 luni am luat eu din targ cu 250k lei...facuta de e.arges...
am vazut si cu 350 de mii tot la mag din targ..dar daca cauti 5 min gasesti si mai ieftin.. ![]() de reparat..am reparat si eu 2...dar..chiar nu se merita... |
-------------------- |
|
djonexx |
![]()
|
Dupa 4.5 ani de DSN Group: Members Posts: 86 Joined: 21 November 02 From: Cluj-Napoca ![]() |
Motorasul-pompa costa 275.000, e facut de ARGIS, identic cu cel original, cumparat de la magazin de piese auto.... cel putin aici la Cluj ![]() De curiozitate l-am desfacut pe cel vechi. Arata mai ruginit decat Titanicul, bobina si ce-o mai fi avand pe-acolo erau literalmente intr-un bloc compact de rugina... |
--------------------
Ford Focus
Trend CL Wagon
2006
- CJ-11-NEC Ford Focus Trend CL 1.6 tdci 110 cp
Dacia Supernova Clima 2002 |
|
neamih |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 31 May 04 ![]() |
cumparati motoras+bidon de solenta din vitan 500.000
se potriveste. eu am schimbat si aspersoarele. am pus doua de slz. acum am 4 jeturi. si stropeste tare. cred ca daca las 2 jeturi stropeste si mai tare. bidonul de slz are capac mai misto. |
-------------------- astept Logan-ul pe motorina
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cum ai reusit sa pui duze de SLZ. Ca alea de SLZ sunt mult mai inalte.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am reusit sa repar una, dar cu toate ca am izolat-o cu silicon, nu a tinut mult, asa ca nu merita chinul.
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan_o @ 6 Jan 2005, 13:54) merge sa le pui, trebuie doar sa razui putin una din iesiturile alea din plastic ca sa se potriveasca in gaura de la tine... si io am, si acuma cand dau de tasnitoare am senzatia ca fac baie ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 22:10 |