Becuri Solenza
![]() ![]() ![]() |
Becuri Solenza
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
www.autoaccesorii.ro
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
iti recomand sa cumperi setul care include si becurile de pozitii:
2x H4 + 2x W5W |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
salut.eu pe a mea am becuri halogen albastre la 50 ron setul atit pe faruri dar si pe proiectoare in total 100ron.si sint multumit de cum lumineaza
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Va multumesc mult ! Pana la urma am luat de la Aspad 2 becuri BlueVision + bonus 2 becuri pozitii w5w Philips la 85 lei La autoaceesorii acelasi produs era 115 lei + taxe vreo 17 lei. La poziti aveam oricum leduri dar sa vad care se vad mai bine. Cand vor venii becurile pun poze si impresiile lasate. Numai bine !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ledurile iti lumineaza mai puternic , mai alb Xenon , DAR mai punctiform ! Eu am pozitii cu 3 leduri / pozitie si sunt destul de multumit de ele . Am avut inainte cu 6 leduri , dar unul a facut figuri dupa o sapt .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
jeu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 May 08 ![]() |
Salut...
am si eu o intrebare...e cineva care si-a pus pe solenza lui becuri Philips X-TREME POWERv +80% as vrea sa-mi iau eu dar nu am vazut nimic pe forum...si am cautat ceva.... ![]() si mai e ceva...daca stiti ce fel de lumina produc...ma refer la culoare.. This post has been edited by jeu: 3 Jul 2008, 12:18 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/1.4 mpi
|
|
bolidu |
![]()
|
Au venit becurile .... Super tare frate !!!!!
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
vrem poze poze
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
bolidu |
![]()
|
Ok o sa fac si poze. Pun unu din vechile becuri la un far ca sa vedeti diferenta.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
sunt si eu interesat de becuri de plafoniera ... dar de alta culoare? stie cineva unde pot gasii
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jeu @ 3 Jul 2008, 12:15) Salut... am si eu o intrebare...e cineva care si-a pus pe solenza lui becuri Philips X-TREME POWERv +80% as vrea sa-mi iau eu dar nu am vazut nimic pe forum...si am cautat ceva.... ![]() si mai e ceva...daca stiti ce fel de lumina produc...ma refer la culoare.. Eu am . Este culoare alba arctic , nu blue , nu xenon sau alte prostii , ci pur si simplu alb intens . Bolidule - unora nu le place acel albastru si uneori deranjeaza in trafic . Am avut , le-am vadut , mi-am luat altceva . Mie pur si simplu nu-mi place acel albastru , ori Xenon , ori alb normal care nu deranjeaza . Si Xenon daca mi-as pune , va fi intre 4300 si 5000 , nu 6000' K . Nu uitati ca , cu cat temperatura culorii creste , cu atat intensitatea luminoasa scade . Ca putere luminoasa eu consider Blue Vision-ul sub Power2Night GT150 si sub Extreme Power +80% . Nu uitati sa va reglati farurile odata cu schimbarea lampilor ! Fantomas - plafoniera gasesti in targ : 1. ori schimbi becul cu unul nou Philips stock , care este LongLife ; 2. pui montaj cu 3 leduri din targ ; 3. faci comanda la cineva care se ocupa cu asa ceva ; 4. daca esti din buc da un semn pe privat si vb. . This post has been edited by marius80_eugen: 4 Jul 2008, 15:09 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bogdann8 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 3 July 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza
Confort 1.4
2004/Confort
- DB-XX-XXX Da'... prea rapid,
Da'... prea furios. Eu merg cu Dacia iar tu pe jos. Da'... prea rapid, Da'... prea furios. Tu ramai prost cand apas pa' NOS. |
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Pai ce vroiai 300RON? Cu atata iti iei deja kit xenon, de proasta calitate ce-i drept dar iti iei xenon. Pretul ala pt halogen e cam mare se gasesc si mai iefitine dar normal ca si calitatea e mai "ieftina".
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
QUOTE(bogdann8 @ 8 Jul 2008, 07:57) Singur sunt halogen , dar cu 100 ron nu gasea si pt proiectoare stock albastre si in nici nu caz de marca . Cele de far sunt h4 , iar cele de proiectoare H11 ! QUOTE(mark`` @ 9 Jul 2008, 11:17) Pai ce vroiai 300RON? Cu atata iti iei deja kit xenon, de proasta calitate ce-i drept dar iti iei xenon. Pretul ala pt halogen e cam mare se gasesc si mai iefitine dar normal ca si calitatea e mai "ieftina". Un kit BI-xenon este cam 380 - 450 ron . Calitatea e mai ieftina ... deci mai e calitate ? Un kit Philips H4 decent incepe de la 60 ron in sus . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Se gaseste si la 300 crede-ma, aka okazii.ro dar cum spuneam, calitatea...
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
jeu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 May 08 ![]() |
MS frumos pt raspuns azi mi-am cumparat un set(
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/1.4 mpi
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Sa ti le monteze sau sa ti le regleze ? De montat ... e treaba de copii si in 5 min nu ai ce face .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu daca s-a mai discutat.. tot ma uit de jumate de ora pe forum ca mi s-a ars faza scurta pe stanga si pana la urma se pare ca o sa ma bag pe Philips ..
intrebare1 : daca e sa le iau din cora/metro/ etc ca din cate stiu are asa ceva sunt la fel de ok ? sau mai bine fac comanda de pe philips shop? intrebare2 : se schimba usor ? doar scot cauciucul ala si asta e ? plug and play? 10x.. salut edit : si inca ceva ca mi-am adus aminte.. am vazut ca scria mai sus ca in fuctie de "ce vrei" iti iei power2night gt150 sau blue vision ambele fiind ok. intrebarea mea e ce inseamna "in functie de ce vrei" ? multumesc pentru lamuriri This post has been edited by sad: 15 Oct 2008, 00:11 |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Ca putere si durata eu recomand in momentul asta Extreme Power ( +80% ) ( 4300 k ) sau Power2NightGT150 ( + 50% ) ( 5000 k ) , ambele au lumina alba - alba !
Blue Vision au tehnologia de +50% , dar sunt spre albastru , nu au aceeasi putere ca cele doua de sus , ci mai mica . ( 6000 k ) 1. desfaci mufa de conectare cu 3 pini ; 2. scoti mansonul de cauciuc de protectie ; 3. desfaci clema de prindere a lampii ; 4. scoti incet lampa ; 5. bagi lampa noua ; 6. fixezi clema de prindere ; 7. instalezi mansonul cat mai in fata pe dulia lampii si pe spatele farului ; 8. conectezi bine mufa de alimentare cu 3 pini ; - in aceste operatii NU trebuie sa atingi / lovesti / zgarii lampile si mai ales varfurile lor !!! - NU atinge lampa daca ai aprins-o recent ( ex 1 - 5 min in urma) ca frige RAU ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ms frumos pentru lamuriri.. m-am trezit prea tarziu ca sa ma duc la philips-shop sa le iau de acolo asa ca am fost la cora si metro sa gasesc...
mi-am luat un bec philips.. nimic deosebit - zice pe spate ca e cu 30% more light .. 17 RON si cand sa il pun .. mi s-a ars si celalalt bec ![]() ![]() asa ca am mai luat unul si le-am pus pe ambele.. acum sunt curios cum se vad si ramane de vazut daca mai imi iau si celelalte la cum bate asa la prima vedere parca sunt mai albe intr-adevar.. vedem ms inca o data pentru lamuriri ![]() later edit : apropo .. pana acu nu mi s-a ars niciun bec de vreo 3 ani de cand am masina.. si ieri si alaltaieri mi s-au ars fazele scurte si stopu de la luneta ![]() ![]() This post has been edited by sad: 15 Oct 2008, 19:31 |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Verifica releele si locurile lor de apa sau contacte imperfecte ca NU este normal !!! Mai verifica si bateria si bornele !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
sad |
![]()
|
pe langa faptul ca nu stiu unde sunt acelea.. am verificat sigurantele ( PARANTEZA eu nu inteleg schema aia de nicio culoare - stanga/dreapta faza scurta , stanga/dreapta faza lunga - cum doamne iarta-ma sunt alea ? am scos la un moment dat una din ele.. mergea tot mai putin martorul din bord de la faza scurta .. cam ciudat in orice caz) deci.. siguranele sunt bune.. am pus becurile de faza scurta si merg bine (nu prea imi place dar ramane de vazut) ... si ala de la luneta... de vreo 2 - 3zile
eu cred.. ca am fost la munte in wekend acum si de asta imi face figuri.. au fost niste drumuri criminale de la paraul rece spre moeciu .. si plus spre cota 1400 (doamneeeeeeeeeee urat!) si cred ca de asta s-au ars... oricum acum tre sa schimb beculetul de la luneta.. e tot w5w? ca la pozitie si la beculetul de la numarul de inmatriculare ? 10x |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
NU E NORMAL ! Si eu merg prin gropi si restul , apoi vibratiile de la muzica ar insemana sa-mi cada pe picioare sigurantele , dar nu o fac si nici nu se arde nimic , asa ca eu te sfatuiesc sa mai verifici !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ursu_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 17 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jeu @ 3 Jul 2008, 12:15) Salut... am si eu o intrebare...e cineva care si-a pus pe solenza lui becuri Philips X-TREME POWERv +80% as vrea sa-mi iau eu dar nu am vazut nimic pe forum...si am cautat ceva.... ![]() si mai e ceva...daca stiti ce fel de lumina produc...ma refer la culoare.. eu am pus becuri philips x-treme power,si sunt multumit de ele,chiar sunt mai eficiente decat restul de la philips,dar sunt cele mai scumpe:) |
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- B 30 URS
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
[quote=marius80_eugen,15 Oct 2008, 10:05]
Ca putere si durata eu recomand in momentul asta Extreme Power ( +80% ) ( 4300 k ) sau Power2NightGT150 ( + 50% ) ( 5000 k ) , ambele au lumina alba - alba ! Blue Vision au tehnologia de +50% , dar sunt spre albastru , nu au aceeasi putere ca cele doua de sus , ci mai mica . ( 6000 k ) Extreme Power nu au lumina alba -alba! este identic cu un bec normal numai ca ofera mai multa intensitate . Iti spun pentru ca am avut si le-am dus inapoi sa mi le schimbe. Initial asa spunea si vanzatorul ca au lumina alba dar nu au. In schimb Blue Vision dau lumina mai alba decat restul de becuri H4 de la Philips. This post has been edited by Brambus: 16 Oct 2008, 18:17 Attached thumbnail(s) blue_vision.jpg ( Size: 41.34k ) Number of downloads: 363 x_treme_power.jpg ( Size: 40.1k ) Number of downloads: 396 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
ursu_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 17 September 08 From: Bucuresti ![]() |
[quote=Brambus,16 Oct 2008, 18:12]
[quote=marius80_eugen,15 Oct 2008, 10:05] Ca putere si durata eu recomand in momentul asta Extreme Power ( +80% ) ( 4300 k ) sau Power2NightGT150 ( + 50% ) ( 5000 k ) , ambele au lumina alba - alba ! Blue Vision au tehnologia de +50% , dar sunt spre albastru , nu au aceeasi putere ca cele doua de sus , ci mai mica . ( 6000 k ) Extreme Power nu au lumina alba -alba! este identic cu un bec normal numai ca ofera mai multa intensitate . Iti spun pentru ca am avut si le-am dus inapoi sa mi le schimbe. Initial asa spunea si vanzatorul ca au lumina alba dar nu au. In schimb Blue Vision dau lumina mai alba decat restul de becuri H4 de la Philips. [/quote] nu stiu cat de multumiti sunteti de blue vision-dar mie mi s-au ars,nici power2night nu sunt prea stralucite,pana acum x-treme power mi s-au parut cele mai bune de ce spun asta??? pentru ca am avut posibilitatea de avea toata gama de becuri philips-h4 17 Oct 2008, 08:59: intradevar-x-treme power au lumina normala fara nici o tenta de culoare albastruie sau alb-xenon sau mai stiu eu ce,sunt pur si simplu normale doar ca sunt mai eficiente decat restul. vision plus-au lumina alba-xenon blue vision-albastruie e foarte documentat BRABUS,chiar a spus bine,eu nu ma pricep la cifre si nici nu am citit ambalajele eu stiu doar difereta practica si fizica This post has been edited by ursu_83: 17 Oct 2008, 08:59 |
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- B 30 URS
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pentru semnalizari exista vre-un bec care sa fie alb (argintiu) atunci cand e stins, dar care atunci cand se aprinde sa emita lumina galbena (portocalie)?
This post has been edited by Iulikk: 17 Oct 2008, 14:14 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
mariandex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 29 April 08 From: bucuresti ![]() |
Un bec CU FILAMENT care sa aiba balonul de sticla alb si sa lumineze galben nu am vazut si nici nu cred ca o sa se faca vreodata pentru ca asta ar insemna sa vopseasca becul in timpul procesului de fabricatie pe interior cu galben si pe exterior cu alb si nu prea exista vopsea sa reziste la temperatura foarte mare la care e supus becul in timpul procesului de fabricatie . Am vazut bec alb mat care lumina diverse culori , dar in el avea LED si era facut sa functioneze la 220 V , se mai gasesc pe la magazinele de electronice LED-uri de diametru mai mare de 11 mm care sunt alb mat si lumineaza galben , si cu o rezistenta de 680 ohmi in serie se poate alimenta la 12 V
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b 12 yzu nu te lega la cap daca nu te doare ,
preventiv ia-ti o pastila |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:57 |