dsn a4a la taiere
![]() ![]() ![]() |
dsn a4a la taiere
Adrian_Solenza |
![]()
|
||
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|||
dudy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 21 November 04 From: Pitesti ![]() |
Aditza ce se aude cu testul acela? nu ai trecut inca de 10 mii?
|
--------------------
cp...urmeaza
super nova
- AG 99 DUD dupa 2 blituri,daca nu sunt in spate sunt in dreapta
|
|
Georger |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 29 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Sper sa nu se supere nimeni si nu vreau sa para ca ma laud; spun doar ce am incercat Am dus a mea DNS pana la 180 pe autostrada(asta vara; era ffffffff liber) si asta in paralel cu un prieten cu o skoda octavia si omu mi-a confirmat ca aveam 180. Nu zic ca nu au eroare la vitezometru dar atunci cum aveam 180 pe ceasul octaviei? Concluzia mea: DNS poate s-a dus la 180 fara sa fac calcule de rapoarte si altele |
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
- B82GND Viata e grea ..... dar trece repede !! :D
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 16 Jan 2005, 02:19) Oameni buni... Se stie... Nova bate Dns! DSN mai are catalizator, norme de poluare, care mai trag din puterea masinii. Nova e carburator, un pic umblata cu surubelnita si s-a terminat smecheria! Discutia asta a fost de atatea ori pe forumul asta de m-am plictisit eu! Da, DSN e mai tare ca SLZ si Logan.. Alte rapoarte in cutie ![]() ![]() Deci, eu o sa ma mai chinui sa o duc pana taie a4a, dar asta dupa revizia de 10.000 care se apropie ![]() Asta nu mai cred. Am avut Nova GT 1.6 din 99 carburator dublu corp , si cand am luat SupeRnova am avut o revelatie . DSN face clar Nova . Conditia magica e sa fie nemodificate , originale. |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
dudy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 21 November 04 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
cp...urmeaza
super nova
- AG 99 DUD
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
la mine se taie la 6000 in a 1-a , a2-a, a3-a si a 4-a
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Sau pe liber.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
nik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de Nova:
400m Dsn ma chinui sa o fac, ii dau maxim 1 masina.(daca omul stie) Slz o fac fara probleme, max 2 masini. Cei cu care m-am dat pe Slz schimba cu carait, cah, (caraie cutia, adica super rapid, nici nu se simte, parca e automata). Si daca vedeti Nova mea o sa ziceti ca se dezintegreaza. |
--------------------
Dacia
Nova R 523
1997 No one needs you to be smart, I need you to be smarter. altFEL
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Am Dsn de la servici.. Masina e mai sprintena ca Solenza mea! Si DSN are 96.000km! Solnita e tratata si cu Aral si cu benzina buna si.. Degeaba!
Asa ca o concluzie, mergeti pe DN1 la taiere de la a2a in sus ca sa va luati vreo 10-15 amenzi! ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
aliyx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 15 January 06 ![]() |
la dsn alimentarea se taie undeva la 5500-5600 indiferent de treapta de viteza nu are nimic cutia de viteze cu alimentarea sunt doua lucruri total diferite mie mi-a taiat si la treapta intai si in a doua la 5500 dar erau ceva kilometrii pe turometru
|
--------------------
dacia
supernova
2001 raspodie
- ms-xx-xxx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(aliyx @ 15 Jan 2006, 11:18) la dsn alimentarea se taie undeva la 5500-5600 indiferent de treapta de viteza nu are nimic cutia de viteze cu alimentarea sunt doua lucruri total diferite mie mi-a taiat si la treapta intai si in a doua la 5500 dar erau ceva kilometrii pe turometru Bine-ai venit printre noi. Cele enunțate de tine mai sus sunt bazate, evident pe studiul amânunțit atât al cărților tehnice ale mașinii cât și din experință, nu-i așa? ![]() În manual scrie clar 6200, respectiv 6000 rpm (pentru a IV-a și a V-a). Poate ne egzplici și nouă ce legătură este între kilometri și turometru? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
wwilly |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 14 September 03 From: Arad ![]() |
calculatorul primeste informatii de la senzorul de viteza si in functie de turatie stie exact in ce treapta de viteza te aflii...
de ex: 60 km/h aprox 3000 rot = treapta 3 60km/h aprox 2000rot = treapta 4 |
--------------------
SLZ
Comfort
- AR-XX-PTP
|
|
viocardu-speed |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 27 February 06 ![]() |
QUOTE(aliyx @ 15 Jan 2006, 12:18) la dsn alimentarea se taie undeva la 5500-5600 indiferent de treapta de viteza nu are nimic cutia de viteze cu alimentarea sunt doua lucruri total diferite mie mi-a taiat si la treapta intai si in a doua la 5500 dar erau ceva kilometrii pe turometru Da frate asa este !!!! Eu am testat cel putin 5 DSN. Toate fara exceptie li se taie la 5500-5600 inclusiv in trapta a 4a . Cei care vorbesc aici ca nu se taie ,ca li se taie la 6000 sau ca in carte scrie nu stiu ce ,eu personal cred ca vor sa traiasca o viata cu acea masina ;sau le este frica.Daca ai masina dai in goarna si cred ar face bine sa si ia inima in dinti si "DACA "au DSN sa o incerce.Macar odata. Eu le am dat frate de le am rupt pe toate si concluzia toate la fel. Bravo mosule. |
--------------------
dacia
super nova
- PH 98 AXV
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aha, și ești sigur că a intrat limitarea din ECU? Ia zi: cum făcea motorul? Sau nu mai putea mașina și ai presupus tu că ai ajuns la limitare?
Eu unul am încercat-o pe a mea, pînă la a III-a inclusiv, pentru a IV-a n-am avunt unde! ![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
La DSN-ul meu taie injectia la 6000rpm....Si la alte DSN am avzut acelasi lucru. Probabil ca aia de taie la 5600 avea o eroare de turometru...sau poate faci confuzia cu Nova GTi, ca la ai taie la 5600.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
a mea nu stiu pana la cate rpm urca ... dar in carte scrie ca este limitata la 5.600 rpm (DSN clima din 2003) ......
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Scrie in carte ca e limitata la 5600rpm ??
![]() Ce e asa greu de intels ca DSN e limitata la 6000rpm/6200rpm (in gol, tr 4 si 5/ tr 1, 2,3). Si inca ceva compresorul de la AC se decupleaza la o turatie mai mare de 5900rpm. Ar fi aberant sa aibe aceasta protectie daca masian e limitata la 5600rpm. Deci NU mai dezinformati lumea cu faze de genul DSN e limitata la 5600rpm |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, da, cum sa nu...
Scrie in carte de 5600.. Ia sa vedem: Attached thumbnail(s) Pages_from_DSN_Mecanica_crop.jpg ( Size: 69.45k ) Number of downloads: 192 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
nu stiu ce carte ai tu ( sau eu ) la masina ... dar in cartea mea nu am gasit pagina pe care tu ai pus-o . Repet masina mea este din anul 2003 . Or fi schimbat astia cartile ....
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
eu am incercat a 4 a 6000 de ture si cica asta vine pe la 160 pe bordul meu
p.s eu nu mai am catalizator |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 22 May 2006, 13:40) Pai nu-i nimic ca nu ai gasit-o pe cea de am pus-o eu, dar poate o pui pe cea de care zici tu ok ok am gresit , masina ajunge la 6000 rpm ( mai mult nu am accelerat-o ) . ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 04:45 |