Suspendare permis, pentru alcool
![]() ![]() ![]() |
Suspendare permis, pentru alcool
Gescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Prostii!
![]() Daca-ti vezi de treaba si mergi relativ normal (a se citi regulamentar), esti atent la radare, s.m.d. cu alte cuvinte fara sa te spargi aiurea in ba@sini, nu te opreste nici dracu, n-are nimeni treaba cu tine...s-au dus timpurile cand te vanau militienii doar, doar te-or gasi cu ceva in neinregula. ![]() Intr-adevar, doar noaptea sau la ore foarte matiale 4-5a.m. te mai opresc sa te intrebe / verifice daca "ati servit ceva?" This post has been edited by Kojak: 18 Jul 2008, 13:58 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bulan @ 18 Jul 2008, 14:44) Ba nu sunt cretini!Ei pun o intrebare banala si cei care sunt curati raspund cursiv ceva.Cei care au bube in cap incep sa balmajeasca ceva pentru ca ii coplesesc emotiile si Garcea se inseamna ca ceva nu e in regula si astfel continua sapaturile. mda...ceva de genul... prin noiembrie anul trecut ma opreste garcea la 12.30 noaptea si ma intreaba de unde vin. eu il intreb 'de ce ma intreaba'...el imi spune ca vrea sa stie daca am baut ceva'...eu ii spun ca de la restaurant, ca de acolo veneam ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pe mine m-au oprit gaborii de 3 ori la ciupeala.
Prima data aveam un far spart, lipit cu scoci, iar numarul de spate scris pe o bucata de placaj, dar prostul nu le-a vazut si m-a lasat sa plec negasind nimic in neregula. ![]() Iar a treia oara m-a oprit radarul intr-o dimineata pe la 5.30! L-am intrebat daca e sigur ca are treaba cu mine si nu i-am dat niciun act. Doar a bombanit ceva ca unde merg si a disparut. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
mie mi-a fost redusa suspendarea de la 3 luni la 1 luna
Art. 221 din regulament . – (1) Perioada de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce se reduce la 30 de zile, la cererea titularului, daca sunt îndeplinite, cumulativ, urmatoarele conditii: a) a fost declarat admis la testul de verificare a cunoasterii regulilor de circulatie; ![]() c) în ultimii 3 ani de la data savârsirii faptei pentru care se solicita reducerea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce nu a beneficiat de o astfel de masura; d) în ultimii 2 ani de la data constatarii contraventiei pentru care se aplica sanctiunea contraventionala complementara nu a mai avut suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule sau tramvaie. (2) Conducatorul de autovehicul sau tramvai nu beneficiaza de reducerea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, daca : a) perioada de suspendare a fost majorata, conform legii; ![]() c) a fost implicat într-un accident de circulatie din care au rezultat numai pagube materiale, iar rezultatul testarii aerului expirat sau al probelor biologice au stabilit ca a condus vehiculul în timp ce se afla sub influenta alcoolului; d) sanctiunea contraventionala complementara s-a dispus ca urmare a neopririi la trecerea la nivel cu calea ferata când barierele sau semibarierele sunt coborâte ori în curs de coborâre sau când semnalele cu lumini rosii si/sau sonore sunt în functiune. |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nea leinad, la matale tot cu fiola fuse problema?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Gescu |
![]()
|
Cand aveam dacia de 3 ori intr-o saptamana..prima data m-a pus sa canta la clanaret si ce vremuri a iesit 0,00 a doua oara sa vada de unde vin si a 3 oara triunghi trusa si instinctor.Aveam in G3 nu era auto si cica domneee asta nu e bun asta nu stinge focu.Eu sting la servici cand am focuri si o hoasca de dacie nu o sting.
|
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
problema e alcoolul nu fiola
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Gescu |
![]()
|
leinad nu poti sa-ti dai seama cat de fericit m-ai facut.Va multumesc !!!
|
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
QUOTE(Sony @ 18 Jul 2008, 14:03) Nu, l-a mine n-a fost fiola, nu fac chestii d-astea niciodată….. ![]() Am depășit cu peste 50 km/ora viteza, în afara localității, lângă brăila..erau niște indicatoare provizorii de limitare a vitezei la 30 km/oră…..primul radar luat în 17 ani de condus ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Gescu |
![]()
|
Poate o sa-mi reduca si mie nu am mai facut nicio abatare de 3 ani,nu am mai avut niciun punct nimic.
|
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu te-a prins cu nici o abatere, ca de facut tu stii mai bine
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Gescu, dupa lege ar trebui sa-ti reduca suspendarea, daca asta e singurul articol care face referire la asa ceva. Fiindca, daca nu ai fost implicat intr-un accident dupa pet-ul de bere, nu te incadrezi la (2) ci la (1).
Bafta! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
leinad |
![]()
|
Da, așa ar trebui, nu se încadrează în niciuna din situațiile descrise în regulament….deși, am auzit, că pt alcool….nu se aprobă întotdeauna cererile
Acum nu mai știu cum e, eu am dat examen, dar exact în săptămâna când am dat eu examen (iunie 2007) se discuta despre eliminarea oblogativității examenului. În cererea pe care am făcut-o la vremea respectivă trebuia să menționezi că ai luat acest examen, așa cum de fapt scrie și la litera a) din art 221 |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu am fost oprit doar o singura data atunci cand era sumitu,in rest nema
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(leinad @ 18 Jul 2008, 22:47) Da, așa ar trebui, nu se încadrează în niciuna din situațiile descrise în regulament….deși, am auzit, că pt alcool….nu se aprobă întotdeauna cererile Asta e evident un abuz din partea gaborului comandant. El e pus sa aplice legea, buna sau rea cum e ea, nu sa o interpreteze dupa bunul lui plac.QUOTE(leinad @ 18 Jul 2008, 22:47) [...] exact în săptămâna când am dat eu examen (iunie 2007) se discuta despre eliminarea oblogativității examenului. Da, in curand probabil ca o sa dispara si obligativitatea suspendarii permisului. Daca o sa vrei sa i-l dai lui garcea, bine, daca nu, nu i-l dai si asta e.La vremuri noi, legi noi, pentru noi |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Gescu |
![]()
|
Cum??? mai intai trebuie sa dau examenu si apoi contestatie sau cum???
|
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
leinad |
![]()
|
QUOTE(adip @ 18 Jul 2008, 14:58) Asta e evident un abuz Corectă observația ta!! În regulament scrie “perioada se reduce …dacă sunt îndeplinite condițiile”……nu scrie “se poate reduce” sau “se reduce cu aprobarea”..etc…. Deci dacă îndeplinești condițiile, perioada “se reduce” !! Da, trebuie sa dai examen, si dupa aceea depui cererea. Asa am procedat eu. Cum ziceam mai sus, nu stiu daca intre timp nu a fost eliminat acest examen. |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
de poate reduce suspendarea si pentru spritz, sigur spun ca un prieten a patit un necaz d-asta
![]() |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Gescu |
![]()
|
Care sunt pasii??
|
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
adip |
![]()
|
Gescu, vezi mai sus, mai cauta si pe sectiunea de legislatie, informatia deja e publicata, trebuie doar s-o cauti
![]() Ideea e ca poti sa-ti iei carnetul inapoi daca ai tot dosarul complet. Poti baga acolo, la dosar, si mentiuni la articolele de lege, specificand eventual, printr-o formulare diplomata, ca un refuz al reducerii pedepsei ar insemna un abuz intolerabil. Succes, tine-ne la curent ![]() |
--------------------
*
*
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
Da mah spaga, lasa prostiile. Orice se rezolva cu spaga in Romania. Bine ca n-ai calcat un copil pe trecerea de pietoni, ca atunci era mai complicat, in sensul ca te costa mai mult.
|
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
- CT-01-...
1994 Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
adip |
![]()
|
Twister, termina ma, ar trebui sa se rezolve si fara spaga, legal adica. Stiu ca pare imposibil, dar sa nu ne pripim cu afirmatiile, ok?
|
--------------------
*
*
|
Gescu |
![]()
|
Cineva mi-a zis ca is 2 cai una cu contestatia si una dau examenu.este adevarat?Nu mai inteleg nimci.Rog pe cineva sa ma desluseasca si sa imi explice pas cu pas ce trebuie facut.VA ROG MULT !!!
This post has been edited by Gescu: 18 Jul 2008, 15:28 |
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Deci, bagi un spritz ca sa-ti faci coraj (hac) si p-orma te duci la comandir cu un uischean, ceva de genu' si-i impingi cererea cu dop.
'Ar' ai dreq cu legile lor cu tot! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
adip |
![]()
|
Gescu, eu as merge pe calea cu examenul, pe care oricum o sa-l iei. Dupa care depui dosarul, mergi la garcea in audienta si-i prezinti problema, ii citesti din lege si aia e. Daca cap de creta vrea sa aplice legea iti da carnetul fiindca n-are ce face, daca vrea sa se dea ciumeg o sa incerce sa te contreze. Eu as insista exact pe ceea ce apare in articolele alea: ca nu ai mai avut abateri, evenimente, etcetc, ca nu stiai ca dupa 2 kile de bere + 8 ore o sa ai probleme, ca nu o sa se mai intample fiindca ai aflat care sunt limitele organismului tau, etcetc. Daca e capos incepi sa insinuezi ca virgula comite un abuz fiindca legea zice altceva, ii citesti articolul de 2-3 ori pana da din cap afirmativ, subliniezi ca el ca gabor e pus acolo ca sa vegheze la respectarea dar SI aplicarea legii, ca e platit din banii tai, aleaalea...
Hai ma, ce dracu', nu-i chiar asa complicat, ai legea de partea ta si pe garcea de partea cealalta a mesei, nimic mai simplu ![]() L.E.: @Gescu, in continuare cred ca trebuia sa scrii la Legislatie si nu la Cafenea. Dar daca iti place sa se faca pip^H^H^H^H^bea cafea pe subiectul tau, e problema ta. This post has been edited by adip: 18 Jul 2008, 15:55 |
--------------------
*
*
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
hai ca pana primeste omu un raspuns concret ii expira suspendarea
![]() This post has been edited by UXE: 18 Jul 2008, 16:21 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Kojak @ 18 Jul 2008, 14:48) plus confiscarea intregii averi si prezentarea regulata la politie, timp de o luna, pentru batai surori cu moartea. Eventual 3/zi si restul noaptea. ![]() Alcoolul la volan e cea mai mare idiotenie. Atat pentru tine cat si pentru cei din jur. Dar daca e sa mergem pe mana omului, a baut 4 beri pana la ora 23 (n-a baut juma' de tuica si-a plecat cu masina) si-a fost gasit cu 0,12 la ora 8. E cam ciudat sa ai alcoolemia asta dupa 9 ore. Probabil din cauza mancarii s-a resorbit mai greu. Chiar credeti ca avea reflexele diminuate? Auzi nene, ia cauta testul de alcoolemie si fa-ti-l, sa vedem ce alcoolemie iti da. Ca mie mi se pare cam ciudat. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Jul 2008, 16:41) , a baut 4 beri pana la ora 23 (n-a baut juma' de tuica si-a plecat cu masina) si-a fost gasit cu 0,12 la ora 8. E cam ciudat sa ai alcoolemia asta dupa 9 ore. Probabil din cauza mancarii s-a resorbit mai greu. Chiar credeti ca avea reflexele diminuate? Auzi nene, ia cauta testul de alcoolemie si fa-ti-l, sa vedem ce alcoolemie iti da. Ca mie mi se pare cam ciudat. Vorbesti pe date concrete (metabolizarea alcoolului. eliminarea lui prin respiratie ,pisare...) sau iti dai numa` asa cu parerea ca la casnicii Uite o chestie care ar putea sa-l ajute pe disperatul contravenient sa vada ce si cum http://www.doctor.info.ro/html/calculator_alcoolemie.html http://www.alcooltest.ro/determinare_alcoo...calculator.html http://www.madeintaiwan.host.sk/ Toate aceste valori trebuie coroborate cu factori fizici personali ai subiectului. Aia la IML au niste grafice clare. This post has been edited by bion: 18 Jul 2008, 17:00 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
adip |
![]()
|
Mie, conform calculatorului online (sa traiesti, nea bion) la 4 beri cu 5% alcool mi-a iesit 0.016% alcoolemie dupa 10 ore. Poate Gescu a vrut sa zica 0.012 si nu 0.12?
This post has been edited by adip: 18 Jul 2008, 17:10 |
--------------------
*
*
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:15 |