Preference sau Laureate, Ce sa aleg?
![]() ![]() ![]() |
Preference sau Laureate, Ce sa aleg?
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
copy/paste din alt topic:
"ia-ti ce vrei da' musai sa fie cu AC... si macar 1.6... ...iti recomanda unu' care n-are AC... ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
cristi_pirtea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 24 October 06 ![]() |
Multumesc tuturor pentru sfaturi. Au fost foarte utile. Aproape sigur voi lua Laureate cu motor de 1.6.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2008
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
corect.... AC e un necesar....
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Laureate,cu motor de 1,6l.
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(PaulT @ 18 Jul 2008, 18:16) Ei, asta da. Proiectoarele face toti banii. Nu uita sa le dai drumu' noapte de noapte, sa chiorasti pe toti fraierii care n-are si ei proiectoare. N-ar fi rau si un eleron si eventual niste capace d-alea de se-nvarte singure. Mai da-l incolo de aer conditionat, poti trai si fara el. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Esti rautacios, dar daca tot esti, macar fa-o pana la capat... Daca nu zici nimic de ledurile albastre de la esapament, postul tau n-are nicio valoare!
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(ionutzp @ 21 Jul 2008, 22:02) Ei, asta da. Proiectoarele face toti banii. Nu uita sa le dai drumu' noapte de noapte, sa chiorasti pe toti fraierii care n-are si ei proiectoare. N-ar fi rau si un eleron si eventual niste capace d-alea de se-nvarte singure. Mai da-l incolo de aer conditionat, poti trai si fara el. Cool ![]() Poti trai si fara aer conditionat in masina,dar tu de ce ti-ai luat laureat si nu preferance? Nu cumva doar pt.aer conditionat? |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
fara aer poti trai, dar fara proiectoare ba
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu zic este bine Preferance. Asa raman bani pentru eleron, pleoape, geamuri fumurii, spoilare, muzica, filtru de aer, esapament, etc ...
This post has been edited by IRONICK: 22 Jul 2008, 10:12 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
...evantai, apa plata..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
degeaba enumerati voi, aripioara de rechin face cat toate astea la un loc.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
se poate schimba emblema se pune de un 1.6 16 v
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Puiule,
Oricum nu l-am luat pentru proiectoare, pe care cred ca le-am folosit de vreo 5 ori in 3 ani. Ultima oara cand mi-a folosit un proiector de ceata (anume stangul) a fost cand acesta impreuna cu bara au scos din joc un caine prins in offside. De-atunci proiectorul zace in portbagaj, ca mi-a fost lene sa-l pun la loc. Oricum, mai e ceva pana la anotimpurile cu ceata. This post has been edited by ionutzp: 22 Jul 2008, 20:49 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Vezi ca-ti sar in cap acei ''lovers'' de maidanezi.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Spuneti-mi si mie, in 2007 se putea pune AC optional pe Preference? Si-a luat ieri un prieten si daca nu as fi vazut cu ochii mei, n-as fi crezut! E posibil sa fie pus din fabtrica sau e after-market? Masina are 2 airbaguri fata, oglinzi reglabile manual, 2 tetiere pe spate, nu are CB, nu are V-ul cromat, e Preference in toata regula insa are AC!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate e versiunea ABSPlus, care era un Preferance cu ABS dar pe care se puteau pune mai multe optiuni, printre care si AC
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
N-am inteles niciodata de ce la Dacia nu s-a putut alege sa se monteze AC-ul pe versiunea cheala. Multi ar renunta la ABS, proiectoare, airbag-uri (la servo mai putin), geamuri electrice in favoarea AC-ului.
De exemplu Loganele de taxi, cele mai multe fiind chele. Pai de multe ori taximetristii au nevoie de AC pe masini, mai mult decat restul dotarilor. |
--------------------
.
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Asa e Bulldog, a gasit factura si e ABS Plus cu AC optional. Multumesc!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:19 |