E normal sa ti se ceara casco la masina?, Cand o iei pe credit de la banca?
![]() ![]() ![]() |
E normal sa ti se ceara casco la masina?, Cand o iei pe credit de la banca?
LuluMOB |
![]()
|
||
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(florinutzu @ 18 Jul 2008, 20:30) Pai banca cand plateste masina? Nu atunci cand vine? Cand am luat Loganul prin credit la BRD am facut casco (iar banca a facut plata catre dealer) abia dupa ce a ajuns masina la dealer, pe baza facturii proforma. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Banca da banii la dealer dupa ce dosarul e gata. Dupa ce banii sunt in contul dealerului abia atunci el da comanda la fabrica in Cehia.
Banca nu iti da banii pana cand nu aduci CASCO si fara acest document dosarul nu e gata, cei de la dealer nu iti pot da nr de sasiu pentru ca nu au masina de pe care sa iti dea numerele astea. Masina ta e bucati pe undeva prin uzina Skoda in cehia. Portiere intr-o parte, motor in alta sectie, geamuri mai spre final...De aici esti in cerc vicios (ca la matematica). La logan cu BRD e altfel pentru ca au contracte intre ei si au incredere unul in altul. La skoda cu CEC nu se cunosc intre ei si nu-i intereseaza ce si cum. Oftopic: Problema e ca am ales CEC ca are cea mai ieftina oferta la credite chiar cu toate conditiile aste. Sa vedem in viitor cum va fi ca am facut credit cu dobanda variabila.Sper sa nu fi muscat o momeala. Am ales Skoda intrucat consider ca e mai fiabila in timp ca un logan. Apropo ati vazut tirurile cu logane care trec pe strada? Da tiruri cu skode ati vazut? Skodele vin invelite in hartie autocolanta ca sa nu se zgarie la transport. Loganurile vin ... asa cum sunt ele fara a fi protejate. E o chestie si asta. |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg de ce dealer-ul nu da comanda pana nu intra toti banii. Nu e suficient un avans? La Ford am platit 10% la semnarea contractului si restul cand a venit masina. Nu m-a intrebat nimeni daca am banii. Dealerul iti plateste dobanda pentru banii platiti in avans la el pentru o luna?
In mod normal platesti un avans pentru ca dealerul sa dea comanda la fabrica, iar restul se plateste cand vine masina. Abia atunci plateste banca, faci casco etc. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(Como @ 6 Aug 2008, 09:47) Pai asa voiau si ei sa aduc 30% avans. Insa eu nu aveam 10mii RON in casa ca sa le dau lor (30% din 9000 euro). Si altfel trebuia sa fac 2 credite unul pentru avans, credit de nevoi personale cu dobanda mai mare, si un credit pentru auto ca sa achit restul de bani ramasi. Asa voiau ei. Da eu am facut un singur credit cu care am achitat 91% din masina ceiallti 9% reprezentand 30 milioane de la programul rabla plus cativa euroi diferenta. Si de aici au aparut complicatiile. Dealerul neavand incredere in mine ca pot obtine creditul de la CEC asa incat sa dea drumul la hartii si CEC neavand incredere ca voi lua masina sau ca voi fi acceptat in program. Apropo dealerul de masini nici acceptul de aintra in programul rabla nu l-a dat pana cand banii nu au fost in contul lor(sau macar minim 30% voiau). |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
În cazul prietenului meu e vorba de BRD și Kia. 2 luni Casco de pomană (până vine mașina), exact cum spune florinutzu.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
florinutzu |
![]()
|
Si nu e o prostie in toata chestia asta? Nu sunt bani aruncati in vant?
|
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
ten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 June 08 ![]() |
e normal sa iti ceara casco mai ales si pentru tine daca ti-i se fura masina sau vandalism depinde de casco iei nu stiu cat la suta din masina si iti usureaza gaura data
|
--------------------
Dacia
Logan II
2014
- B 97 BEM
|
|
florinutzu |
![]()
|
Pentru TEN: Nu ai citit toata discutia! Recunoaste!
This post has been edited by florinutzu: 14 Aug 2008, 08:28 |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 20:19 |