[VAND] === Module AVARII ===, === Aprinde avariile la frână bruscă! ===
![]() ![]() ![]() |
[VAND] === Module AVARII ===, === Aprinde avariile la frână bruscă! ===
mariuscond |
![]()
|
||
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|||
alexis |
![]()
|
![]() daciot Group: Members Posts: 204 Joined: 30 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu unul.
|
--------------------
Dacia
Spring
2021
- B XX HXX
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Am avut accident (lovit din spate dupa frinare) si mai tare as vrea un modul d-asta.Am vb la service sa mi-l monteze, dar nu stiu daca merge.A incercat cineva sa puna pe clio?
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
cristianxxl,
cred ca tu vorbesti de modulul aflat in comert care costa ~400ron. Acesta se poate monta pe orice tip de masina si este facut cu un accelerometru, deci masoara singur deceleratia masinii. Pe timp de iarna/zapada nu va aprinde avariile "never" pentru ca nu cred ca se va intimpla ca masina sa incetineasca atit de brusc, din cauza aderentei slabe a cauciucurilor. Modulul facut de mine 'se vrea a fi' varianta "low cost" (pentru Logan) a celui descris anterior. Eu am folosit in locul accelerometrului, "semnalul viteza" existent deja pe masina pentru a masura deceleratia rotilor. Diferenta intre cele 2 module este faptul ca primul masoara deceleratia masinii, iar al doilea masoara deceleratia rotilor. Modulul facut de mine, masurind deceleratia rotilor s-ar putea sa aprinda avariile si cind se frineaza pe gheata pentru ca rotile s-ar putea sa decelereze destul de "tare" (sa se blocheze) in raport cu masina - aderenta slaba a pneurilor. Acum... nu stiu daca e bine sau rau, important este ca vrei sa-l atentionezi pe cel din spate despre intentia/disperarea ta de a opri brusc masina pentru a sti si el ce are de facut... This post has been edited by mariuscond: 12 Sep 2008, 23:07 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Mariuscond, eu despre modulul tau vorbeam.Am spus in alt mesaj ca nu stiu sa il montez (nus priceput deloc) dar am si vb la un service sa mi-l monteze , daca s-ar potrivi pe clio.Nu stiam ca exista si in comert, eu vorbeam ca as vrea unul de-al tau , dar ai raspuns ca nu stii daca functioneaza pe clio.
Daca ai nevoie de ceva specificatii din cartea masinii sau orice alte informatii ca sa imi poti face si mie unul , il cumpar. Daca esti dispus , vin cu masina sa vezi daca se potriveste si eventual iti platesc si montajul , daca esti dispus sa ma ajuti. |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
wrstefan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 11 May 06 From: arad ![]() |
m-ar interesa si pe mine o bucata sa-l instalez pe twingo , o singura dilema am firul traductorului de viteza se ia din mufa de la casetofon nu? eu am montat pe masina care avea din fabrica casetofon un cd player de logan si functia acea (care il da mai tare sau mai incet funtioneaza ) deci presupun ca daca de aici isi ia semnalul sun compatibile nu? cu montajul la + - si avarii ma descurc eu .
|
--------------------
renault
scenic
2010
- ar69acb scenic 3,vw transpoter t3, piagio porter, audi S8d2, vw beetle
|
|
mariuscond |
![]()
|
Daca traductorul de viteza e la fel cu cel de pe Logan si daca butonul de avarii functioneaza la fel cu cel de la Logan - atunci functioneaza.
Butonul de avarii de la Logan in momentul cind "este eliberat" (si incep sa clipeasca avariile), conecteaza pinul 8 al butonului la masa - lucru pe care il face modulul atunci cind intra in functiune. Pe firul maron al modulului pot "circula" citeva sute de mA spre masa. Nu stiu cum este la Twingo comanda respectiva... s-ar putea ca, conexiunea sa fie la +12v caz in care modulul nu mai e compatibil. Despre semnalul "furnizat" de traductorul de viteza nu stiu daca e identic cu cel de la Logan, dupa cum descrii tu ca iti functioneaza optiunea sdvc (speed dependend volume control) de la cass sint sanse sa fie compatibil. In concluzie NU pot garanta ca functioneaza pe Twingo (sau alte masini). |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
cippy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 13 September 06 From: Brasov ![]() |
mai poti sa-mi trimiti un modul te rog frumos. adresa cred ca o mai ai in mesaje. multumesc
29 Sep 2008, 23:46: mai poti sa-mi trimiti un modul te rog frumos. adresa cred ca o mai ai in mesaje. multumesc This post has been edited by cippy: 29 Sep 2008, 22:46 |
--------------------
Renault
Laguna 3
GT 4CONTROL 180 cp
- BV14PYN Renault Clio 2 1.4 16v [B]BVA Privilege[/B]
EX- Renault Laguna 2 phase 2 INITIALE PARIS 173 cp |
|
mariuscond |
![]()
|
Ai PM!
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
AG-86-BRS |
![]()
|
![]() NIGHT ANGELS CLUB Group: Members Posts: 145 Joined: 28 September 08 From: Pitesti ![]() |
pe solenza clima se poate monta ?
|
--------------------
Renault
Laguna
2012 2.0 dCI 4control CVA
- AG 26 BRS [IMG]http://i39.photobucket.com/albums/e184/KillerINC/nightangels-1_zps927f0c0d.jpg[/IMG]
|
|
mariuscond |
![]()
|
Se poate monta, dar nu stiu daca functioneaza...
![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
lupulucian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 21 July 04 From: Galati ![]() |
Salut. Vreau si eu un modul. Nu pot sa-ti trimit datele prin PM. Da-mi un PM cu numarul tau.
This post has been edited by lupulucian: 4 Oct 2008, 15:20 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 / 1.6i Ambition
- GL 99 RLR Nu trebuie sa fii nebun ca sa fii loganist, dar ar ajuta putin...
|
|
mariuscond |
![]()
|
Ai PM!
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
""firul verde se conectează la firul verde subțire din mufa casetofonului – semnal viteză""....
...si radiocasetofonul are ....(sau numai radiocd-ul) acel fir de semnal ? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Da, și radiocasetofonul are semnal viteză.
|
--------------------
.
.
.
|
|
99MMH |
![]()
|
![]() eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj. Group: Members Posts: 185 Joined: 17 July 07 ![]() |
@mariuscond - am reusit sa montez modulul luat de la tine ...acum ceva vreme
![]() ![]() O sa fac setarile mele si poate o sa le pun aici daca se poate!. Toate Bune ![]() |
--------------------
Logan
ambition 1,6 MPI;1,5dci; Nova GT
2006,2007,1998
- MMH E o teorie si, ca toate teoriile general acceptate, o prostie in toata regula.
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
Pe un preferance merge montat ?? Nu am (speed dependend volume control), deci nu stiu daca as avea semnal in mufa cass-ului.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
mariuscond |
![]()
|
Pai Preference nu are mufa ISO cu firele necesare?
Daca nu, ai putea folosi firul de "semnal viteza" care vine in una din mufele tabloului de bord (nu-mi amintesc care e...). |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
lupulucian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 21 July 04 From: Galati ![]() |
Marius, am primit modulul. Maine il montez. Postez impresii dupa
21 Oct 2008, 13:16: Revin asa cum am promis. Merge foarte bine. A fost destul de simplu de montat ( imaginile au vorbit de la sine ). Singura chestia, ca sfat de-al meu, alegeti din prima sensibilate maxima ( switchurile 1 si 2 sus ) Iar despre mariuscond, RECOMAND cu caldura. Stima tuturor This post has been edited by lupulucian: 21 Oct 2008, 12:16 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 / 1.6i Ambition
- GL 99 RLR Nu trebuie sa fii nebun ca sa fii loganist, dar ar ajuta putin...
|
|
mariuscond |
![]()
|
up
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
sequia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 6 September 08 ![]() |
Ma intereseaza si pe mine un astfel de modul.Trimite-mi un PM cu datele tale de contact.Te salut.
|
--------------------
logan
preference
2006
|
|
mariuscond |
![]()
|
@sequia, ai PM!
Vad ca putini coforumisti au fost interesati... in consecinta renunt la "biznis"! Se poate inchide! Multumesc! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Ai ideie care sint setarile optime pt. un Logan cu ABS ?
Si personal, cred e un produs cautat, usor de montat, numai ca tu nu l-ai promovat. Oricine ar da 50 lei pt. a-si feri dosul masinii sau chiar ceafa. Eu personal il recomand, si chiar a fost apreciat de ceilalti participanti la trafic. Te salut |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
ripper2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 15 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Scuze ca postez desi ai spus ca nu mai produci dar sunt interesat si eu de un modul. Mai ai intamplator vreunul pitit pe undeva ? ![]() |
--------------------
Mazda
Mazda3 Sedan
2021 GT Plus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:49 |