am gasit masina lovita in parcare, cine plateste paguba?
![]() ![]() ![]() |
am gasit masina lovita in parcare, cine plateste paguba?
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
dinoss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu (dar se poate sa si gresesc), casco nu e pentru 2 masini de acelasi tip, la fel, pt ca intra mai multi factori in calcul cum ar fi: de cat timp conduci, accidente la activ, etc. dar cel mai important stiu ca suma maxima cu care vrei sa o asiguri o poti hotari tu, in caz de accident sau furt vei fi despagubit cu cat ai asigurat-o tu! Dar repet, poate gresesc!
|
--------------------
opel
pd II corsa
1.3 DTJ
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Suma asigurata nu o poti hotara tu ! Masina nu trebuie sa fie nici subasigurata (pentru a avea prima de asigurare mai mica), nici supraasigurata (pentru a lua mai multi bani in caz de dauna totala). Se stabileste pe baza facturii de achizitie sau din cataloage speciale, in caz ca lipseste factura, si se calculeaza deprecierea in functie de ani vechime.
![]() This post has been edited by prody: 23 Jul 2008, 10:26 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:50 |