FARURILE SE APRIND AIUREA
![]() ![]() ![]() |
FARURILE SE APRIND AIUREA
nirosbogos |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 25 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|||
maseax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 30 September 05 From: Focsani Vrancea ![]() |
QUOTE(nirosbogos @ 16 Jul 2008, 18:40) De curand am observat treaba asta,fara sa umblu pe la partea electrica. La faza mica,se aprinde becul mic stanga + ambele becuri dreapta. La faza mare,se aprind ambele becuri stanga + becul mic dreapta. Poate sunt becurile arse. Pe stanga nu iti merge faza scurta si pe dreapa nu merge faza lunga. |
--------------------
Renault
Megane2
2005
- VN
|
|
nirosbogos |
![]()
|
QUOTE(maseax @ 16 Jul 2008, 22:29) Pai,citeste mai sus,becurile sunt bune,dar nu se aprind cum trebuie. 17 Jul 2008, 21:55: Are cineva schema electrica pentru zona farurilor? This post has been edited by nirosbogos: 17 Jul 2008, 20:55 |
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|
maseax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 30 September 05 From: Focsani Vrancea ![]() |
QUOTE(nirosbogos @ 16 Jul 2008, 18:40) De curand am observat treaba asta,fara sa umblu pe la partea electrica. La faza mica,se aprinde becul mic stanga + ambele becuri dreapta. La faza mare,se aprind ambele becuri stanga + becul mic dreapta. QUOTE(nirosbogos @ 16 Jul 2008, 22:18) Pai,citeste mai sus,becurile sunt bune,dar nu se aprind cum trebuie. <span class='edit'>17 Jul 2008, 21:55:</span> Are cineva schema electrica pentru zona farurilor? Mai sus unde? Becurile au 2 faze: Faza lunga si faza scurta. This post has been edited by maseax: 17 Jul 2008, 23:19 |
--------------------
Renault
Megane2
2005
- VN
|
|
nirosbogos |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, becul mare are 2 pozitii.
Din blocul de lumini iese cate un fir pentru: pozitii, faza scurta si respectiv lunga. Ele intra in blocul de sigurante, se impart (fazele) in cate 2, trec prin sigurante, si pleaca spre faruri. Pe sigurante avem: -pozitii -faza scurta stanga -faza scurta dreapta -faza lunga stanga -faza lunga dreapta. Spor la treaba. |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
culori fire la faruri:
-pozitie-alb -faza scurta-galben -faza lunga-verde -masa-negru Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
De cand i-ti face asta, la mine se mai intampla la plafon sa se aprinda becul doar la anumita pozitie din cauza umiditatii, in urma condensului, ca na e dacie.
Acuma daca tu ai masina de 14 ani, fara sa umbli la contacte, sa stii ca mai oxideaza si mai trebuiesc curatate uneori ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
gino73 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 18 September 07 From: Galati ![]() |
Si daca umbli pe la contacte curatale si pe cele de la releul de faza lunga. E mai sigur.
|
--------------------
Dacia
1410
1989
- GL 29 ADI [SIZE=7][FONT=Courier][COLOR=red][FONT=Geneva]Tinta: 0 accidente
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
o investitie buna e un spray de curatat contacte. e in jur de 12-15ron. e mult in el.
eu am avut probleme electrice garla la o alta dacie, la asta de acum am un bord afurisit pe care nu l-ar pricepe nici un electrician, asa ca am dat din start cu asa ceva, plus ca de cate ori umblu pe la vre-un fir am grija sa dau cu spray la remontare. am probleme ZERO. te scuteste de multi nervi, in general la electic problema e minuscula, banala, dar te enerveaza cautarea belelei. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
nirosbogos |
![]()
|
Am umblat azi la lumini.Dezamagit!
Becurile sunt bune,am desfacut/decapsat si blocul de lumini(sau cum s-o numi el)-cutiuta negra cu maneta,de unde se aprind farurile-si n-am observat nimic deosebit,arata ca noua.Am verificat si sigurantele si erau bune.Nu stiu ce sa-i mai fac. ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|
gino73 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 18 September 07 From: Galati ![]() |
i-a un aparat de masura in mana si verifica instalatia electrica dupa schema asta
Attached thumbnail(s) schema.JPG ( Size: 790.46k ) Number of downloads: 43 |
--------------------
Dacia
1410
1989
- GL 29 ADI [SIZE=7][FONT=Courier][COLOR=red][FONT=Geneva]Tinta: 0 accidente
|
|
nirosbogos |
![]()
|
Multumesc tuturor!Am rezolvat-o...cu aparatul de masura!Nu iesea tensiune de dupa sigurante,am gasit 2 cu corpul turtit(de la caldura) si din cauza asta nu faceau contact.Fix 2 sigurante,una pe faza scurta si una pe faza lunga.
|
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:51 |