merge in 3 pistoane, sau numai stiu ce?
![]() ![]() ![]() |
merge in 3 pistoane, sau numai stiu ce?
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 23 Jul 2008, 13:38) Ce sa zica si dl liviu e clar " schimba tot " ca soluti dupa ce vin alti da el in cap cu firma ![]() Vezi ca AI IDEI TIMPITE? si aici, da, poti urla ca te-am atacat! Unde PM vezi tu "schimba TOT"? Analfabetismul la tine se manifesta nu doar la scris ci si la citit. "schimba ce e de schimbat, tot servo, garnitura daca stii sau "simeringul"" Era o alternativa, da? Functie de cunostintele fiecaruia. Ale tale ioc. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
gata cu cearta......multumesc pt toate lumea informatiile valoroasa, azi cred ca pun la punct ( daca reusesc), si revin cu rezultatele
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Eeee are el ceva cu mine perosnal stie foarte bine ca l-am atacat pe multe probleme dar cum aroganta din el creste pe zi ce trece asa se manifesta. Cred ca el are ceva cu libera exprimare. Liviule schimba tata canalul dacanu te simti confortabil !
Tzuku asteptam impresi sper sa reusesti ! This post has been edited by djasu82: 24 Jul 2008, 12:01 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Nu cu tine personal, cu ..o categorie anume...
Tu nu bagi de seama ca celor multi le raspund calm? This post has been edited by diaconuliviu: 24 Jul 2008, 15:17 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Te doare ca ti-am dat peste nas si iti sunt incomod stiu cum e oltean la oltean de aceea mai si ales
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Mi se filfiie de tine. Tu poti face ce vrei, poti gindi oricum, dar nu induce in eroare cu timpeniile tale un forum intreg.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
djasu82 |
![]()
|
Extraordinar daca ai ceva de comentat comenteaza la ce se vorbestepe forum nu la adresa unuia sau altuia . Fiecare are o parere buna rea cine citeste analizeaza si trage o concluzie . Nu vi tu repede si te arunci ca tu nu ai dreptate ca ala are si nustiu ce.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Cand o sa te terminati si voi discutiile astea contradictorii ,din cate se vede mai pe toate topicurile va contrati ..
![]() De ce nu incercati sa va limitati strict la topic si gata ,sau .... ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
ZTV |
![]()
|
GATA..!!!!
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
Cel mai inteligent cedeaza Liviu cu ale lui eu cu ale mele .
Tzuku ai rezolvat problema ? |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ZTV |
![]()
|
da, am rezolvat...erau supapele
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:41 |