GSM in retele diferite // mai multe telefoane, -= nelamurire =-
![]() ![]() ![]() |
GSM in retele diferite // mai multe telefoane, -= nelamurire =-
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu am 4 telefoane
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Eu am 2,unul de serviciu pe orange si unul pe cosmote.(prietenii au trecut pe cosmote).
Oricum,tot pe cel de serviciu il folosesc si cred ca o sa renunt la al doilea. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca plateste firma
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Si eu am 2 buc, unul personal si unul de firma. As fi avut posibilitatea sa-mi transfer abonamentul personal pe firma dar nu am vrut sa amestec "gestiunile" (cum au patit niste colegi ce au ajuns acum sa dea explicatii unor handicapate de la contabilitate de ce au vorbit "asaaa mult" in interes personal).
Cum telefonul de serviciu il car dupa mine (impropriu zis, deoarece nu ies foarte mult din firma) doar in timpul orelor de program, nu ma deranjeaza deloc situatia. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(GoGu @ 21 Jul 2008, 22:20) Same here. QUOTE(GoGu @ 21 Jul 2008, 22:20) colegi ce au ajuns acum sa dea explicatii unor handicapate de la contabilitate de ce au vorbit "asaaa mult" in interes personal Te rog frumos sa nu jignesti handicapatele de la contabilitate ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GoGu @ 21 Jul 2008, 22:20) (cum au patit niste colegi ce au ajuns acum sa dea explicatii unor handicapate de la contabilitate de ce au vorbit "asaaa mult" in interes personal). Ce explicatii???....am depasit cota spune-mi cat am de plata si basta...eu am telkefonul personal inchis si uitat prin nu stiu ce sertar(il tin doar ca e 'centul' ala disparut de mult). la birou am redirectionare de pe telefonul fix pe ala mobil , ambele de serviciu.. ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
Si eu am 2 telefoane, din care unul personal si il folosesc si al doilea care e stricat si sta tot timpul acasa intr-un sertar.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Doo.
![]() Unul personal pentru legatura cu prietenii din afara firmei, afaceri proprii and stuff. Unul de firma care in momnetul in care plec in vacanta/weekend etc. si nu vreau sa fiu deranjat il "uit" fie inchis fie acasa. Oricum. minute FARA NUMARRRR pe el, insa nu asta e cel mai important zic eu. Cand ies la terasa/restaurant/etc., obligatoriu amandoua cu mine ![]() Repsecte. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Jul 2008, 18:57) Ma scuzi, ma, dar sa stii ca unii dintre noi care au mai si evoluat, nu mai umbla-n itari, ca tine. Cind ma duc la piata car cumparaturile in sacose, nu in buzunare, cum faci tu. nea marty ! sint confuz. ori mneata ai evoluat prea mult , ori sint eu prea in urma , ca nu inteleg ce vrei sa spui. sa fie o completare ? o acuza ? o jignire ? lamureste-ma si pe mine , ca sa stiu cum sa raspund. QUOTE(deconectat @ 21 Jul 2008, 20:27) daca ai casti nu se pune |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nu claxonez...ceilalti soferi nu se supara...daca vreau , nu blochez nici intersectia
![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Dupa cum era de asteptat, acest topic s-a transformat in "uite cate am eu".
Nu ma intereseaza cate aveti ... intrebarea era simpla : DE CE aveti mai multe si DE CE nu puteti trai doar cu unul. Uite, chiar ma gandeam la faza cu numarul prsonal folosit ptr serviciu. Un telefon cu symbian suporta un call manager care sa aiba grija de numere de serviciu in afara orelor de program. Si cu asta s-a rezolvat problema. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Si daca firma (compania) la care lucrezi, are o flota de telefoane, numere, etc. deja alocate si nu intentioneaza sa schimbe regulile de dragul unui angajat, ce faci? Presupun ca nu iei in calcul ca acel numar de telefon va ramane firmei si dupa ce angajatul va pleca, si va fi redistribuit inlocuitorului acestuia.
![]() Renunti la telefonul personal (a se intelege numarul), pe care unii dintr noi il au de 5-7 sau poate mai multi ani? Sau poate vei spune ca poti redirectiona apelurile de pe un telefon pe celalalt. Nimic mai adevarat, insa trebuie sa tii cont ca de fiecare data iti va aparea pe ecran informatia conform caruia esti apelat de catre "tine" (cel de-al doile nr. de telefon, cel redirectionat), si atunci ce faci? Raspunzi...nu raspunzi... ![]() Tocmai asta e motivul pentru care majoritatea "cara" dupa ei doua telefoane. Cel putin foarte multi cunoscuti de ai mei se confrunta cu aceleasi dileme. Solutia ar fi un dual-sim , insa inafara de cele doua modele Samsung (D780 si D880) pe piata sunt numai chinezarii. Si sincer sa fiu nici unul din ele nu mi-a dat ghies pana acum. Entiendes? Asta ar fi rationamentul, cel putin din punctul meu de vedere. Toate bune. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(RZV @ 23 Jul 2008, 08:19) Sau poate vei spune ca poti redirectiona apelurile de pe un telefon pe celalalt. Nimic mai adevarat, insa trebuie sa tii cont ca de fiecare data iti va aparea pe ecran informatia conform caruia esti apelat de catre "tine" (cel de-al doile nr. de telefon, cel redirectionat), si atunci ce faci? Raspunzi...nu raspunzi... ![]() Total gresit .. cand redirectionezi apelurile, pe ecranul numarului catre care directionezi apare numarul original care te suna iar pe ecranul celui care te suna ii apare "redirectat catre xxxxxxxxxx". Tu nici macar nu vei realiza ca e un apel redirectat. |
--------------------
.
.
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
eu am la mine 3numere de telefon in 2telefoane... am 2 abonamente vodafone pe un dual simi si un ``gigi mobi``l...
daca ar fi dupa mine as baga toate 3sim-urile intr-un mobil dar cum nu se poate asta e umblu cu 2... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 23 Jul 2008, 02:36) Nu ma intereseaza cate aveti ... intrebarea era simpla : DE CE aveti mai multe si DE CE nu puteti trai doar cu unul. Pai eu cred ca e ok sa spui cate ai ca apoi sa explici de ce 2,3...etc si cum le folosesti....poti traii si fara telefon...da greu al naibi, mai usor te lasi de fumat ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Liviu @ 23 Jul 2008, 10:03) Total gresit .. cand redirectionezi apelurile, pe ecranul numarului catre care directionezi apare numarul original care te suna iar pe ecranul celui care te suna ii apare "redirectat catre xxxxxxxxxx". Tu nici macar nu vei realiza ca e un apel redirectat. Asta depinde de telefon. La majoritatea cand e redirectionat apelul catre tine iti apare cu o sageata in fata. Deasemenea, cand suni, la multe telefone nu arata catre cine e redirectionat numarul, ci doar ca e redirectionat. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Liviu @ 21 Jul 2008, 12:03) Mai este si optiunea alegerii a doua linii telefonice (doua numere diferite) pe acelasi abonament ... stiu ca tehnologic e posibil (toate telefoanele din '97 incoace suporta asta) .. nu stiu insa daca s-a implementat a noi treaba asta. La vomafone poti baga doua abonamente pe acelasi sim, dar ca linii diferite. Nu e obligatoriu ca ambele abonamente sa fie pe numele tau. Am folosit doua telefoane doar cand am avut si telefon de serviciu. In rest consider ca unul cu minute nationale e suficient. De multe ori cand plec cu sotia sa ne plimbam, ea nu mai poarta telefonu' si isi deviaza apelurile pe telefonul meu. Intotdeauna imi apare numarul celui care o suna pe ea atunci cand telefonul este deviat. La celalalt nu stiu ce apare pe display. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Liviu |
![]()
|
Uite ca nu stiam ca se poate sa pui 2 abonamente pe acelasi sim. Asta e cea mai tare chestie ... daca voi avea vreodata telefon de serviciu (SPER SA NU) am sa ii fortez sa bage abonamentul pe simul meu personal ... sa nu ma car cu mai multe deviceuri in buzunar.
|
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Trebuie ca titularul celui de al doilea abonament sa consimta la aceasta mutare.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Liviu @ 23 Jul 2008, 01:36) Dupa cum era de asteptat, acest topic s-a transformat in "uite cate am eu". Nu ma intereseaza cate aveti ... intrebarea era simpla : DE CE aveti mai multe si DE CE nu puteti trai doar cu unul. Uite, chiar ma gandeam la faza cu numarul prsonal folosit ptr serviciu. Un telefon cu symbian suporta un call manager care sa aiba grija de numere de serviciu in afara orelor de program. Si cu asta s-a rezolvat problema. Raspunsul este la fel de simplu........... daca nu o faci din teribilism ("uite cate am eu".) atunci o faci din necesitate............... sincer, nu dai numarul privat sa te sune toata lumea ci doar numarul de servici la care raspunzi obraznic sau nu raspunzi de loc.. .sigur pe de alta parte exista tel. dual-sim (reduci de la 2 tel. la unul singur) dar in acest caz oferta este limitata calitativ si destul de piperata si nu face obiectul topic-ului. cu bine |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Alt exemplu :
Eu am un singur telefon, si cam evit sa-mi dau numarul tuturor. Dar la munca am trei : -unul fix -unul V -unul O de ce? sunt interesat sa nu existe nici o opreliste pentru clienti sa ma sune, clientii care ma suna imi aduc bani.(nu va ganditi la prostii gen "hotline") ![]() aaa si sa nu fiu offtopic....cele doua telefoane mobile stau in buzunar(poseta sotiei) ca avem mai multe puncte de lucru(TL-CT). Si ai dreptate, unii au mai multe telefoane, cu cartela, in mai multe retele , numai ca sa dea bip-uri si sa primeasca telefoane ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 20 Aug 2008, 15:07 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Doua telefoane personale din noua motive.
1. Uit tot timpul sa le incarc, asa ca cu doua, le mai incarc din cand in cand si am macar unul folosibil. 2. Aveam Vodafone. Am multe cunostinte cu Cosmote si astfel mi-am luat si unul cosmote. Nu-i inteleg pe cei care se plang ca atarna greu in buzunar mobilul de ce nu-si iau o borseta. Eu am de la 18 ani borseta (de cand aveam nevoie sa am la mine permanent actele la masina) si-mi tin in ea portofelul, mobilele, chei, acte totu, mi se pare foarte utila, astfel buzunarele sunt goale si nu-mi mai distrug/largesc buzunarele de la geci/pantaloni/costume etc. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
da si cand o s-o pierzi
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Exact la aia ma gandesc si eu si e frica majora...
![]() ![]() Poveste amuzanta analizand cat de zapacit sunt eu. Scot masina din garaj. Deschid usa... Imi cade borseta pe jos... CALC PE EA CU roata din spate (ma mir peste ce am dat), realizez in 10 min c-am pierdut-o. Ma intorc si-o gasesc in mijlocul drumului (de fapt la intrarea in garaj, ca e d-asta public). Cata bafta am avut.... Avea doar urma cauciucului pe ea (V-ul ca am Goodyear Eagle F1) in rest nu s-a stricat nici un mobil, nik. ![]() ![]() This post has been edited by Executron: 20 Aug 2008, 15:24 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Eu am 4 telefoane, le am cu mine mai tot timpul, le port dupa mine din necesitate, sper sa scap macar de 1.
|
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca suna toate odata
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu acum am 2 telefoane: 1 personal si 1 de serviciu.
Atata timp cat s-a putut l-am folosit pe cel personal platit de firma si a fost ok. Acum nu se mai poate si nu am renuntat la cel personal din cateva motive: - pe tel de firma nu am activata optiunea de date.... si nici nu gasesc un motiv destul de bun pentru a mi se aproba cererea... ![]() - tel personal il am deja de foarte mult timp, e redus abonamentul la minim si traieste din minutele de fidelizare, iar ai mei parinti care sunt remote in provincie au numere in aceiasi retea cu tel personal si ma suna pe el - mi-e lene sa ma duc sa il reziliez (desi m-am gandit la asta odata ce am primit tel de la firma cu Wireless) - telefoanele sunt oarecum o pasiune si imi place sa il tin pe cel personal pe post de "cobai" pentru a mai incerca diferite aplicatii si "scheme" Acum am telefoane (oarecum) mici (2xE51) si nu prea ma deranjeaza sa le car dupa mine. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:49 |