DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> GSM in retele diferite // mai multe telefoane, -= nelamurire =-

b76bgaarh
post 21 Jul 2008, 19:47
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

eu am avut 2.....ambele in aceeasi retea... unul de serviciu unul personal....
e bine sa ai un telefon pe care sa il lasi acasa in concediu ......

acum am revenit la un singur telefon.....iar pe cartile de vizita apar doar telefoanele fixe....... ce liniste am in casa....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Shush
post 21 Jul 2008, 19:52
Post #32

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

Eu am 4 telefoane happy.gif Cate unul pe fiecare retea, dar port doar Orange-ul la mine. Nu suport sa tin telefonul in buzunarele de la pantaloni si cum vara de cele mai multe ori nu am geaca, hanorac sau altceva cu buzunare largi, tin telefonu in mana. Ocazional, cand am nevoie, mai iau unul din telefoane cu mine, dar il tin in masina.

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
puiu82
post 21 Jul 2008, 20:08
Post #33

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

Eu am 2,unul de serviciu pe orange si unul pe cosmote.(prietenii au trecut pe cosmote).
Oricum,tot pe cel de serviciu il folosesc si cred ca o sa renunt la al doilea.

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
C@talin
post 21 Jul 2008, 20:14
Post #34

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

daca plateste firma 04.gif e frumos asa tongue.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
GoGu
post 21 Jul 2008, 21:20
Post #35

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

Si eu am 2 buc, unul personal si unul de firma. As fi avut posibilitatea sa-mi transfer abonamentul personal pe firma dar nu am vrut sa amestec "gestiunile" (cum au patit niste colegi ce au ajuns acum sa dea explicatii unor handicapate de la contabilitate de ce au vorbit "asaaa mult" in interes personal).
Cum telefonul de serviciu il car dupa mine (impropriu zis, deoarece nu ies foarte mult din firma) doar in timpul orelor de program, nu ma deranjeaza deloc situatia.

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
ady77
post 21 Jul 2008, 21:49
Post #36

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(GoGu @ 21 Jul 2008, 22:20)
Si eu am 2 buc, unul personal si unul de firma.
*

Same here.

colegi ce au ajuns acum sa dea explicatii unor handicapate de la contabilitate de ce au vorbit "asaaa mult" in interes personal
*

Te rog frumos sa nu jignesti handicapatele de la contabilitate radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
puiu82
post 22 Jul 2008, 00:34
Post #37

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

QUOTE(C@talin @ 21 Jul 2008, 21:14)
daca plateste firma 04.gif e frumos asa tongue.gif
*

Firma plateste abonamentul si o mica parte din convorbiri,in limita a 20 ron.
Si crede-ma,factura e mult mai mare smile.gif

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
OAP
post 22 Jul 2008, 09:32
Post #38

Membru autentic

(cum au patit niste colegi ce au ajuns acum sa dea explicatii unor handicapate de la contabilitate de ce au vorbit "asaaa mult" in interes personal).

Ce explicatii???....am depasit cota spune-mi cat am de plata si basta...eu am telkefonul personal inchis si uitat prin nu stiu ce sertar(il tin doar ca e 'centul' ala disparut de mult). la birou am redirectionare de pe telefonul fix pe ala mobil , ambele de serviciu.. icon_mrgreen.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
wo_name
post 22 Jul 2008, 09:32
Post #39

Membru

From: Timisoara

Si eu am 2 telefoane, din care unul personal si il folosesc si al doilea care e stricat si sta tot timpul acasa intr-un sertar.

--------------------
Dacia Logan MCV Laureate 1.6 8v 2011 - TM ?? ???
Parerea mea ...
+
RZV
post 22 Jul 2008, 10:37
Post #40

Membru autentic

From: Online

Doo. laugh.gif portocalii

Unul personal pentru legatura cu prietenii din afara firmei, afaceri proprii and stuff.
Unul de firma care in momnetul in care plec in vacanta/weekend etc. si nu vreau sa fiu deranjat il "uit" fie inchis fie acasa. Oricum. minute FARA NUMARRRR pe el, insa nu asta e cel mai important zic eu.

Cand ies la terasa/restaurant/etc., obligatoriu amandoua cu mine icon_mrgreen.gif. Nu de alta dar am multi prieteni printre colegii de lucru, si intre noi vorbim gratuit in grup.

Repsecte.

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
dariusz
post 22 Jul 2008, 15:13
Post #41

Membru autentic

From: baia-mare

QUOTE(Marty @ 21 Jul 2008, 18:57)
Ma scuzi, ma, dar sa stii ca unii dintre noi care au mai si evoluat, nu mai umbla-n itari, ca tine. Cind ma duc la piata car cumparaturile in sacose, nu in buzunare, cum faci tu.
*

nea marty ! sint confuz. ori mneata ai evoluat prea mult , ori sint eu prea in urma , ca nu inteleg ce vrei sa spui. sa fie o completare ? o acuza ? o jignire ? lamureste-ma si pe mine , ca sa stiu cum sa raspund.

QUOTE(deconectat @ 21 Jul 2008, 20:27)
Eu mai ascult muzica pe drum la telefon uneori...cu castile in urechi, de-i drept...
*

daca ai casti nu se pune

--------------------
dacia supernova 2002 europa - mm 13 ral
membru cooperant
+
Sudsemnatu
post 22 Jul 2008, 21:00
Post #42

Membru Huligan

eu nu claxonez...ceilalti soferi nu se supara...daca vreau , nu blochez nici intersectia cool.gif

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
Liviu
post 23 Jul 2008, 01:36
Post #43

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Dupa cum era de asteptat, acest topic s-a transformat in "uite cate am eu".
Nu ma intereseaza cate aveti ... intrebarea era simpla : DE CE aveti mai multe si DE CE nu puteti trai doar cu unul.

Uite, chiar ma gandeam la faza cu numarul prsonal folosit ptr serviciu. Un telefon cu symbian suporta un call manager care sa aiba grija de numere de serviciu in afara orelor de program. Si cu asta s-a rezolvat problema.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
RZV
post 23 Jul 2008, 07:19
Post #44

Membru autentic

From: Online

Si daca firma (compania) la care lucrezi, are o flota de telefoane, numere, etc. deja alocate si nu intentioneaza sa schimbe regulile de dragul unui angajat, ce faci? Presupun ca nu iei in calcul ca acel numar de telefon va ramane firmei si dupa ce angajatul va pleca, si va fi redistribuit inlocuitorului acestuia. smile.gif

Renunti la telefonul personal (a se intelege numarul), pe care unii dintr noi il au de 5-7 sau poate mai multi ani?

Sau poate vei spune ca poti redirectiona apelurile de pe un telefon pe celalalt. Nimic mai adevarat, insa trebuie sa tii cont ca de fiecare data iti va aparea pe ecran informatia conform caruia esti apelat de catre "tine" (cel de-al doile nr. de telefon, cel redirectionat), si atunci ce faci? Raspunzi...nu raspunzi... sleep.gif

Tocmai asta e motivul pentru care majoritatea "cara" dupa ei doua telefoane. Cel putin foarte multi cunoscuti de ai mei se confrunta cu aceleasi dileme.
Solutia ar fi un dual-sim , insa inafara de cele doua modele Samsung (D780 si D880) pe piata sunt numai chinezarii. Si sincer sa fiu nici unul din ele nu mi-a dat ghies pana acum.

Entiendes? Asta ar fi rationamentul, cel putin din punctul meu de vedere.

Toate bune.

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
Liviu
post 23 Jul 2008, 09:03
Post #45

expat naiv

QUOTE(RZV @ 23 Jul 2008, 08:19)
Sau poate vei spune ca poti redirectiona apelurile de pe un telefon pe celalalt. Nimic mai adevarat, insa trebuie sa tii cont ca de fiecare data iti va aparea pe ecran informatia conform caruia esti apelat de catre "tine" (cel de-al doile nr. de telefon, cel redirectionat), si atunci ce faci? Raspunzi...nu raspunzi... sleep.gif
*

Total gresit .. cand redirectionezi apelurile, pe ecranul numarului catre care directionezi apare numarul original care te suna iar pe ecranul celui care te suna ii apare "redirectat catre xxxxxxxxxx". Tu nici macar nu vei realiza ca e un apel redirectat.

--------------------
. . .
+
sonykel
post 23 Jul 2008, 09:08
Post #46

Actualmente Ing.

From: Constanta

eu am la mine 3numere de telefon in 2telefoane... am 2 abonamente vodafone pe un dual simi si un ``gigi mobi``l...
daca ar fi dupa mine as baga toate 3sim-urile intr-un mobil dar cum nu se poate asta e umblu cu 2...

--------------------
DACIA Logan MCV 2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine - CT-87-SNK
Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine
Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume
+
OAP
post 23 Jul 2008, 09:33
Post #47

Membru autentic

QUOTE(Liviu @ 23 Jul 2008, 02:36)
Nu ma intereseaza cate aveti ... intrebarea era simpla : DE CE aveti mai multe si DE CE nu puteti trai doar cu unul.

Pai eu cred ca e ok sa spui cate ai ca apoi sa explici de ce 2,3...etc si cum le folosesti....poti traii si fara telefon...da greu al naibi, mai usor te lasi de fumat icon_mrgreen.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
deconectat
post 23 Jul 2008, 10:36
Post #48

Membru cu avatar de sezon

From: Brasov

QUOTE(Liviu @ 23 Jul 2008, 10:03)
Total gresit .. cand redirectionezi apelurile, pe ecranul numarului catre care directionezi apare numarul original care te suna iar pe ecranul celui care te suna ii apare "redirectat catre xxxxxxxxxx". Tu nici macar nu vei realiza ca e un apel redirectat.
*

Asta depinde de telefon. La majoritatea cand e redirectionat apelul catre tine iti apare cu o sageata in fata. Deasemenea, cand suni, la multe telefone nu arata catre cine e redirectionat numarul, ci doar ca e redirectionat.

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
Sony
post 9 Aug 2008, 20:10
Post #49

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(Liviu @ 21 Jul 2008, 12:03)
Mai este si optiunea alegerii a doua linii telefonice (doua numere diferite) pe acelasi abonament ... stiu ca tehnologic e posibil (toate telefoanele din '97 incoace suporta asta) .. nu stiu insa daca s-a implementat a noi treaba asta.
*

La vomafone poti baga doua abonamente pe acelasi sim, dar ca linii diferite. Nu e obligatoriu ca ambele abonamente sa fie pe numele tau.

Am folosit doua telefoane doar cand am avut si telefon de serviciu. In rest consider ca unul cu minute nationale e suficient. De multe ori cand plec cu sotia sa ne plimbam, ea nu mai poarta telefonu' si isi deviaza apelurile pe telefonul meu. Intotdeauna imi apare numarul celui care o suna pe ea atunci cand telefonul este deviat. La celalalt nu stiu ce apare pe display.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Liviu
post 9 Aug 2008, 20:57
Post #50

expat naiv

Uite ca nu stiam ca se poate sa pui 2 abonamente pe acelasi sim. Asta e cea mai tare chestie ... daca voi avea vreodata telefon de serviciu (SPER SA NU) am sa ii fortez sa bage abonamentul pe simul meu personal ... sa nu ma car cu mai multe deviceuri in buzunar.

--------------------
. . .
+
Sony
post 10 Aug 2008, 01:55
Post #51

Membru autentic

From: Ban Land

Trebuie ca titularul celui de al doilea abonament sa consimta la aceasta mutare.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
saddan
post 20 Aug 2008, 14:32
Post #52

..........

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Liviu @ 23 Jul 2008, 01:36)
Dupa cum era de asteptat, acest topic s-a transformat in "uite cate am eu".

Uite, chiar ma gandeam la faza cu numarul prsonal folosit ptr serviciu. Un telefon cu symbian suporta un call manager care sa aiba grija de numere de serviciu in afara orelor de program. Si cu asta s-a rezolvat problema.
*

Raspunsul este la fel de simplu........... daca nu o faci din teribilism ("uite cate am eu".) atunci o faci din necesitate............... sincer, nu dai numarul privat sa te sune toata lumea ci doar numarul de servici la care raspunzi obraznic sau nu raspunzi de loc.. .sigur pe de alta parte exista tel. dual-sim (reduci de la 2 tel. la unul singur) dar in acest caz oferta este limitata calitativ si destul de piperata si nu face obiectul topic-ului.
cu bine

--------------------
Dacia Logan Preferance/Duster Laureat 4X4 2005/2010 - cj yz msd/cj zy dsm
Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
+
logan1.5dci
post 20 Aug 2008, 14:46
Post #53

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Alt exemplu :
Eu am un singur telefon, si cam evit sa-mi dau numarul tuturor.

Dar la munca am trei :
-unul fix
-unul V
-unul O

de ce? sunt interesat sa nu existe nici o opreliste pentru clienti sa ma sune, clientii care ma suna imi aduc bani.(nu va ganditi la prostii gen "hotline") smile.gif
aaa si sa nu fiu offtopic....cele doua telefoane mobile stau in buzunar(poseta sotiei) ca avem mai multe puncte de lucru(TL-CT).

Si ai dreptate, unii au mai multe telefoane, cu cartela, in mai multe retele , numai ca sa dea bip-uri si sa primeasca telefoane biggrin.gif .

This post has been edited by logan1.5dci: 20 Aug 2008, 15:07

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
Executron
post 20 Aug 2008, 14:58
Post #54

Membru fan UAP

Doua telefoane personale din noua motive.

1. Uit tot timpul sa le incarc, asa ca cu doua, le mai incarc din cand in cand si am macar unul folosibil.

2. Aveam Vodafone. Am multe cunostinte cu Cosmote si astfel mi-am luat si unul cosmote.

Nu-i inteleg pe cei care se plang ca atarna greu in buzunar mobilul de ce nu-si iau o borseta.

Eu am de la 18 ani borseta (de cand aveam nevoie sa am la mine permanent actele la masina) si-mi tin in ea portofelul, mobilele, chei, acte totu, mi se pare foarte utila, astfel buzunarele sunt goale si nu-mi mai distrug/largesc buzunarele de la geci/pantaloni/costume etc.

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
+
semit
post 20 Aug 2008, 15:18
Post #55

Private Spice

Group: Moderatori

da si cand o s-o pierzi tongue.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Executron
post 20 Aug 2008, 15:22
Post #56

Membru fan UAP

Exact la aia ma gandesc si eu si e frica majora... 1zhelp00.gif plange.gif

Poveste amuzanta analizand cat de zapacit sunt eu.

Scot masina din garaj. Deschid usa... Imi cade borseta pe jos... CALC PE EA CU roata din spate (ma mir peste ce am dat), realizez in 10 min c-am pierdut-o. Ma intorc si-o gasesc in mijlocul drumului (de fapt la intrarea in garaj, ca e d-asta public). Cata bafta am avut.... Avea doar urma cauciucului pe ea (V-ul ca am Goodyear Eagle F1) in rest nu s-a stricat nici un mobil, nik. alcoholic.gif popa.gif Am fost la biserica sa aprind o lumanare apoi. De atunci sunt constant atent la ea si cand conduc o pun in dreapta mea unde o simt cu mana.

This post has been edited by Executron: 20 Aug 2008, 15:24

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
+
didosdoru
post 20 Aug 2008, 15:30
Post #57

Membru autentic

Eu am 4 telefoane, le am cu mine mai tot timpul, le port dupa mine din necesitate, sper sa scap macar de 1.

--------------------
Dacia/Opel Pick-Up/Logan MCV/Astra G 2003/2009/2000 - GL O6 HKV / 53 DGD
+
C@talin
post 20 Aug 2008, 15:39
Post #58

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

daca suna toate odata radmasa.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
bj
post 21 Aug 2008, 09:05
Post #59

membru de nevoie

Eu acum am 2 telefoane: 1 personal si 1 de serviciu.

Atata timp cat s-a putut l-am folosit pe cel personal platit de firma si a fost ok. Acum nu se mai poate si nu am renuntat la cel personal din cateva motive:
- pe tel de firma nu am activata optiunea de date.... si nici nu gasesc un motiv destul de bun pentru a mi se aproba cererea... sad.gif
- tel personal il am deja de foarte mult timp, e redus abonamentul la minim si traieste din minutele de fidelizare, iar ai mei parinti care sunt remote in provincie au numere in aceiasi retea cu tel personal si ma suna pe el
- mi-e lene sa ma duc sa il reziliez (desi m-am gandit la asta odata ce am primit tel de la firma cu Wireless)
- telefoanele sunt oarecum o pasiune si imi place sa il tin pe cel personal pe post de "cobai" pentru a mai incerca diferite aplicatii si "scheme"

Acum am telefoane (oarecum) mici (2xE51) si nu prea ma deranjeaza sa le car dupa mine.

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 14:49
Forum Renault