becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
![]() ![]() ![]() |
becurile si beculetele de pe logan, pozitionare, tip,... numai AICI
luci974 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 17 November 04 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
......dupa 4 ani de Logan
- SV 10 EML
|
|||
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am Ambiance si am stingere progresiva a luminii plafonierei (evident pe pozitia din mijloc a comutatorului)
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
cristush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 January 05 From: Bucuresti ![]() |
de-asta am intrebat, pentru ca am vazut si eu ca nu e trecuta la dotari decat la Laureate si Ambition ...
bassfreak: sigur nu e pe pozitia "stins permanent"? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1,4MPI
- B-xx-xxx
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Toate plafonierele sunt la fel cu exceptia Ambitionului care are si lampa de ctit pentru pasager.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Si Laureate are lampa de citit pasager.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
si unde este aceasta lampa de citit ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca desfaci plafoniera ta, o sa vezi ca in partea laterala exista un loc in care ar trebui introduse contactele pt un al doilea bec si pt un buton...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
de la ce nivel de echipare exista lampa in curtia acte? eu la preferance n-am
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
danbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 5 August 04 ![]() |
Indicatorul din bord pentru semnalizarea centurii de siguranta se aprinde sau este pus acolo doar asa ca sa existe? La mine (Logan Ambition ) nu se aprinde de nici un fel.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B 04 xxx
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu se aprinde.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca mai vad inca un topic cu becul ala de la centura de sigurante se lasa cu avertismente
Rog a se mai citi din cand in cand si pe forum, de ex la ... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7738&st=90 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am laureate, si are si asta lampa de citit pasager!
|
-------------------- fan VAG!
|
|
TheMask |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 November 04 ![]() |
QUOTE(danbogdan @ 28 Mar 2005, 13:09) Indicatorul din bord pentru semnalizarea centurii de siguranta se aprinde sau este pus acolo doar asa ca sa existe? La mine (Logan Ambition ) nu se aprinde de nici un fel. QUOTE(vocea.clientului@daciagroup.com @ 15 Feb 2005, 13:41) Buna ziua, Stimate domnule xxx, Am primit cu interes mesajul dumneavoastra si va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre. Referitor la solicitarea dumneavoastra va transmitem raspunsul primit de la Departamentul Tehnic Dacia: -martorul centura securitate nu este activ,(nu se aprinde) si nu constituie un defect; -declansarea air-bagului nu are legatura cu centura de securitate; -in acelasi timp, air-bagul este un sistem conceput pentru a completa actiunea centurii de siguranta, air-bagul si centura de securitate constituie elemente inseparabile ala aceluiasi sistem de protectie. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- xxx
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
In cel mai pur consens cu titlul topicului, ma intreb si eu: de unde se cumpara becuri din astea, la o adica?! Sa nu imi spuneti ca se iau din trusa de becuri si sigurante!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
din tirg/bazar/magazin/etc. sunt becuri absolut banale... trebuie doar sa-l iei in minuta si sa faci turul bazarului cu el (becul)
|
--------------------
D
Logan
|
|
collinro2 |
![]()
|
da, asta e bine. Ca ii vedeam in stare pe astia de la Renault sa puna becuri "exotice" pe masina, dupa cum am vazut ca au umplut masina de suruburi torx si imbus, de nu mai stii unde sa o apuci!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
|
|
Dsign |
![]()
|
mai sunt unele chestii care nu se gasesc asa usor, cum ar fi de ex becurile din butoanele de pe consola, care sunt becuri martor de 3 mm, si se gasesc la mag de electronice.
torx-uri se folosesc mai nou la majoritatea masinilor, se gasesc truse misto de torx, si mie chiar imi plac pentru ca nu li se strica floricica... |
--------------------
D
Logan
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
collinro2: Autocenter, Bras, bazar....orice magazin de piese auto...gasesti becuri de-alea de 5W cum sunt la plafoniera, pozitii, semnalizari...etc. de ce culoare vrea inimioara ta
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
Se merita sa cumperi trusa cu beculete si sigurante de la Dacia, sau e mai ieftin sa-ti cumperi de la magazinele auto la bucata dupa nevoi?
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
macar in trusa aia le ai pe toate la un loc...altfel umblii cu o gramada de ambalaje...oricum gasesti pe la benzinarii ce ai nevoie...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Am cautat trusa becuri Logan la reprezentate dar nu au decat de Solenza,ati gasit cumva asemenea truse?
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mi-am luat si eu trusa odata cu masina si abia dupa vreo saptamana am vazut ca scrie "Solenza" pe ea
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
Nu,la reprezentanta mi-au spus ca sunt becuri care difera,nu toate...
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
tazzz |
![]()
|
la pozitii(pozitii, semnalizatoare laterale, plafoniera, luminator numar), la faruri, la proiectoare la stopuri si la semnalizari banuiesc ca sunt aceleasi
![]() concluzia: sunt aceleasi becuri ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
initial vroiam sa postez acest mesaj la un topic corespunzator problemei dar acela s-a inchis. Am problema ca nu se mai aprinde becul de "centrua de sigunanta nu este pusa" Acum 2 zile mergea, dar acum nu mai indica nimic, nici dupa ce masina merge cu mai mutl de 10 km-h. Nu stiu ce sa fac. Domnul klaus dadea un link pe forum cu rezolvarea problemei dar acel link nu mai e valabil.
|
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
Manuel |
![]()
|
Fire, ti s-a parut ca se aprinde. De fapt, nici nu cred ca exista bec acolo iar daca este, sigur nu se aprinde fiindca nu este activat din fabrica.
Citeste si aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7738&st=90 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(tazzz @ 11 Apr 2005, 22:59) la pozitii(pozitii, semnalizatoare laterale, plafoniera, luminator numar), LA FARURI, la proiectoare la stopuri si la semnalizari banuiesc ca sunt aceleasi ![]() concluzia: sunt aceleasi becuri ![]() Pentru Logan becurile de la far sunt mai smechere - anti UV (s-a mai discutat undeva ce si cum...) |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
andreic |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ati vazut pe undeva buton de aprindere plafoniera...as vrea sa imi pun la lampa pasager
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:05 |