Ceas ora, Montare
![]() ![]() ![]() |
Ceas ora, Montare
Urs |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_4480.JPG ( Size: 137.49k ) Number of downloads: 420 IMG_4481.JPG ( Size: 129.05k ) Number of downloads: 443 IMG_4482.JPG ( Size: 154.2k ) Number of downloads: 494 |
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mi se pare că sunt doar 3 funcționale: + baterie, + contact, și masa. Poze cu firele mâine dacă am timp.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Multumesc MAERSK, daca mai stie cineva ceva rog scrieti fara retineri, din mai multe pareri iasa ceva bun.....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cred că cel roșu e + permanent, cel albastru + contact, iar negru masa. Nu am idee ce ar putea fi cele albe. N-am avut răbdare să testez cu multimetrul, e prea cald în mașină.
![]() P090408_14.48.JPG P090408_14.49.JPG |
--------------------
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cel care nu stiti este un plus de la pozitii care reduce iluminatiul ceasului cind aprinzi farurile
This post has been edited by bygy007: 9 Apr 2008, 15:25 Attached thumbnail(s) IMG_4482.JPG ( Size: 70.73k ) Number of downloads: 434 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
Am atasat o poza cu mufa si culorile firelor din manual. ca sa fie mai clar.
mufa_ceas_DSN.JPG ( Size: 62.08k ) Number of downloads: 433 |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
N-am observat să scadă intensitatea luminii digiților când pun pozițiile... Dar mă voi uita mai atent...
|
--------------------
-
-
|
|
Urs |
![]()
|
Multumesc frumos tuturor pentru ajutor !
![]() Am inteles tot, ma apuc de lucru. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
nicopuscasu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 14 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Buna seara,
am si eu o rugaminte la dvs: imi puteti explica si mie cum sa repar ceasul de la bord, cel electronic de la DSN? A functionat pana acum cateva luni cand dupa ce a umblat taica-miu sa "repare" ![]() Mi-e jena sa-i zic ca mi-a stricat ceasul, asa ca m=am hotarat sa-l repar singura dar nu prea stiu cum. De fapt nu am nici cea mai vaga idee ![]() Multumesc mult. Nicoleta Puscasu. |
--------------------
Dacia Supernova
Clima
2001
- B89PWL
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ceasul probabil ca e bun. trebuie verificate in primul rind firele , sa vezi daca ai alimentare. ai multimetru? daca nu lasa-te pagubasa. dar daca intradevar e stricat ceasul , nu prea cred ca ai ce sa ii faci !
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
@nicopuscasu
nu iti trebuie neaprat multimetru, e suficienta o lampa de control sau mai pe romaneste un bec cu 2 fire unul il conectezi la masa ceasului si celalalt la +urile ceasului trebuie sa sea aprinda la cel permanent indiferent daca e sau nu pus contactul, iar la celalalt cand ai contactul pus. Totusi din cele spuse de tine eu cred ca ar trebui sa verifici sigurantele, mai muilt ca sigur ai vreuna arsa sau nu fac contact bine, atentie si la placa pe care vin sigurantele, se oxideaza fiint foarte bine realizata:). Celelalte accesorii iti functioneaza normal? |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
nicopuscasu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 14 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Uff, multumesc de raspunsuri, dar e prea complicat pt mine.
Despre multimetru nici nu stiu ce e ala, iar despre placa cu sigurante, stiu ca e undeva prin fata in stanga dar atat ![]() Iar celelalte accesorii functioneaza normal, asa cred, bordul mi se pare ok,, daca la asta va referiti dle Costinel Sandu. Oricum, dupa cele citite aici, imi dau seama ca ma depaseste total intreaga situatie. Eu stiu decat sa merg cu masina, despre intretinerea ei, nimic ![]() PS: oricum, taica-miu nici dezaburirea nu a "rezolvat-o", singurul "rezolvat "fiind....ceasul ![]() Nicoleta P. |
--------------------
Dacia Supernova
Clima
2001
- B89PWL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:25 |